Reklama

Reklama

Emma a Adam jsou dávní přátelé, které osud několikrát svedl dohromady. Jejich další setkání však bylo osudové. Doktorka Emma potřebuje sexem vyventilovat náročnost a stres ve své profesi, Adam se rozhodl pustit city k vodě z bolestivějších důvodů. Poslední přítelkyně ho podváděla s jeho vlastním otcem. S Emmou se nezávazně vyspí a ta přijde s na první pohled dokonalým nápadem − budou se scházet výhradně jen kvůli sexu. Ovšem pod podmínkou, že vztah skončí v momentě, kdy kdokoliv z dvojice bude očekávat víc. Co začalo jako ideální řešení jejich fyzických potřeb, bylo postupem času čím dál komplikovanější a přerostlo v něco víc. Oba se s tím budou muset vypořádat a najít odpověď na klíčovou otázku. Mohou mít dva přátelé sex bez lásky? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (687)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

V poslední době se točí nějak víc filmů o nezávazných vztazích. Tenhle přišel do kin skoro ve stejné době jako Láska a jiné závislosti a oba dva mě zaujaly svými plakáty, které vypadaly hodně podobně (polonáhý pár + postel). Do kina bych ani na jeden nešla, ale nyní jsem se na oba dva podívala. Jak jsem tak trochu čekala, ani jeden z nich nebyl až tak dobrý, i když Hlavně nezávazně je určitě lehký nádprůměr. Zatímco film Láska a jiné závislosti působil nemastně neslaně, tady u Hlavně nezávazně se mi docela líbilo zobrazení vztahu dvou hlavních postav, který působil tak nějak přirozeně přátelsky. Zdálo se, že si Natalie a Ashton docela padli do noty. Žádný zázrak se sice nekonal, ale ve výsledku to byl milý film lehce nad tři hvězdy. ~(3,1)~ ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pila se tam Stella Artois, ne Budweiser. To je zdárný příklad toho, že se v Americe piva perou o to, který pivo do americkýho filmu vleze dřív. Sympatický ale je, že jsem se konečně po dlouhý době nesetkal s Budweiserem. Kdyby ale Reitman byl takovej grand, podstrčí tam Plzničku a je zaděláno. Proto dávám jen dvě hvězdičky ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Portmanka mi nikdy nepřipadala něčím zvláštní..i po Black Swan ne.A můj názor nezměnila ani touhle romantickou komedií.To nejhorší asi je,že nemá vůbec zajímavý námět a tudíž ničím nepřekvapí.Až moc často jsem koukala,kdy UŽ bude konec.Hned od začátku film docela nudí,na trapný taneček bárbí roztleskávaček a na hlášku táty Adama (cosi o čičinkách)chci honem rychle zapomenout.Well..Je to docela průser,který občas zachraňuje pár vtipných situací("I really like your penis",menstruační mix,scéna u Emmy doma,kdy Adam neví s kým spal)ale i tak zůstává zcela průměrnou komedií.Portmanka se mi líbila na večeři s Adamovým tátou,jinak mě šíleně rozčiloval její hlas...nemluvě o tom,že za pár dnů už nebudu pamatovat,o čem to bylo.Ale tak.. 2 hvězdičky :) ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Pozdržet distribuci filmu o pár měsíců, mohlo by na plakátech stát "ve filmu souloží držitelka Oscara Natalie Portman". Scénář bohužel i při poměrně velkém tempu dialogů nenabízí moc humorných replik, takže hlavní devizou je docela sympatické obsazení (aby ne že) a celkem civilní dojem z filmu. Jak je u současných romantik zvykem, prvnímu milovníkovi občas chybí trochu víc chlapský rozhodnosti, ale úplná figurka naštěstí taky není. Koukatelný, díky většímu než malýmu počtu záběrů na Natálku i zapamatovatelný. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

#58 Fuj ! Nechat Natálku hrát ve stejném filmu, ještě navíc romantickém (! romantika tu téměř není takže to zas takový problém není !) spolu s mistrem Kačerem, to je zvěrstvo. Krom toho, film je ještě k tomu naprosto hloupý až stupidní (otec mi přebere přítelkyni, která ho pak nechá v nemocnici, aby se mohla jít bavit s kámošema - jasně). Originalita - žádná. Humor - leda ve snu. Erotika - kdyby existoval aspoň náznak chemie mezi hlavními postavami tak možná. Tohle byl režisérský i herecký omyl, už nikdy víc prosím ! ()

Galerie (72)

Zajímavosti (14)

  • Pod filmem je mimo jiné podepsána i produkční společnost Natalie Portman (Emma) Handsomecharlie Films. Ostatně, herečka se původně měla projektu účastnit jen jako producentka. (Mr.Hudson)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama