Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (411)

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Stejně jako u kauzy Big Brother vs. VyVolení, Nova dojíždí na stejnou umělost její "show". Okoukané tváře, nudný Mareš a nemožná porota v čele s Troškou. Trapně zkopírovaná licence, reklamní masáž v Super, kde Nova zaplatila redaktory, aby co nejvíce pošpinili konkurenci. Zkrátka zkrachovalá, nudná soutěž s příšernou režií a děsnou plastyčností. 0% 29.08. 2010 ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tradiční novácká show aneb šaráda s přeplaceným moderátorem bez špetky kvality (umělecké i co se týče humoru). Na druhou stranu Leoš to občas táhl (a jeho sličné pomocnice) a zbytek zvládli účinkující. Dvě talentové soutěže ve stejné době a ve finále uvidíte na obou stanicích v podstatě identické složení, jen jiná jména a tváře:). To, že Talentmánie nemá původní licenci nebyl ve výsledku takový problém(ta páčka proboha), jako naprostá sterilita a odpudivost vyřazovacích kol. Po tom ovšem přišla změna k lepšímu (a tím rozhodně nemyslím výměnu krásné Alenky Šeredové za dvojíci GS->z bláta do louže). Vyřazovací kola byla zajímavá a hlavně gradovala, i když závěrečné superfinále bylo na pěst člověku, který tento koncept (jakoby) vymyslel. Nelze upřít, že druhou půlku Nova s Markízou zvládla zajímavěji, poutavěji a obě stanice se dokázaly dostat ze dna až na slušný průměr. Jsem rád, že vyhrála ta, která měla, snad bude stále takový anděl. PS: Jak šel čas s hodnocením: po třech dílech - 1291 hodnocení s průměrem 8%, po pátém:1791/10%, po šestém 1923/10%, po sedmém 2009/10%, po osmém (soudný den): 2296/10%, první vyřazování 2511/11%, druhé 2756/10%, třetí 3001/11%. Poslední osmifinále:3391/11%. Superfinále:3616/11%. Jako tradičně přehnaně odpálená show, protože to vysílala Nova... Jinak, Nova prodala show vzhledem k sledovanosti lépe. Prima má stále co dohánět. ()

Reklama

Djoker

všechny recenze uživatele

Karikatura původní talentové soutěže, vrchol nevkusu a čtyři trefy mimo při výběru porotců. Co však naprosto nechápu, je snaha o citové vydírání, které podle mě nezapadá do formátu pořadu. Už mě nebaví dávat jednu hvězdu za Mareše. Tady to nezachrání ani on. Posledním hřebíčkem do rakve je Tipmania. Tato část pořadu mě ujistila, že jeho další sledování je naprosto zbytečné. ()

castor 

všechny recenze uživatele

TALENTMANIA – plus: Banášová a Habera, mínus: všechno kolem, rozněžněný a věčně uplakaný Troška, vyhořelý Mareš, prapodivné výměny v porotě, tlačení na pilu za každou cenu, neustálé cpaní laciných životních příběhů a milion reklam k tomu jako bonus. ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT – plus: dvojice moderátorů, Kraus a Slávik, příjemný a snesitelný formát, mínus: Bílá bez názoru a s medovými výroky, neustálé natahování všeho, co se ještě krapet natáhnout dá. ()

Katullka odpad!

všechny recenze uživatele

Není možné snad většího odpadu. Neskonale trapný Mareš, kterého doplňuje buzerantsky psychicky labilní Troška, bohatýr idiot Habera, nemodelka (která má stále komplexy, že ji moderování nenabídli) Banášová a uzavírá retardovaná Šeredová. Jestli Vám tohle připadá vulgární a neshlédli jste Talentamanii, tak Vás prosím udělejte, ať změníte názor! ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama