Reklama

Reklama

Knights of Badassdom

Trailer 2

Skupinka zapálených larpových (Live Action Role-Playing) hráčů prožívá fantasy světy především ve své mysli a na akcích, kde si s ostatními hrají na hrdiny. To se ale změní v okamžiku, kdy omylem vyvolají z podsvětí succubu. Následky, se kterými se budou muset vypořádat, jsou reálnější, než si kdy dokázali představit.
Komedie Joea Lynche je splněným snem geeků a larperů nejen díky své zápletce, ale i hereckému obsazení. Mezi protagonisty hlavních rolí totiž najdeme taková jména jako Ryan Kwanten (True blood), Summer Glau (Firefly) nebo Peter Dinklage (Hra o trůny). (Drirr)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (76)

Ukko 

všechny recenze uživatele

Knights of Badassdom jsem měl dlouho v merku a docela jsem se na tuhle komedii těšil. Navíc jakožto dlouholetý hráč larpů to vlastně byla povinnost a upřímně mohlo to být horší, ale bohužel i lepší. První půlka filmu mě doslova přikovala k židli. Supr hlášky, prostředí larpů a partička nerdů, kterou si zamilujete na první pohled. Bohužel druhá půlka trochu pokulhává a z příjemné komedie se stává spíš „crazy mix“ I přesto ale KoB doporučuji. Pro hráče larpů povinnost, pro filmové fajnšmekry pouze ze zvědavosti. ()

Fordzy 

všechny recenze uživatele

Dinklage vládne!!! Prvních 40 minut zábavná "LARPovina", hlavně díky slovutnému Dinklageovi. Spoiler: Poté co se Dinklage odporoučí do říše mrtvých, se z filmu stává nepřílíš zábavná vyvražďovačka, plná levného gore. Celému filmu hodně pomáhá skvělý metalový soundtrack od mistra McCrearyho. Potěší i přítomnost sličné Summer Glau. 55% ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé. Vyzerá to ako funmade, ale hrajú tam celkom dobrý hreci. Nápad je to dobrý a ale filmík má občas hluché miesta a občas to fakt trápne. Keby tam je viac dobrých vtípkov, hodnotím to lepšie. Takto to vidím na 2 a pol *. Lebo má rád takéto úlety, metalovú hudbu a Summer Glau je maximálne sexi dám 3*. Ale asi som precenil. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na komedii ze světa LARPu a trochu se dostavilo zklamání, že se v druhé polovině stala z filmu krvavá vyvražďovačka. Je to totiž celé dost amatérsky natočené a kdyby to byla jenom komedie, tak by to ani moc nevadilo, ale ty příšerné efekty a nenápaditý děj to zabíjí. Humoru totiž zas tolik není a v momentech, kdy se film snaží tvářit alespoň trochu vážně, působí spíše trapně a to je konečná. Škoda, přitom začátek byl hodně fajn. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Znáte ten pocit, když si ještě před premiérou přečte popisek nějakého filmu a obsazení a začnete se na ten film těšit. samozřejmě, že ten pocit znáte. Já měl tenhle pocit u toho filmu, jelikož jsem věřil, že by to mohla být moc fajn podívaná. Jenže se někde stala chyba a film není, tak odvázaný a zajímavý jak se na první pohled zdál. Zajímavý nápad, trochu horší režie a spoustu zajímavých seriálových herců, kteří nejsou moc dobře využity. Jen považte v jakem filmu by se jinak sešli hvězdy z Firefly, True Blood, Community a hlavně Game Of Thrones doplněné o Steva Zahna. Je to docela škoda, že z filmu nepodařilo vytěžit trochu více, ale zas na druhou stranu, film dokáže dobře pobavit a můžete u něho klidně vypnout a kochat se herci a herečkami. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Herci hlavních rolí před natáčením absolvovali sezení o LARPu, přičemž nejúspěšnější byl Peter Dinklage. (Amarria)
  • Natáčelo se v červenci 2010 v okolí Spokane, druhého nejlidnatějšího města státu Washington. (Hal_Moore)
  • Režisér Joe Lynch se od filmu distancoval poté, co studio IndieVest film odložilo a přestříhalo. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama