Reklama

Reklama

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

heyda 

všechny recenze uživatele

Konečně došel talent i do Čech. Bohužel pro něj Nova vytvořila velmi poškrábanou kopii, čímž jim ukradla spoustu dalších talentů, proto jsem Talentmanii už poslal odpad. Jinak kupodivu mě těší v porotě Honza Kraus, který mi je někdy docela nesympatický, ale tady mu to docela sedí. Lucka Bílá je krásně spontánní a Slávik je z nich asi nejlepší. S moderátorama taky nemám problém, ikdyž v semifinále je malinko znát nezkušenost Prachaře, který místy v moderování tápe. Talenti jsou někteří skvělí, někteří méně. Vadí mi, kolik postoupilo do semifinálových kol zpěváků, od toho máme snad Superstar. Já chci vidět nějakou excelentní show, jako předvedli třeba ti 4 kluci na bicí a bohužel nepostoupili. :-( Naopak třeba postoupila úplně jalová Dominika Hašková. Tím mě jako národ dost zklamal, myslel jsem, že češi mají hudební sluch. Ale jinak když vymažu otravné reklamy, tak nemám co bych jako show ČS MÁ TALENT vytknul. ()

flawi.f 

všechny recenze uživatele

Pyco - nejvíc sexy chlap, kterého jsem kdy na televizních obrazovkách viděla :-) .... jinak co se týče pořadu, tak divadelní kola měla šťávu a já se opravdu bavila. Zlom nastal s příchodem semifinálových kol, která jsem vnímala jako nepovedená a mnohokrát i nudná. Čas od času to zachránili někteří účinkující (Richard Nedvěd, The Pastels). ()

Reklama

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Talenty máme v Česku i na Slovensku úžasné, tie nehodnotím ani v rámci Česko Slovensko má talent, ani v rámci konkurencie (sračková Talentmánia). JOJka sa síce nezachovala pekne, keď Markíze prebrala najdojnejšiu kravičku, ale v ich spracovaní má tá súťaž stále akú-takú dušu i grády. Zbavili sa "vyžitého kata" Haberu, arogantnej Banášovej a zobrali si iba to najlepšie - trefného Krausa. K nemu pridali inteligentnú a roztomilú Bílú a skutočného kata Slávika, zachovali klasické proporcie "...got talent" programov a vytreli si s megatrápnou Talentmániou riť. V rámci našej produkcie slušná televízna zábava. (60%) ()

kajas 

všechny recenze uživatele

V neděli večer jsem nepřepínala a vyhrála u mě Nova. Druhý den (30.8.2010) jsem ale díky internetu měla možnost vidět konkurenční pořad a vítězem na plné čáře je u mě televize Prima. Výborná porota a hlavně fantastičtí moderátoři udělali své. Paráda. S vítězi celé show jsem spokojená, ač jsem takový výsledek nečekala. ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Určitě lepší než talentmania, ale nevidím důvod dávat tomu 3 a už vůbec abych dal krásné 4*. Nevím, čím by si to mohl tento pořad zasloužit. Moderátorsky to raději vůbec nebudu hodnotit hlavně proto, že Prachaře prostě nemám rád, s tím se už nic nenadělá, takže tuto stránku raději do hodnocení nepočítám. Takže skočim na porotu - snaha o nové tváře v porotě, mi přijde sice jako dobrý, ale bohužel jediný dobrý nápad. Hlavně, že to sou tváře, které sou rozumné. Kraus je dobrej, ale teďka je vidět všude, až mě už trochu leze krkem, ale třeba srovnávat Lucku Bílou a Šeredovou to nejde, protože Šeredová ta je pro mě s IQ v záporných číslech, to ukazuje pořád, Bílá je úplně něco jiného, ale věřím, že to lidi chtěj, aby tam byla vymaštěná a vyprsená Šeredová a věřím, že talentmanie má větší sledovanost než tohle. Viz můj komentář k talentmanii. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama