Reklama

Reklama

Reality show, ve které celebrity vaří, pečou či smaží a celkově připravují pro své hosty příjemný večer. Tyto hvězdy soutěží o to, kdo nejlépe zaujme své obecenstvo, a to nejen jídlem, ale také celkovou atmosférou večera či pěkným bydlením. (oficiální text distributora)

Recenze (221)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Už som tu skritizoval nejednu reality show a tiež už som mnoho krát vyjadril svoj negatívny vzťah ku reláciam o varením. Toto však do odpadu nehodím. Tvorcom projektu „Kapor na torte“ sa podarilo dať dohromady vskutku kontroverzné, čisto ženské, osadenstvo: Arogantná, vulgárna podnikateľka z Košíc Nora Mojsejová. Tú hneď po prvom diely nahradila afektovaná, stará kreatúra Eva Máziková. Varila aj ktovie čím nadopovaná Iveta Bartošová, ktorá je psychicky úplne mimo. Ďalej vyslúžilá, viditeľne opotrebovaná porno herečka Dolly Buster. Mladšiu generáciu zastupovali pochlebovačná nicka Zuza Belohorcová a naivná kráska Agáta Hanychová. Ku nim ešte pridali takzvanú ženu z ľudu, Lýdiu. Tú museli nájsť niekde v kravíne v Hornej Dolnej. Sledovať tieto fuchtle ako sa navzájom hostia a následne hodnotia jedna druhú, bolo niečo nevídané. Korunu tomu nasadila Nora Mojsejová, v záverečnej dokrútke, keď sa svojim typickým, tvrdo kritickým postojom vyjadrila ku jednotlivým účinkujúcim. Vystihla to celé dokonale. Trafila do čierneho. Ja by som to formuloval asi trocha kultivovanejšie, ale podstata by bola rovnaká. Plne podporujem jej návrh na premenovanie tejto relácie na „Všetci jeblí ľudia na torte“. * ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Mockrát jsem makové ptáky (pardón čápy) neviděl, ale pořadům o vaření zrovna moc neholduji, pokud tam zrovna Zdenda neobjížděl hospody po republice a nedával „čočku“ personálu. Vždycky záleželo, kdo se zrovna v „gurmánské partii“ objevil – smůlou nebo záměrem tvůrců však bylo, že tam furt zvali samé krávy typu Mesárošová, Mojsejová, Prachařová, atd…které jsou samozvané celebrity a vymetačky mejdanů… ()

Reklama

Fingon 

všechny recenze uživatele

Tohle byla síla... velice mě ale bavil lehce ironický komentář a často daleko ironičtěji podkreslující hudba... Iveta Bartošová objímající stromy na Jocelyn Pook (maskovaná akce v Eyes Wide Shut), Zuzana Belohorcová (asi nejsympatičtější a zároveň i nejinteligentnější a nejnormálnější účastnice) tématem z Brazilu... a bože, Žena z lidu jako vystřižená z hoštických komedií. Brrr. ()

cinemaboy7 

všechny recenze uživatele

Ze zásady nehodnotím tv pořady a reality show, ale tohle si nenechám ujít. Je těžké nepoužít žádné sprosté slovo, ale pojmenovat minimálně 4 zůčastněné "hvězdy" zvířátky je urážka zvířátek. Je úplně jedno, jestli je to nahrané, nebo ne, ale výběr "mezinárodních star a celebrit" se absolutně vymknul kontrole a v podobě neřízené střely perlí. Nora Mojsejová, když vylije do lednice krém:"tak to utřete....to já nemožem, to musí ona(uklízečka)",když hodnotí večer přede všemi:"kvoli vám celý ďeň varím a jsem ztahaná ako hovado!",Agáta Hanychová chystá řízky:"máma by z toho udělala 152 řízků",chce,aby se jí neskutálel meloun:"ten meloun je divně šišatej, nechce stát",Iveta Bartošová, které večeři uvařili kamarádi a ona stojí v kuchyni a zapaluje si doutník:"já když vařím tak kouřím, nevadí to?"a když zjistí, že má všechny ráda:"Agátko, mám tě moc ráda a všechny vás mám moc ráda, je tu tolik andělské, krásné lásky a energie",Zuzana Belohorcová:"Sakra, zlomila som si nehet, ako buďem variť?",Vlasta Hájek na otázku co je lanýž:"no to je vodní šnek",Lída, žena z lidu:"dúfam, že zase nebudú k jídlu tie kravaty"(Lída myslela asi krevety) atd. Absolutní nářez, kdo neviděl, neuvěří!!! Jen šílené honoráře kazí dojem z téhle megaujeté show! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Freaks vaří aneb jakou úroveň mají v Česku a na Slovensku celebrity. Zvrácený humor vznikající chováním a všední realitou hvězd pobaví každého obyčejného měšťáka. Nadávky na štáb, že se motá v kuchyni v kuchařské show(!) ruku v ruce s rádoby kamarádstvím většiny přítomných jsou už jen třešničkami na odporném dortu politého sladkou polevou. Formát identický s Prostřeno! je sám o sobě docela fajn, ale celebrit verze má úplně jiný rozměr. Přesto to má smysl, odnesete si: 1) Dior a Versace nejsou otázka vkusu, ale peněz, 2) Objímání stromů a nadávky na éčka v jídle jsou jen snahou zakrýt touhu po absintu, 3) Reklama proti plastickým operacím vyjde někdy levněji, než by člověk tušil, 4) Pouze hezké a milé ženy hrozně nudí, 5) Vyměnit sprostou milionářku za sprostou zpěvačku, kterou skoro nikdo nezná může být zábava, 6) "ala Adéla? To jídlo se jmenuje po ní?". Samotný formát není špatný, ale přesto tady všichni hodnotí ne pořad, ale jeho účastníky. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Vysílání pořadu bylo kvůli nízké sledovanosti ukončeno po druhé epizodě druhé série. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama