Reklama

Reklama

Klaun k popukání

Trailer

Klaun Stitches byl pozván na narozeninovou oslavu, kde kvůli skupině dětí a jejich zlomyslným vtípkům nešťastnou náhodou přišel o život. Od nehody uběhlo šest let, a když se oslavenec Tommy rozhodne uspořádat od této doby svou první narozeninovou párty, Stitches vstane z mrtvých, aby se pomstil všem, kteří měli co dočinění s jeho tragickou smrtí. (Spike23)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Yeah! Yeah..! Fuck me, clown! Fuck me, clown!“ Laik se diví, coulrofobik hasne. Zhýralý zombie-šašek předvede výkvětu irské mládeže své číslo groteskní pomsty. Pod šapitó osmdesátkových slasherů, s principálem hýřícím nápady a hektolitry krve stříkající z kvítka na klopě. Trošku mi to připomínalo Krustyho, jak si před lidmi bonvivánsky zapálí doutník stodolarovkou a pak ji o samotě za rohem rychle uhasí. Sebevědomé, však vědomé si svých možností. „Everybody Happy?“ ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Hororová komédia ako lusk. Deti nešťastnou náhodou zabijú na narodeninovej oslave klauna a on im to príde po rokoch vrátiť, samozrejme aj s úrokmi :). Filmu vládnu naozaj veľmi vynaliezavé mordovačky (hlavne ten dáždnik bol odporný) a celé je to ladené do príjemnej komediálnej roviny, ktorá je obohatená pár podarenými hláškami. U mňa nadpriemer. 70/100 ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jo, jo, jo ... A tohle je paráda!! Fakt povedená věc, zvlášť v dnešní době, kdy mě osobně horor skoro nemá co atraktivního nabídnout, tak tohle sedlo!! Když už se má jednat o klasickou slasherovskou vyvražďovačku, tak ať je to pořádně ujetý, má to skvělej vizual, rychlej, totálně ujetej spád a excelentní gore. A tohle má přesně všechno. Gore sice nejsou nějak extra reálný, ale ten film srší obrovským počtem nápadů a jsou zde věci, který jsem ještě neviděl. To se prostě počítá, že jsem se fakt pobavil, zasmál, chvílema kroutil hlavou a chvílema koukal na těch pár wtf scén s otevřenou hubou. Na dnešní dobu superzábavnej skvost, kterej by rozhodně sedl na nějakou domácí párty. Takhle to má vypadat, nebo může vypadat, takhle to i já, zarytej "NE-fanda" slasherů můžu. Doporučuju!! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Oho! Skvělá připomínka osmdesátkových slasherů včetně záběru z pohledu toho, kdo má v napřažené ruce nůž (Halloween). Ošklivé děti (spratkové na zastřelení) si na narozeninovém večírku tropí bžundu z roztržitého klauna. Ba co víc, klauna stojí neslavné představení život... Leč všeho dočasu, nejen dobří holubi se vracejí. Na večírek po šesti letech mnozí jen tak nezapomenou, nekteří ovšem nebudou vzpomínat vůbec... Báječné gore - poctivá trikařská práce bez falešných pixelů - je nápadité a vtipné. Mozková zmrzlina? Deštníček proti krvavému dešti? Pejsek z tenkého střeva? A navíc důkaz, že kočka má devět životů! Výborná kamera, dunivá hudba a hektolitry kečupu. Tajemný rituál na hřbitově připomene staré dobré gotické horrory, navátivší se klaun pak minimálně Noc oživlých mrtvol. Hvězdu strhnu za debilní osazenstvo. Tolik nesympatických mladých lidí...je snad hledali po celém Irsku! A taky jsem čekal, že klaun vykydlí všechny na večírku, jenže on šel jen po vybraných. A taky neměl kulomet ani sekačku, škoda, i tak jsem se pěkně bavil. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Zcela typický koncept. Děti někomu v mládí ublíží (konkrétně někoho zabijí) a dotyčný vstane z mrtvých a po letech přijde dětem vše vrátit i s úroky. Dokonce se na druhé straně naučil nějaké ty "kouzla", která mu během života absolutně nešla. Čistokrevná komedie, kde se divák může těšit na řady velice originálních zabití. Už po úvodu je člověku zřejmé, jak se to bude celé vyvíjet a jak to celé dopadne. Film nemá ani minimální potenciál diváky čímkoli překvapit. Opravdu vsází pouze na humor, který někdy funguje a někdy zase ne. Celkově jsem se zásadněji nenudil, proto dávám alespoň slabší 3 hvězdičky. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama