Reklama

Reklama

Noc žraloka 3D

  • USA Shark Night 3D (více)
Trailer

Partička vysokoškoláků původně vyrazila na malebný ostrůvek uprostřed obrovského jezera se slanou vodou, aby si plnými doušky užila slunečný víkend. Znáte to – trocha vodních sportů a nezávadného flirtování, po nocích spousta alkoholu a sexu. Idylický plán se začne hroutit hned v zárodku, když po nevinné jízdě na wakeboardingovém prkně a následné nehodě vyklopýtá z jezera jeden z chlapců o ruku chudší. Ani on sám není schopen říct, co se přesně stalo, všeobecně přijímanou teorií je pak ta, že mu ji nešťastně ufiklo právě prkno, na kterém jel. Zábava samozřejmě okamžitě končí, parta nakládá zraněného spolužáka do člunu a vyrážejí vstříc pevnině a nemocnici. Pod hladinou jezera se však skrývá nepředstavitelná hrůza, monstrózní masožraví žraloci, kteří ucítili krev a dostali hlad na mladé masíčko. Začíná nerovný souboj na život a na smrt, během něhož se ti, kteří zatím přežili, snaží ze všech sil dostat na pevninu. Bohužel pro ně ti žraloci nepředstavují jediné nebezpečí, které na ně číhá… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (256)

Ozo odpad!

všechny recenze uživatele

Po delší době poctivej odpad! Já vim, měl jsem to čekat a vůbec se do toho nepouštět, když já ale ty "rybišky" mám tak rád. Tohle je ale tak neskutečně stupidní film, až si říkám, jestli to nebyl záměr a neměla to být parodie, na což se ale film tváří příliš vážně. Takže fakt nevim. Jestli ale máte chuť na takový scénáristický pecky, jako když černej borec půl dne krvácí z uhryznutý pazoury, načež se zvedne, zapálí oheň, do zbývající pracky vezme oštěp a jde pomstít svoji starou, tak s chutí do toho ;) ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

No co napsat. Asi jen to, že Noc žraloka je v podstatě jeden velkej průser. Už začátek, kdy žralok napadne holku v metrové hloubce a ještě někde v jezeře. To se sice později vysvětlilo, ale pořád na tom nic nemění fakt, že celý scénář je tak na vytření prdele. Když se to aspoň trošku dalo sledovat, když partička dorazila na ostrov doufajíc, že si budou užívat, najednou se objevili dva burani, ze kterých se nakonec vyklubalo, že to oni jsou za těmi žraloky v jezeře a že je dokážou ovládat. To už jsem doufal, že bude co nejdřív konec. Vizuální efekty? Naprostá katastrofa i na malý rozpočet. Ani pořádně nevím, jak to dopadlo, když to ukončili naprosto bez konce. Na druhou stranu ale asi dobře. Na posrání byla taky myšlenka rádoby Čelistí. Takhle kazit a dělat špatnou reklamu dnes už kultovce. Prostě jednoduše řečeno, až na nějaký povedený lekačky a za sexy holky, ztráta času. 30%. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Hloupej film o žralocich vypuštěnych do jezera, u ktereho se skupina studentů rozhodnou kalit. Všichni hrajou úplně dokonale své role, jsou strašně věrohodni a vedou úplně jeden skvelej dialog za druhým. Pozor!! Na konci po titulkach je bonus!! Ty parádní herci, co tam hrajou umění totiz i skvěle zpívat!! Na itunes to asi neni, tak to máte aspoň tady. Jak ja si ty jejich smrti užíval..i když byli nic moc. Něco jako vody mají zuby. ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Nerozumiem niekoľkým veciam. Napríklad prečo sa film nazvaný Shark Night 3D odohráva prakticky celý za bieleho dňa, alebo prečo krvilačný žralok napadáva svoje ľudské obete v riečnych kanáloch a na jazere. Netuším odkedy žije žralok v sladkých vodách! Skrátka bol som z toho úplne zmagorený aj vydesený, takže niektoré informácie ohľadne tohto "sladkovodného" živočícha som si musel overiť v príslušných encyklopédiách. Noc žraloka 3D je pre divákov, ktori nevideli Čeluste, vlastne sa nedá porovnať ani s Piraňou 3D, svojou kvalitou sa blíži skôr žraločím hororom ako Megelodon. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Co si dokážete představit za hrůzu, když se řekne 3D, teenageři a žralok a certifikát pro rodiny s dětmi, to dostanete. To, že byl tento film původně natočen a promítán ve 3D, připočtěme k současnému marketingovému trendu, jak tahat lidem z kapes víc a víc peněz. Ostatně, na tom nijak vybaveném DVD je stejně film plochý, tedy 2D. Navíc je to film zcela neoriginální, bez napětí, bez nápadu, bez jakékoliv snahy o inovaci – a jednotlivé útoky žraloka jsou podobně drastické jako hon na mamuta v Machovi a Šebestové. Jinak zde máme značně originální a nikde použitou koncepci studentů střední školy, jejichž vymakaná tělíčka ve srovnání s jejich IQ značně vedou. Jedou si zadovádět na jezero, a ono bum ho – zrovna tam řádí smečka hladových žraloků. Mimochodem, první půlhodinu přetočte – nic se v ní neděje, jen se seznámíme s postavami, což je nám platné jak mrtvému zimník. Čímž se dostáváme k absurdnostem scénáře. Například útok žraloka na dívku na mělčině, kdy by žraloka musela půlka koukat ven – pokud nešlo o zcela placatý druh. Nebo chlápkovi žralok ukousne ruku – a ona mu z ní netryská krev, ne ne, on s tímto zraněním doplave (!) na břeh, kde se sice zhroutí, ale večer si vezme oštěp a jde se za záře táboráčku žralokovi pomstít či co. Mimochodem, netušil jsem, že na ukousnutou ruku stačí lékárnička z výletní chatky. Také si nejsem jist, zda žraloci jen tak lezou do sladkovodních jezer, a pokud šlo o jezero slané, kde se vzalo uprostřed pevniny? Také nepochopím, když holka svého chlapce oholí lodním šroubem, že tento nemá nakonec ani škrábnutí. A podobných hloupostí je film plný, přitom se nezdá, že schválně, protože tvůrci něco takového jako nadhled neznají. A když nakonec zjistíme, že do jezera žraloky vypustilo pár chlápků, co se nudilo, řeknete si, a jak tam tu hromadu žraloků do toho jezera dostali? Zkrátka absurdita stíhá absurditu, ale protože se film tváří hrozně vážně, obávám se, že to tvůrci i vážně celé mysleli... ()

Galerie (71)

Zajímavosti (11)

  • Režisér David R. Ellis si přáll vydat film pod názvem Untitled 3D Shark Thriller. (neff)
  • Šerifův popis Žraloka tygřího (Galeocerdo cuvier), jednoho z nejagresivnějších druhů žraloka vůbec, během scény, v níž potápí svázaného Nicka (Dustin Milligan) do žraločí nádrže, se neshoduje se žraloky umístěnými v nádrži, kterými jsou tzv. Žraloci tygří píseční (Carcharias taurus). Ti se svou průměrnou 3 až 3,5metrovou délkou a tlamou plnou zlověstných zubů vypadají sice zlověstněji, ale nejsou člověku nebezpeční a jsou jedním z nejčastěji chovaných zraloků. (Conspi)
  • Ve skutečnosti by Žralok bílý ve slaném jezeře kvůli koncentraci soli žít nemohl, adaptován je pouze na život v oceánu. (Listeroman)

Reklama

Reklama