Reklama

Reklama

Reality show, ve které celebrity vaří, pečou či smaží a celkově připravují pro své hosty příjemný večer. Tyto hvězdy soutěží o to, kdo nejlépe zaujme své obecenstvo, a to nejen jídlem, ale také celkovou atmosférou večera či pěkným bydlením. (oficiální text distributora)

Recenze (221)

halogenka 

všechny recenze uživatele

Skvělý televizní formát - nepříliš nákladný na výrobu, přitom geniálně divácky atraktivní - celebrity a jejich "skutečné" chování, pohled do jejich soukromí, zázemí, na životní styl, konfrontace hvězd s "člověkem z lidu", konflikty, vaření a v neposlední řadě také trapnost umožňující divákovi prožít jakousi katarzi. Velice šťastná ruka při obsazování účinkujících. Bohužel další série se naprosto tragicky nevyvedla. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Den 1. těšim se na papání, protože mám strašnej hlad; den 2. těšim se na papání, protože mám; den 3. těšim se na papání, prot; den 4. těšim se napapá; den 5. těšimsena. .......... (ne)Dík hlavně za poznání, že Ivetka je skutečně zamindrákovaná zrůda s nervama v prdeli a nulovou sebereflexí a Pomeje je magor, že se jí vůbec kdy mohl dotknout kopačkou. ----- Vopravdu bych si nedala k večeři ty krevety nebo krabaty nebo něco takovýho z toho plodu, to si rači baketu dám. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Freaks vaří aneb jakou úroveň mají v Česku a na Slovensku celebrity. Zvrácený humor vznikající chováním a všední realitou hvězd pobaví každého obyčejného měšťáka. Nadávky na štáb, že se motá v kuchyni v kuchařské show(!) ruku v ruce s rádoby kamarádstvím většiny přítomných jsou už jen třešničkami na odporném dortu politého sladkou polevou. Formát identický s Prostřeno! je sám o sobě docela fajn, ale celebrit verze má úplně jiný rozměr. Přesto to má smysl, odnesete si: 1) Dior a Versace nejsou otázka vkusu, ale peněz, 2) Objímání stromů a nadávky na éčka v jídle jsou jen snahou zakrýt touhu po absintu, 3) Reklama proti plastickým operacím vyjde někdy levněji, než by člověk tušil, 4) Pouze hezké a milé ženy hrozně nudí, 5) Vyměnit sprostou milionářku za sprostou zpěvačku, kterou skoro nikdo nezná může být zábava, 6) "ala Adéla? To jídlo se jmenuje po ní?". Samotný formát není špatný, ale přesto tady všichni hodnotí ne pořad, ale jeho účastníky. ()

KR4T4S 

všechny recenze uživatele

V podstatě je to pořad Prostřeno! jen s "luxusnějšími" celebritami. Překvapivě je to vtipné. Agáta příjemně překvapila, Belohorcová taky, Mojsejová je kapitola sama pro sebe (a náhrada Máziková byla snad ještě lepší volbou) a Dolly je neskutečnej úkaz, co v hlavě nemá takový průvan, jak by se mohlo zdát. Kdo v tý hlavě ale nemá vůbec nic a to mi už nikdo nevymluví, je sluníčková "Heja heja" Ivetka. Ta se prezentuje jako strašně v pohodě, optimistická, velmi pilná ( ve studiu s prý nejlepšími lidmi, se kterými dosud pracovala - Shimi cha chá...). Vlastně to pojala jako jednu velkou reklamu na svojí osobnost. Nevěřím jí ani slovo. Je totiž tak údajně v pohodě, až je na ranu - všichni jsou strašně krásní, úžasní, vše je super, mňamky atd. A rozhodně ona SAMA nic neuvařila. Hodnocení odpad jen za to, že tam jsou tzv. celebrity, si to rozhodně nezaslouží. Jedna z lepších věcí na TV na podzim 2010. Velká guilty pleasure - 70% ________2.řada opět skvělá zábava. Jednička měla Ivetu, dvojka zase debilního Desperáda. Mesárošová s Rosenbergem překvapivě mozek mají. A Ludmila Žemberyová opět hláškuje a je naprosto dechberoucí. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Velkou kudlou do zad pro mě byla série kde se na**ala i Ivetka Bartošová naše česká Britney Spears.Nemám ji ráda a netajím se tím a o to horší pro mě bylo,když jsem ji slyšela jak říká : "Nevadí vám,když si u toho vaření zapálím??" .No mě do jejího osobního života je uplně prd ale tohle je moc. Chápu,že je histerická a neschopná zvládat problémy,které my "obyčejní lidé" máme mnohdy i větší ale proč se s tím cpe do televize a dělá si to ještě horší?To už nebylo dost skandálů? Nebo taková Dolly Buster - u toho jsem si snad jen řekla WTF????Ne tohle je na mě opravdu moc VIP Prostřeno má alespoň úroveň a i když se tam zjeví nějáká "celebrita" ,kterou nemám ráda tak nedělá takové trapasy jako v tomto pořadě. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Vysílání pořadu bylo kvůli nízké sledovanosti ukončeno po druhé epizodě druhé série. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama