Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (411)

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Relativně zábavná show, jejíž největší síla tkví v samotných soutěžících, které se rozhodla NOVA upřednostnit před tím ostatním. Místy to sklouzne k nesmírné tuposti a patosu, Alena Šeredová je neustále mimo mísu (a upřímně, ani tím vzhledem už to nezachrání), Miro se zmírnil a skvěle se doplňují z Banášovou a Troška je překvapivě snesitelný. Leoš, byť ohraný, je furt Leoš a dokáže pobavit a překvapit. Celkově vzato se na soutěž vyplatí dívat jen kvůli zajímavým talentům a občasným vtipným hláškám, celkově však lepší na Novu přepínat jen o reklamě. Kdyby na to koukal jako nedělní "hlavní program" asi bych hodnotil ještě níž, jako doplnění je to ucházející. (50%) ()

jonyyy odpad!

všechny recenze uživatele

Jelikož se Nově nepodařilo sehnat originalitu v podobě světového Got talent, rozhodla se vymyslet něco vlastního. A taky se rozhodla použít k tomu nechutné prostředky jako je hraní na lidské city a podobně. Těchto lidí opravdu lituji a soucítím s nimi, ale jsme v talentové soutěži a ne galerii lidských osudů nebo estrádě, čímž se dostávám k další nepochopitelné věci a to vsuvky s českými celebritami typu Janda, Matonoha apod. A to přetočení žánru v prvním díle na vyhlášení české miss? Co to má znamenat? Navíc porodci dostali evidentně příkazem pouštět do dalšího kola každého idiota, aby když už slíbili každodenní vysílání, měli co vysílat. Samozřejmě se najde plno naprostých debilů, kteří jsou stoprocentně zábavní a taky pár talentů, kteří jsou v tom, co dělají dobří. Proč tedy odpad? Protože účast těchto vystoupení na celkové stopáži je NAPROSTO minimální. ()

Reklama

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápem ako sa môžu porovnávať rôzne disciplíny ,do ktorích ľudia robia navzájom. Nechápem ako sa dajú porovnávať vystúpenia jednotlivcov zo skupinovým vystúpením nejakého súboru. Superstár, Let´s dance... boli aspoň v niečom objektívne, a to že ľudia predvádzali len výkony v jednej oblasti (odhliadnuc od sútaže krásy, ktorá sa potom z nich stala). Ale tu? Tu je to všetko nakope žonglér, spevák, folklórny tanec a ďalšie prapodivné (anti)talenty. Je to niečo ako by sme porovnávali nejakého Michaela Flatleyho s jeho veľkolepou šou Lord of the Dance a Martina Babiaka tahajúceho nejakú áriu z opery. Obaja sú síce kapacity v tom čo robia, ale ich výkony sa nedajú absolútne porovnávať. Avšak Michael by ziskaval esemesky len taký frkot, pretože obsiahne cele pódium nakoľko Martin stojí v kľude uprostred pred mikrofónom, a celý svet si ho váži. Povestné porovnávanie hrušiek z jablkami. Porota: režisér so 14 čiernimi zásahmi na ČSFD, voláka modelka ktorá síce dobre vyzerá, ale keď otvorí hubu hneď viete čo je zač, ?spevák? ktorý už pekných pár rokov vysedáva na porotcovských stoličkách a mudruje, uráža a strúha machra na kamery. Jediná normálna je Adela i keď po x rokoch čo vystupuje po kadejakých podobne zameraných reláciách je to už dosť okukaná tvár. A Mareš je kategória sama o sebe po tom ako ho už spominaná Adela sfúkla na celej čiare pri Superstár sa stále tvári ako by bol najlepší a najcoolovejší moderátor. Videl som len pár minút, ale keďže nemám 14 rokov aby som bľačal niekde pod pódiom nechám si s kľudným svedomím tento program utiecť. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Přesně jak jsem tušil. Konina největšího kalibru, která se zahraničnímu originálu kvalitativně nepřibližuje vystupujícími a už vůbec ne naprosto nevhodnou až trapnou porotou. A navíc nesnáším ten humbuk kolem show, která už řadu let běží v Anglii. Bohužel úspěch bude obrovský vlivem špatného vkusu tuzemských diváků a tak bude tato populární komerční televize (ano TV Nova je komerční) dále rejžovat na pořadech, které už jsou v zahraničí téměř zapomenuty. ()

tnp101 odpad!

všechny recenze uživatele

Nova je (ehm) nečekaně naprosto trapná. Milionkrát viděný Mareš, trapná porota a stovky dalších klišé ... zkrátka klasika. Ale ZAPA teda zabila všechno. Ta zcela změnila můj postoj k vnímání trpanosti. Jestli to takto půjde dál, netroufám si představovat, co bude Nova svým divákům servírovat za nějakých 10 let. Kvalita rychle padá a trapnost strmě stoupá. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama