Reklama

Reklama

Reality show, ve které celebrity vaří, pečou či smaží a celkově připravují pro své hosty příjemný večer. Tyto hvězdy soutěží o to, kdo nejlépe zaujme své obecenstvo, a to nejen jídlem, ale také celkovou atmosférou večera či pěkným bydlením. (oficiální text distributora)

Recenze (221)

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Čá - pičá - pičá - pičá - pičá - pičá - pi s mákem.... Co má tohle být jako za pořad??! To je neuvěřitelný, kam může úroveň pořadů klesnout. A ten výběr "celebrit"!!!! Uuuh, to muselo stál hodně sil. Nehledě na to, že mně to celý přijde jako obří reklamní kampaň na nový CD Ivety Bartošové, který podle prvního singlu Heja, heja bude asi tak kvalitní jako celej tenhle pořad. A to nemluvím o těch předpovědích, zvěstech a zákulisních drbech, že to vyhraje kdo jinej než Bartošová (prý je to už teď jasný). Vždyť ona se přece musí postavit na vlastní nohy, chuděrka malá!!!! :D ()

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Chcete-li dobře vypustit vše ze svých otvorů, zapněte si tuhle shitlity show. Zhnuseně jsem po pár minutách vypl televizi a musel se jít ven nadýchat čerstvého vzduchu. Prima klesá do septiku po hlavě a ještě si v něm naběračkou pochutnává! Edit: Tak boží mlýny melou a melou >>>>http://kultura.idnes.cz/prima-stahuje-porad-capi-s-makem-vymenou-nabidne-noveho-pohlreicha-10w-/televize.aspx?c=A110307_173336_televize_jaz ()

Reklama

cinemaboy7 

všechny recenze uživatele

Ze zásady nehodnotím tv pořady a reality show, ale tohle si nenechám ujít. Je těžké nepoužít žádné sprosté slovo, ale pojmenovat minimálně 4 zůčastněné "hvězdy" zvířátky je urážka zvířátek. Je úplně jedno, jestli je to nahrané, nebo ne, ale výběr "mezinárodních star a celebrit" se absolutně vymknul kontrole a v podobě neřízené střely perlí. Nora Mojsejová, když vylije do lednice krém:"tak to utřete....to já nemožem, to musí ona(uklízečka)",když hodnotí večer přede všemi:"kvoli vám celý ďeň varím a jsem ztahaná ako hovado!",Agáta Hanychová chystá řízky:"máma by z toho udělala 152 řízků",chce,aby se jí neskutálel meloun:"ten meloun je divně šišatej, nechce stát",Iveta Bartošová, které večeři uvařili kamarádi a ona stojí v kuchyni a zapaluje si doutník:"já když vařím tak kouřím, nevadí to?"a když zjistí, že má všechny ráda:"Agátko, mám tě moc ráda a všechny vás mám moc ráda, je tu tolik andělské, krásné lásky a energie",Zuzana Belohorcová:"Sakra, zlomila som si nehet, ako buďem variť?",Vlasta Hájek na otázku co je lanýž:"no to je vodní šnek",Lída, žena z lidu:"dúfam, že zase nebudú k jídlu tie kravaty"(Lída myslela asi krevety) atd. Absolutní nářez, kdo neviděl, neuvěří!!! Jen šílené honoráře kazí dojem z téhle megaujeté show! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Už som tu skritizoval nejednu reality show a tiež už som mnoho krát vyjadril svoj negatívny vzťah ku reláciam o varením. Toto však do odpadu nehodím. Tvorcom projektu „Kapor na torte“ sa podarilo dať dohromady vskutku kontroverzné, čisto ženské, osadenstvo: Arogantná, vulgárna podnikateľka z Košíc Nora Mojsejová. Tú hneď po prvom diely nahradila afektovaná, stará kreatúra Eva Máziková. Varila aj ktovie čím nadopovaná Iveta Bartošová, ktorá je psychicky úplne mimo. Ďalej vyslúžilá, viditeľne opotrebovaná porno herečka Dolly Buster. Mladšiu generáciu zastupovali pochlebovačná nicka Zuza Belohorcová a naivná kráska Agáta Hanychová. Ku nim ešte pridali takzvanú ženu z ľudu, Lýdiu. Tú museli nájsť niekde v kravíne v Hornej Dolnej. Sledovať tieto fuchtle ako sa navzájom hostia a následne hodnotia jedna druhú, bolo niečo nevídané. Korunu tomu nasadila Nora Mojsejová, v záverečnej dokrútke, keď sa svojim typickým, tvrdo kritickým postojom vyjadrila ku jednotlivým účinkujúcim. Vystihla to celé dokonale. Trafila do čierneho. Ja by som to formuloval asi trocha kultivovanejšie, ale podstata by bola rovnaká. Plne podporujem jej návrh na premenovanie tejto relácie na „Všetci jeblí ľudia na torte“. * ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Velkou kudlou do zad pro mě byla série kde se na**ala i Ivetka Bartošová naše česká Britney Spears.Nemám ji ráda a netajím se tím a o to horší pro mě bylo,když jsem ji slyšela jak říká : "Nevadí vám,když si u toho vaření zapálím??" .No mě do jejího osobního života je uplně prd ale tohle je moc. Chápu,že je histerická a neschopná zvládat problémy,které my "obyčejní lidé" máme mnohdy i větší ale proč se s tím cpe do televize a dělá si to ještě horší?To už nebylo dost skandálů? Nebo taková Dolly Buster - u toho jsem si snad jen řekla WTF????Ne tohle je na mě opravdu moc VIP Prostřeno má alespoň úroveň a i když se tam zjeví nějáká "celebrita" ,kterou nemám ráda tak nedělá takové trapasy jako v tomto pořadě. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Vysílání pořadu bylo kvůli nízké sledovanosti ukončeno po druhé epizodě druhé série. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama