Reklama

Reklama

Noc žraloka 3D

  • USA Shark Night 3D (více)
Trailer

Partička vysokoškoláků původně vyrazila na malebný ostrůvek uprostřed obrovského jezera se slanou vodou, aby si plnými doušky užila slunečný víkend. Znáte to – trocha vodních sportů a nezávadného flirtování, po nocích spousta alkoholu a sexu. Idylický plán se začne hroutit hned v zárodku, když po nevinné jízdě na wakeboardingovém prkně a následné nehodě vyklopýtá z jezera jeden z chlapců o ruku chudší. Ani on sám není schopen říct, co se přesně stalo, všeobecně přijímanou teorií je pak ta, že mu ji nešťastně ufiklo právě prkno, na kterém jel. Zábava samozřejmě okamžitě končí, parta nakládá zraněného spolužáka do člunu a vyrážejí vstříc pevnině a nemocnici. Pod hladinou jezera se však skrývá nepředstavitelná hrůza, monstrózní masožraví žraloci, kteří ucítili krev a dostali hlad na mladé masíčko. Začíná nerovný souboj na život a na smrt, během něhož se ti, kteří zatím přežili, snaží ze všech sil dostat na pevninu. Bohužel pro ně ti žraloci nepředstavují jediné nebezpečí, které na ně číhá… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (256)

petero 

všechny recenze uživatele

Zábavný žraločí horor od ktorého nikto hádam nemôže čakať Čeľuste, skôr Piraňu a ako taký je vlastne dostatočne zaujímavý. Kočky v bikinkách prezentujú svoje dokonalé telá počas celého filmu, chalani správny hrdinovia, domáci sú poriadny hajzlíci a akcia na seba nenechá dlho čakať, motorové člny, skútre, surfy, hlavná hrdinka v klietke a trosky od výbuchov lietajú len do kamery. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Píše se rok 2011, ale co to nevidím? Zpracování naprosto tragické a grafika žraloků hrozná. I v čelistech, které jsou o několik let starší vypadá žralok přesvědčivěji. Shark Night nenabídne ve svém stylu absolutně nic nového a jedná se pouze o vyvražďovačku bez příběhu a pořádné zápletky. Přesto na jedno zhlédnutí dostačující... 4/10 = 40% ()

Reklama

Sobis87 

všechny recenze uživatele

S ratingem PG-13 takový film dočista postrádá smysl, leda by se jednalo o biják na úrovni Spielbergových Čelistí...a těm Noc žraloka 3D nesahá ani po kotník. Na opačné straně spektra je pak záměrně pokleslá Piraňa 3D, která je zábavná právě svou krvavostí a nekorektností. Takže v tomhle případě pokleslé žánrové atrakce nulové (z jedné urafnuté ruky se fakt nepo...), napětí dočista nefunkční a to všudypřítomné 3D už opravdu otravné - vlastně se z něho už stal standard, tak by ho konečně mohli přestat cpát do názvů, jakoby se jednalo o nějaké pouťové atrakce (ačkoliv ono to vlastně v případě některých kravin není až tak daleko od pravdy...smutné). ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Škoda, že to nebyl Den žraloka, to bychom možná i něco viděli...máme tu tmu, ještě větší tmu a totální tmu. Jo na začátku filmu je světlo a krásný den, abychom mohli koukat na holky v plavkách a bez plavek to je paráda co? Možná pro někoho jo, ale já chtěl horor se žralokama a ne plážovou seznamku, takže když za celej film se mi líbí jedna jediná scéna, kdy si žralok krásně sežere jednoho dacana (všichni ví co myslím, nic jiného tam stejně nebylo k vidění) tak to už o něčem svědčí. Kdyby se ten film alespoň nebral tak vážně, klidně bych hvězdu přidal, ale tady mám pocit, že tvůrci si fakt myslej, že je to hustý...no a ten černoch na lovu žraloka s oštěpem...ach bože to jako fakt? Ale zas ať je jak je, když bylo pár vteřin žraloka vidět, tak vypadal dobře a to mě štve nejvíc mohlo to totiž být fajn. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Měl jsem chvíli chuť tomu napálit plný počet :) Tak úžasná debilita musela být záměrem ! SPOILER : Černoch s ukousnutou rukou stojí s ručně spíchnutou harpunkou a pronáší : Zákony ulice západního Baltimoru, tys mi něco vzal, já teď vezmu něco tobě" a vrhá se do vody ( 1, 5 m hloubka), připlouvá digitálně gumový kladivoun a dojde k velikému převalování ve vodě a kladivoun podléhá.... přiznám se, že jsem se málem posral :) Takhle nádherně debilní scénář, herci, které hravě strčil svým výkonem do kapsy přítomný labrador a digitální turbožraloci se jen tak nevidí. S tím hodnocením si docela nevím rady, tak asi zůstanu u svých standardních dvou hvězd za zábavnou tupost :) ()

Galerie (71)

Zajímavosti (11)

  • Režisér David R. Ellis si přáll vydat film pod názvem Untitled 3D Shark Thriller. (neff)
  • Filmovým jezerem bylo oblíbené louisianské jezero Cross Lake v blízkosti města Shreveport. (Conspi)
  • Ve scéně předtím, než do místnosti vstoupí Malik (Sinqua Walls), hrají Gordon (Joel David Moore) a Nick (Dustin Milligan) hru „Halo Reach“. (StrYke)

Reklama

Reklama