Reklama

Reklama

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

pakobylka

všechny recenze uživatele

Porovnávání neporovnatelného … a poloamatérské rozhodování poroty, jejíž dva členové sice mohou profesionálně posoudit zpěv, ale k hodnocení mnoha dalších, velice různorodých vystoupení mají všichni tři porotci asi takovou kvalifikaci jako já, když přiděluju hvězdy filmům a píšu k nim komentáře ... :-) … No nic, máme teprve druhou polovinu září 2010, dál bude všechno probíhat podle vyzkoušeného a osvědčeného schématu a ke slovu se dostane i hlasování diváků, protože vydělávat se prostě a jednoduše musí. Pokud bych brala v úvahu samotnou podstatu téhle "soutěže“, je to jeden převeliký nesmysl, protože srovnávat talent kupříkladu zpěváka, akrobata a kouzelníka prostě nelze. Z hlediska dramaturgie a úrovně televizní zábavy to není až tak úplně marné, ale viděla jsem jen úryvky, takže nehodnotím. ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele

Nemám moc rád všelijaké talentové soutěže - od zapomenutých skvostů "Carusošou", "Doremi", přes všechny řady "Superstar" (už ani nevím kolik jich bylo - a schválně - vzpomenete si na všechny vítěze?), ale tady se Primě dařilo. Dynamické, akční a po všech stránkách profesionálně zvládnuté - od výborně vybrané poroty, po skvělou moderátorskou dvojici, která umí. ()

Reklama

Kolikokoli 

všechny recenze uživatele

Co říct - je to originální, zajímavé, je tam Jakub Prachař. Ukazují to důležité - výkony soutěžících a občas nějaký vtípek. Není to přeplácané ani křečovité. Když jsem v reklamní pauze přepla na Novu, tak jsem málem začala hledat WC. Neuvěřitelně nesympatický Mareš a jeho hloupé a trapné vtipy, neustálá blikátka a pozlátka a jen sem tam ukázat nějakého soutěžícího. Trapná Nova, kt. další soutěž vyrobila podle zajetých kolejích, které se dávno omrzely. A to neustálé trapné prohlašování "jediná originální Č-S show" - k smíchu. Původně jsem chtěla dát nižší hodnocení, ale když to porovnám s Trapománií, tak rozdíl je docela dost veliký... ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Po prvním dílu tvrdím, že tato show na britský originál zkrátka nemá. Neporovnatelně horší střih, ničím nevynikající výběr talentů (způsobený asi menší rozlohou ČR a dvěma talentovými soutěžemi najednou) a porota, která svými komentáři typu: "Fantastický," nebo "Mně se to líbilo," nesahá konstruktivní kritice Simona Cowella, Pierse Morgana a Amandy Holden ani po kotníky. Možná se to časem rozjede a objeví se zajímavější účinkující, pro mě, jakožto pro člověka žijícího v Británii, je ale tato soutěž už odepsaná. Vyhledávat si někde na internetu epizody pořadu, který nemá to správné kouzlo, zatímco v televizi běží nesrovnatelně lepší a zajímavější verze, zkrátka jaksi nedává smysl. (Více ke srovnání české a britské verze jsem napsala v komentáři k Britain's Got Talent.) | Dodatek 7. dubna 2011: Pár měsíců po konci přihazuju třetí hvězdičku, jelikož někteří soutěžící (Zuzana Sapárová, Richard Nedvěd) mě během pozdějších auditions zaujali a i porotci mi nakonec byli sympatičtí. A už jen za to, jak inteligentní byla celým svým podáním tahle show v porovnání se současnou nováckou superstar, si to průměrné hodnocení zaslouží. ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Určitě lepší než talentmania, ale nevidím důvod dávat tomu 3 a už vůbec abych dal krásné 4*. Nevím, čím by si to mohl tento pořad zasloužit. Moderátorsky to raději vůbec nebudu hodnotit hlavně proto, že Prachaře prostě nemám rád, s tím se už nic nenadělá, takže tuto stránku raději do hodnocení nepočítám. Takže skočim na porotu - snaha o nové tváře v porotě, mi přijde sice jako dobrý, ale bohužel jediný dobrý nápad. Hlavně, že to sou tváře, které sou rozumné. Kraus je dobrej, ale teďka je vidět všude, až mě už trochu leze krkem, ale třeba srovnávat Lucku Bílou a Šeredovou to nejde, protože Šeredová ta je pro mě s IQ v záporných číslech, to ukazuje pořád, Bílá je úplně něco jiného, ale věřím, že to lidi chtěj, aby tam byla vymaštěná a vyprsená Šeredová a věřím, že talentmanie má větší sledovanost než tohle. Viz můj komentář k talentmanii. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama