Reklama

Reklama

Vincent Brazil a Roland Flint jsou dva nejlepší nájemní zabijáci na světě. Jeden z nich to umí s nožem a je ochoten za dobrou cenu vyřídit jakýkoliv cíl, druhý je zase špičkový odstřelovač. Brazil brzy dostane objednávku zlikvidovat šéfa drogového kartelu Pola Yakura, který byl právě propuštěn z ukrajinského vězení. Není však jediný, kdo ho chce zabít. Druhým mužem je Flint, který má s drogovým bossem nevyřízené účty. Znásilnil jeho ženu a bil ji tak dlouho, až skončila v kómatu. Vincent však netuší, že je návnadou pro chycení Rolanda zkorumpovanými policisty z Interpolu. Při prvním útoku zabije Yakurova bratra a Flint je i díky němu uvězněn. Uvědomuje si svou chybu a osvobodí ho. Podlý Yakura, chce Rolanda ranit na jeho nejcitlivějším místě, a tak zamíří za jeho bezmocnou ženou. I když jsou oba zabijáci tak odlišní, přesto spojí své síly k likvidaci nejhoršího drogového bosse ve východní Evropě. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (204)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jean-Claude Van Damme a Scott Adkins podali celkem slušné výkony, čímž výrazně pomohli k celkové kvalitě tohoto filmu. Ta byla dosti průměrná, ale našlo by se tu několik velmi podařených akčních scén. Jedinou kaňku na tom všem, bylo to, že v závěru to tlusté prase (hlavního záporáka) nekuchla Van Dammova dcera Bianca (no tady vlastně manželka Adkinse. Na rozdíl od mnoha dalších, jsem si tento kousek docela užil a ani se u něj moc nenudil. Je ovšem pravdou, že bitek tu mohlo být daleko víc, když už tu máme dva frajery a machry přes bojové umění… ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Jean-Claude přešel z akčňáků k vážnějším filmům a fakt mu to sedne. Pořád umí a neodvrací se od 90. let, což filmu sluší. Jako parťáka si nemoch vybrat líp, Scott Adkins je bombarďák, jen škoda že neukázal trochu víc v boji jeden na jednoho. Žlutej filtr, kterej je v celym filmu je docela až úchylnej, ale vydržet se to dá a časem už to je úplně jedno. Hold to asi mělo vypadat víc "cool". Příběh byl dost drsnej a syrovej, trochu to zapříčinilo snad i to, že se film točil převážně v Rumunsku. Mě se to dost líbilo a pokud bude Van Damme pokračovat v podobnym duchu, tak tim rozhodně nic nezkazí. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Héééj, tohle nebylo zdaleka tak špatné, jak jsem od Van Damma očekával. I na to, co se dělo, taková poklidná, hladinu nečeřící až artově noirová záležitost, kde těch pár pohybů předvádí mladší generace a Jean-Claude se tak může na stará kolena šetřit. Na béčko překvapivě neodfláknutý scénář se zvraty a zradami, akce ani technika nechyběly (byť bylo obé trochu skromnější, leč filmu to nijak nevadilo) a za kamerou a stříhacím pultem taky nestála naprostá trdla. Tedy docela překvapení, které se samozřejmě do kin nedostane, ale na DVD produkci akčního thrilleru se stárnoucí hvězdou v hodně levných "kulisách" přinejmenším potěší. ~~~ 3,5* ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od většiny galaxie netrpím syndromem náhodného úmrtí estetického ducha u rumunských spektáklů s devadesátkovými ikonami na přídi, protože v nich pořád vidím to nadšení hyperaktivních běčkařů, co maj plný kalhoty péra jenom z toho, že jim na to Van Damme v rauši kývnul, do roka natočí dvouciferný číslo akčňáků a za prdelí jim nestojí žádný kokot s noťasem a mobilem, kterej by jim vysvětloval, že tohle už je moc, tohle se líbit nebude a támhletudy cesta nevede. Assassination Game vlastně jenom svoji domnělou závažností se snaží maskovat fakt, že s podpisem smlouvy nejspíše dostali tvůrci od Jeana několikastranný popis toho, jak moc nebude hrát. S tim se dá ještě nějak smířit, ale nechápu, proč si někdo zve Adkinse s Van Dammem do filmu, když se rozhodne veškerý jejich kontaktní scény zabírat od pasu nahoru v půlsekundových záběrech. Poměrně bezskurpulozní zvrat v poslední třetině a hmatatelný Klaus Kinski syndrom ve scénách mezi otcem a dcerou, pardon chtěl jsem říct osamělým nájemným vrahem a sexy rumunskou prostitutkou to ale na tři zvezdy vyšoupou. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Scott Adkins a jeho dětský idol Jean Claude van Damme ve filmu Ernieho Barbarashe. Nebo to lze říct i jinak. Pomstychtivý zabiják s pořádně utaženým akčním obojkem a jeho dětský idol, ataxo- a koniofobický vrhač nožů ve filmu podprůměrného béčkaře s kontakty v Rumunsku. Dneska tohle prostě nemůže fungovat. Divák chce v tomto typu filmu vidět především kvalitní akci: svižné přestřelky a nápadité fighty jeden na jednoho. Tyto dva stěžejní prvky by měly být střídavě navlékány jako korálky na tenkou nit představující ucházející (neurážející) příběh. Mám pocit, že zde nefunguje dobře ani jedno. Hlavně se tu více mluví a mazlí se želvami než koná. Van Damme se pokouší o vážné herectví, ale já ho mám zafixovaného jako mistra Roznožek, na druhou stranu mu asi došlo, že adduktory by mu u podobných fines mohly popraskat, proto bere do rukou víc pistole a nože. Adkins zůstal hodně daleko za svými nejlepšími technikami, připadal mi jako granát, co nechce vybuchnout (asi se po place producíroval Chuck Norris). Má pár osobních soubojů, trvajících v průměru 5,5 vteřiny, nepředvede nic z arzenálu svých náročnějších technik a myslím, že chtěl svému idolu sekundovat v herectví. Vzájemný duel JCVD vs SA vypadá jako půlminuta neškodných tahanic staršího a mladšího bráchy. Kdepak fyzično. Příběh je občas natahovaný zbytečně dlouhými upovídanými scénami, dobré momenty (emoce, nápad) se tu najdou tak tři čtyři. Celkově zklamání, táhne se to jako Hubba Bubba, chybí víc akce, iritují mě ty arabské nebo jaké nápěvy, jednolitý filtr mi nijak nevadil. Dám střed, přesně 50% a když vidím, kdo točí Six Bullets a The Package, předem to odpískávám. Isaacu, prosím Tě, pusť se co nejdřív do tý čtyřky, vždyť i Scott nedávno prohlásil, že by do toho určitě šel, tak na tom začni makat, protože nic jiného mě v současnosti asi nerozdmýchá. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (14)

  • V scénke, keď sa Vincent Brazil (Jean-Claude Van Damme) a Roland Flint (Scott Adkins) po prvýkrát stretnú v sklade a mieria na seba zbraňami, tak pri zábere zhora si môžeme vľavo hore všimnúť, že niekto zo štábu prebehol za okrúhlym strojom, pred ktorým stoja sudy. (ČSFD)
  • Ve scéně, kde Vincent Brazil (Jean-Claude Van Damme) přebírá diamanty za odvedenou práci, se na stůl vysype jeden diamant z pytlíku. V následujícím záběru, kdy po nich Brazil sahá, je však diamant zpět v pytlíku. (masekjc)

Reklama

Reklama