Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (411)

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Jen Tomáš Matonoha nějakým způsobem uchopil trapnost toho všeho...a co k tomu vlastně dál dodávat? Věčně rozněžněný Troška, ze kterého nedostanete argument, profi moderátor Mareš, který si plete dny v týdnu, velká pompa a hluboká žumpa. Pane Bože, kdy už bude s těmi klony Superstar, fikčními realitami a nezajímavými lidmi konec? Lepší si neodpovídat, stačí slogany. Nova - zažijte víc. ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Já už fakt nemůžu... Proč se mám koukat na samé reality-show a podobné "soutěže"? Já sice chápu, že se tu najde spousta jednodušších jedinců (bez pardónu), kteří se na něco podobného skutečně těší (respektive dívá), ale z jakého důvodu to má odnést normální, inteligentní divák? Kdyby mi nevadily vulgarismy, tak teď celou Novu pošlu tam, kam už pěkných pár let patří (důvody: Ordinace v růžové zahradě, Ordinace v růžové zahradě 2, Výměna manželek, Big Brother, Česko hledá Superstar, Česko-Slovensko hledá Superstar, Stahovák atd.). P.S.: A když už podobný výmaz přeci jen vysíláte, tak si alespoň odpusťte ty trapné spoty, reportáže v TN a blikající odkazy zasazené do filmů či seriálů. Díky. ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad, který se snaží zveličovat svůj nulový potenciál. Slovo trapné se ani nepřibližuje. Přijde mi to, ve srovnání s Československo má talent, velmi amatérské a nedodělané. Tomáš Matonoha pochopil stupiditu tohoto pořadu a přišel si z něj udělat srandu. Lachtan Meloun to celé završil. Alespoň jsem měl po prvním dílu jasno, které televizi dám v tomto projektu přednost. ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Za Zdeňka Trošku a občasná příjemná vystoupení. Ostatní figury jsou odporné. Šeredová nám ukazuje, že má IQ houpacího koně (co dělá kurva v umělecké porotě), Banášová si spletla pole působení (do poroty nepatří - nemá tam co dělat), Habera si v přítomnosti Trošky nemůže dovolit být vulgární a Leoš Mareš s fousama. Když se na to tak koukám, tak zde selhalo téměř všechno. Od výběru porotců až po všechny ty trapné tanečnice. Umělé, trapné, neživé! ()

castor 

všechny recenze uživatele

TALENTMANIA – plus: Banášová a Habera, mínus: všechno kolem, rozněžněný a věčně uplakaný Troška, vyhořelý Mareš, prapodivné výměny v porotě, tlačení na pilu za každou cenu, neustálé cpaní laciných životních příběhů a milion reklam k tomu jako bonus. ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT – plus: dvojice moderátorů, Kraus a Slávik, příjemný a snesitelný formát, mínus: Bílá bez názoru a s medovými výroky, neustálé natahování všeho, co se ještě krapet natáhnout dá. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama