Reklama

Reklama

Klaun k popukání

Trailer

Klaun Stitches byl pozván na narozeninovou oslavu, kde kvůli skupině dětí a jejich zlomyslným vtípkům nešťastnou náhodou přišel o život. Od nehody uběhlo šest let, a když se oslavenec Tommy rozhodne uspořádat od této doby svou první narozeninovou párty, Stitches vstane z mrtvých, aby se pomstil všem, kteří měli co dočinění s jeho tragickou smrtí. (Spike23)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Neskutočne svieži a zábavný slasher v štýle tých lepších kúskov 80. rokov. Pri domácej oslave príde o život svojský klaun, ktorý však po 6. rokoch ožije a príde si to s detiskami (teraz už puberťákmi) vybaviť. Výborné, nápadité a krvavé vraždy, prekvapivo sympatické herecké obsadenie, skoro žiadna nuda, kvalitné spracovanie, plno hlášok a čierneho humoru + navrch luxusný vraždiaci klaun. Proste paráda, nechýbalo veľa a šupol by som aj plné hodnotenie. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k faktu, že snímek vznikl z popudu (minimálně mimo Británii nepříliš známého) komika Rosse Nobla lze od něj očekávat velkou dávku originálního humoru a, čímž většinou snímky komiků trpí, nekompaktní děj. První předpoklad se plní jen z části. Neotřelý způsob humoru je použit zejména ve velmi zdařilých scénách mordů, které jsou hlavní devizou snímku. Vynikají zejména nápaditostí a použitím slow motion. Krom jednotlivých vražd ovšem Stiches trpí značným nedostatkem tvůrčí invence, což je citelné v každé scéně, kde absentuje klauní zabiják. Ostatní postavy nemají šanci děj nijak táhnout. Herecké výkony jsou mdlé, a herci nemají absolutně žádné charisma, což činí sledování neoriginálně konstruovaného děje o to útrpnějším. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Docela ucházející slasher se zombie-klaunem, tudíž nepřijdete o srandičky typu pejsek z nafouknutých střev nebo umlácenou kočičku. Škoda ale je, že si na tuhle vybíjenou s nápaditým gore musíte počkat dobrou půlku filmu. Ta první totiž poměrně dost nudí. Co je však neodpustitelné, tak je absence koziček a hlavně atmosféry. Tolik humoru je až zbytečnost. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TENHLE KLAUN NENÍ NA LEGRÁCKY….UŽ NÉ!“...... /// Žil byl jeden klaun. Ftipnej von byl, to jo, takže to mohl bejt dost dobře brácha úchylnýho Santy. K jeho smůle, ale (některý) děti nesdílely jeho smysl pro humor …. KLAUN, KTERÝ NEDOKONČÍ SVOJE VYSTOUPENÍ, NEMŮŽE ODPOČÍVAT V POKOJI! Po pár letech dostává milej Pukavec příležitost dokázat, jestli mu ftip zůstal i po smrti. Barák plnej jeblejch parchantů, co maj (nechtěně) na jeho vystoupení sedadlo v 1. řadě se už nemůže dočkat. … Takovej mix humusu a vražd, co se snaží bejt vtipnej (jé, jako ty!...teda já!). Vobčas se to daří, vobčas míň a kdyby ten film byl jen vo tý ,,praštěný“ půlhoďce, hovno by se stalo. Píčovina pro sběratele hovadin, která může zklamat milovníky napětí. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Protože Alice Cooper. 2.) Protože klauny vidím všude, i když nejsu zhulenej. 3.) Protože na pořádných narozeninách vždycky někdo chcípne! (tý kočky mi bylo fakt líto….(čtyřnohý)) 4.) Thx za titule ,,petrik1“ a ,,rad.mas“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Pokud se odpoutáte od puberťáckého humoru a myšlení (myšlení? Really?) a počkáte si v ději, až se z tragického klauna stane zombík, dočkáte se docela slušného gore. A to takového, že říkáte "fuj" a zároveň se provinile pohihňáváte, protože... takového pěkného pejska ze střev jste už dlouho neviděli... a tak dále, oční bulva, mozeček, dokud se mladí trochu nevzchopí a nezačnou se zombíkem trochu bojovat. Ale stejně držíte pařátek klaunovi, od pohledu sympaťák! ;-) ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama