Reklama

Reklama

Noc žraloka 3D

  • USA Shark Night 3D (více)
Trailer

Partička vysokoškoláků původně vyrazila na malebný ostrůvek uprostřed obrovského jezera se slanou vodou, aby si plnými doušky užila slunečný víkend. Znáte to – trocha vodních sportů a nezávadného flirtování, po nocích spousta alkoholu a sexu. Idylický plán se začne hroutit hned v zárodku, když po nevinné jízdě na wakeboardingovém prkně a následné nehodě vyklopýtá z jezera jeden z chlapců o ruku chudší. Ani on sám není schopen říct, co se přesně stalo, všeobecně přijímanou teorií je pak ta, že mu ji nešťastně ufiklo právě prkno, na kterém jel. Zábava samozřejmě okamžitě končí, parta nakládá zraněného spolužáka do člunu a vyrážejí vstříc pevnině a nemocnici. Pod hladinou jezera se však skrývá nepředstavitelná hrůza, monstrózní masožraví žraloci, kteří ucítili krev a dostali hlad na mladé masíčko. Začíná nerovný souboj na život a na smrt, během něhož se ti, kteří zatím přežili, snaží ze všech sil dostat na pevninu. Bohužel pro ně ti žraloci nepředstavují jediné nebezpečí, které na ně číhá… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (256)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou přibývá filmů, kde si postavy ( zřejmě záměr tvůrců) nezískávají sympatie diváka. Zde bych klidně obětoval naprosto všechny. Přesto akční scény jsou vydařené, útoky žraloků patřičně děsivé. Co mě ale děsilo nejvíce, byly titulky. Musí s nimi být hrozná práce, nechápu, proč tedy konečná revize je odfláknutá. Jako by to ani nepřekládal Čech, ale rok u nás žijící Asiat... a to je hrozná škoda. Jinak úvodní scéna má být zřejmě poctou Čelistem. Slečna jezdí výtečně jako rybářská káča ohlašující obří úlovek. A to je asi všechno. Vysvětlení přítomnosti žraloka (ů) v jezeře je hodně vachrlaté, ale o to vlastně vůbec nejde. Diváci stejně chtějí vidět krmení, čehož se jim několikrát dostane... p.s. místo nahých koček je nahý chlap....... ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Píše se rok 2011, ale co to nevidím? Zpracování naprosto tragické a grafika žraloků hrozná. I v čelistech, které jsou o několik let starší vypadá žralok přesvědčivěji. Shark Night nenabídne ve svém stylu absolutně nic nového a jedná se pouze o vyvražďovačku bez příběhu a pořádné zápletky. Přesto na jedno zhlédnutí dostačující... 4/10 = 40% ()

Reklama

matestlust 

všechny recenze uživatele

Vyložená sračka to nebyla, čekal jsem i horší...Tak i tak, jde každopádně o mega-tuctovou zábavu , která se snaží držet klasického řádu tzv.zvířecích hororů - parta mladých přátel, odlehlé místo od civilizace, nějaká ta láska, pak zlom a rychlý jatka...Pan Ellis to však nedoplnil o taktéž předpokládané potřeby fanoušků tohoto subžánru, jako je více krve, více erotiky, ATMOSFÉRA ( zde je absolutně nulová )... Pár pěkných záběrů by se našlo, ale to je tak nějak vše. Ani po trikové stránce to nebylo příliš zvládnuté. Každopádně jak jsem již psal, mohlo to být i horší... ()

Flego 

všechny recenze uživatele

David R. Ellis je možno dobrým druhým režisérom, ktorý spolupracoval pri áčkových filmoch, sám to však príliš nevie. Jeden jeho experiment so zrýchleným obrazom pri jednej hluchej scéne je možno zaujímavý, ale v konečnom dôsledku ide len o šetrenie času a pôsobí rušivo. Všetko je podriadené, aby čo najskôr prišiel na scénu digitálny žralok a požral celý komparz a vedľajšie postavy. Aj dve akože humorné situácie sú úplne rovnaké, tvorcovia evidentne trpia komplexom jedného štýlu humoru. O príbehu nie je dôvod rozprávať, je to kombinácia filmov o krvilačných žralokoch a miestnych buranov, ktorí ohrozujú návštevníkov svojho teritória. Našťastie je film rýchly, má žiaducú stopáž a než sa pohodlne usadíte v kresle je koniec. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $18,877,153Tržby Celosvetovo $40,136,479 Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA $1,804,936 //počet predaných kusov 111,803║ Ukričané béčko, ktoré ubehne ako voda, fakt nehorázne rýchlo to celé odsypalo a to ako dejová výstavba žiadna, len samoúčelné scénky, bez lepšej dávky napätia, kopu tlápačkových dialógov, napríklad mladý herci ušli neboli otravný ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať, režisér David R. Ellis len klesá a klesá, škoda mohlo to byť zábavné a nechutné béčko ako Piraňa 3D ale nie je. /25%/ ()

Galerie (71)

Zajímavosti (11)

  • Šerifova dubléra si lze všimnout v záběru, kdy je s popáleninami vhozen do žraločí nádrže a posléze zakryt proskleným poklopem. Voda mu strhla paruku do strany. (Conspi)
  • Ve skutečnosti by Žralok bílý ve slaném jezeře kvůli koncentraci soli žít nemohl, adaptován je pouze na život v oceánu. (Listeroman)
  • Je možné všimnout si, že během Sářiny (Sara Paxton) resuscitace zmizely z Nickových rukou (Dustin Milligan) výrazné zarudlé otlaky z předchozího připoutání. (Conspi)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno