Reklama

Reklama

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Docela ucházející pořad, a musím říct, taky první pořad tohoto typu (v ČR), který mně aspoň trochu zaujal. Samozřejmě k dokonalosti a Simonovi to má daleko :-), ale stále příjemnější pokoukání než na hrůznou Talentmanii. Opravdových talentů sice není tak moc, na můj vkus je v soutěži až příliš zpěváků, ale samozřejmě lidi chápu. Zpěv je nejjednodušší. Tedy pro ty, co maj aspon trochu hudebního sluchu. S objektivním hodnocením zatím souhlasím ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Znova začal ďaľší z veľkých súbojov komerčných televízií o gaučového diváka. Dokonca veľký federatívny súboj. Česi a Slováci hľadajú talent. Na jednej strane stojí Markíza s Novou so svojou „Talentmániou“ a proti nim TV JOJ a Prima s konkurenčným projektom „Česko Slovensko má telent“. Druhí menovaní to jasne vyhrali. Vybrali rešpekt vzbudzujúcu porotu, zvolili atraktívne prostredia, majú omnoho zaujímavejších súťažiacich, kvalitných moderátorov, výborné technické a štedré finančné zabezpečenie. Keďže som „Talentmániu“ označil ako odpad, tak tým pádom musím show „Česko Slovensko má telent“ oceniť aspoň troma hviezdičkami. *** ()

Reklama

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Je akceptovatelné, pokud ve vile VyVolených blbne travetita, ale že "odborná porota" do souboje nepoměřitelných talentů vybere travestitu, který v říjnu przní vánoční písničky Mariah Carey, to je nepochopitelné. Moderátorská dvojice není sice tak sebestředná jako konkurenční Leoš Mareš, ale výsledek je podobný - oblbnout diváky, aby mačkali esemesky... ()

pakobylka

všechny recenze uživatele

Porovnávání neporovnatelného … a poloamatérské rozhodování poroty, jejíž dva členové sice mohou profesionálně posoudit zpěv, ale k hodnocení mnoha dalších, velice různorodých vystoupení mají všichni tři porotci asi takovou kvalifikaci jako já, když přiděluju hvězdy filmům a píšu k nim komentáře ... :-) … No nic, máme teprve druhou polovinu září 2010, dál bude všechno probíhat podle vyzkoušeného a osvědčeného schématu a ke slovu se dostane i hlasování diváků, protože vydělávat se prostě a jednoduše musí. Pokud bych brala v úvahu samotnou podstatu téhle "soutěže“, je to jeden převeliký nesmysl, protože srovnávat talent kupříkladu zpěváka, akrobata a kouzelníka prostě nelze. Z hlediska dramaturgie a úrovně televizní zábavy to není až tak úplně marné, ale viděla jsem jen úryvky, takže nehodnotím. ()

castor 

všechny recenze uživatele

TALENTMANIA – plus: Banášová a Habera, mínus: všechno kolem, rozněžněný a věčně uplakaný Troška, vyhořelý Mareš, prapodivné výměny v porotě, tlačení na pilu za každou cenu, neustálé cpaní laciných životních příběhů a milion reklam k tomu jako bonus. ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT – plus: dvojice moderátorů, Kraus a Slávik, příjemný a snesitelný formát, mínus: Bílá bez názoru a s medovými výroky, neustálé natahování všeho, co se ještě krapet natáhnout dá. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama