Reklama

Reklama

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

Kolikokoli 

všechny recenze uživatele

Co říct - je to originální, zajímavé, je tam Jakub Prachař. Ukazují to důležité - výkony soutěžících a občas nějaký vtípek. Není to přeplácané ani křečovité. Když jsem v reklamní pauze přepla na Novu, tak jsem málem začala hledat WC. Neuvěřitelně nesympatický Mareš a jeho hloupé a trapné vtipy, neustálá blikátka a pozlátka a jen sem tam ukázat nějakého soutěžícího. Trapná Nova, kt. další soutěž vyrobila podle zajetých kolejích, které se dávno omrzely. A to neustálé trapné prohlašování "jediná originální Č-S show" - k smíchu. Původně jsem chtěla dát nižší hodnocení, ale když to porovnám s Trapománií, tak rozdíl je docela dost veliký... ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Na britskou verzi to asi nemá, přesto musím říct, že Tv Prima si s tím pohrála velmi dobře, úroveň tam je vidět! Porota se mi také velmi líbí - neuráží, je vtipná, to samé moderátorské duo. Sleduji to, i když nemůžu říct, že bych z toho zase vstával ze židle, někdy více zábavné, někdy méně. Myslím, že 3* jsou akorát.. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

TALENTMANIA – plus: Banášová a Habera, mínus: všechno kolem, rozněžněný a věčně uplakaný Troška, vyhořelý Mareš, prapodivné výměny v porotě, tlačení na pilu za každou cenu, neustálé cpaní laciných životních příběhů a milion reklam k tomu jako bonus. ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT – plus: dvojice moderátorů, Kraus a Slávik, příjemný a snesitelný formát, mínus: Bílá bez názoru a s medovými výroky, neustálé natahování všeho, co se ještě krapet natáhnout dá. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Co bylo lepší, Talent Mania nebo Česko Slovensko má talent? Zpočátku jsem si myslel, že Talent mania, ale po pár dílech jsem pochopil, proč prima válcovala ve sledovanosti právě novu. Talent je prostě lepší. Lepší moderátorská dvojice, porota, dokonce i soutěžící. Jen škoda, že neměli zelené tlačítko, ale chápu, že se chtějí odlišit :D...70% ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

konečně se objevilo něco co je jen česká verze americké show a já jí nemusím dát odpad kvůli tomu že je to moc trapné.Tady si lidé mohou přijít s čímkoli chtějí a pokud jsou v tom dobří a zaujmou tak postupují.To je podle mě fér.Tady nikoho nemůže ovlivnit to jak vypadá jako u Superstar.To je fér.Nikdo z porotců se tu nechová jako namachrovaný Rytmus.To je ještě více fér.Tahle soutěž má fajn porotu mezi níž není Rytmus ani Farná a fajn moderátory mezi nimiž není Leoš Mareš.Na toto česká televize čekala!Ale pořád jsme to jen ukradli Američanům,takže proto jen tři hvězdičky. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama