Reklama

Reklama

Noc žraloka 3D

  • USA Shark Night 3D (více)
Trailer

Partička vysokoškoláků původně vyrazila na malebný ostrůvek uprostřed obrovského jezera se slanou vodou, aby si plnými doušky užila slunečný víkend. Znáte to – trocha vodních sportů a nezávadného flirtování, po nocích spousta alkoholu a sexu. Idylický plán se začne hroutit hned v zárodku, když po nevinné jízdě na wakeboardingovém prkně a následné nehodě vyklopýtá z jezera jeden z chlapců o ruku chudší. Ani on sám není schopen říct, co se přesně stalo, všeobecně přijímanou teorií je pak ta, že mu ji nešťastně ufiklo právě prkno, na kterém jel. Zábava samozřejmě okamžitě končí, parta nakládá zraněného spolužáka do člunu a vyrážejí vstříc pevnině a nemocnici. Pod hladinou jezera se však skrývá nepředstavitelná hrůza, monstrózní masožraví žraloci, kteří ucítili krev a dostali hlad na mladé masíčko. Začíná nerovný souboj na život a na smrt, během něhož se ti, kteří zatím přežili, snaží ze všech sil dostat na pevninu. Bohužel pro ně ti žraloci nepředstavují jediné nebezpečí, které na ně číhá… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (256)

teutates odpad!

všechny recenze uživatele

Dva vesničtí tupci nemaji co dělat kolem baráku, a tak se vydají na blízké jezírko. Jak už to tak bývá, premýšlejí u pivka, no a kde se vzala, tu se vzala myšlenka, samozřejmě, jak jinak boží myšlenka. Mezitím se do vesnice vrací místní princezna s partou z vysoké školy... ono to mohla být poklidná vyvražďovačka, která by aspoň jaksi zastala jakousi pevnou pozici u Béček, noo néé, už i tady člověk musí přemýšlet nad konspiračními teoriemi, které nějaký šulin převede do kin dokonce...aáa booože, kam ten svět spěje? O.D.P.A.D. PS: Ještě, že z pohledu "Animal Planet" je tenhle "skvost" tak poučný a ke všemu ve 3D, yeah ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Jelikož většina vyvražďovaček (ať už s vrahem, nebo třeba se žralokem) je na jedno brdo, jejich působivost a zábavnost hodně závisí i na jejich hercích. No a v téhle vyvražďovačce hraje první housle partička nesympatických a nezapamatováníhodných pitomců, takže moje dojmy i hodnocení podle toho vypadají. Námět a scénář = béčkový mozkovýplachový brak, což by sice za jistých okolností ode mne znamenalo body navíc, ale tentokrát ne, protože jsem v poslední době viděl několik mnohonásobně lepších žraločích béček a tohle mě naprostou většinu času nudilo svou hloupostí. Nejlepší z celého filmu byl asi hudební videoclip na konci, sám o sobě dost hrozný, ale po zhlédnutém filmu aspoň jakž takž trochu zajímavý. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Úvodné technické homage Spielbergovým JAWS újde a je rovnako vydarené. Ale potom, čo sa po typicky vystavanom teeneagerskom klišé dostaví debilná zápletka ( ktorá musela dať fakt zabrať ), tak to ide všetko dolu vodou. David R. Ellis sa predsa len mohol vybrať radšej tou ešte sofistikovanejšou cestičkou a neponúkať nám silou mocou spakruky originálne poňatie. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Další remake úspěšných Čelistí. Akorát teenagerovský a ještě k tomu nesahá Čelistem ani po kotníky. Herci jsou špatný a, co je ještě horší? Charaktery postav jsou absolutně nezajímavé. Soundtrack mínus. Příběh mínus. Film je dost předvídatelný a nemůže se stát, že by vás zde něco překvapilo. Některé scény jsou absolutně hloupé až trapné. Slabý odvar Čelistí? Hmm ani to ne. Žraloci jsou udělaní celkem dobře a to je snad jediné pozitivum na tomto filmu. Aspoň tam neplavají střeva a dobře se na to kouká. ( 22 procent ) ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Hloupej film o žralocich vypuštěnych do jezera, u ktereho se skupina studentů rozhodnou kalit. Všichni hrajou úplně dokonale své role, jsou strašně věrohodni a vedou úplně jeden skvelej dialog za druhým. Pozor!! Na konci po titulkach je bonus!! Ty parádní herci, co tam hrajou umění totiz i skvěle zpívat!! Na itunes to asi neni, tak to máte aspoň tady. Jak ja si ty jejich smrti užíval..i když byli nic moc. Něco jako vody mají zuby. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (11)

  • Ve scéně předtím, než do místnosti vstoupí Malik (Sinqua Walls), hrají Gordon (Joel David Moore) a Nick (Dustin Milligan) hru „Halo Reach“. (StrYke)
  • V závěru, kdy Nick (Dustin Milligan) vyskočí z vody na loď, aby zachránil Sáru (Sara Paxton), je jeho tělo i vlasy suché. (Conspi)
  • Je možné všimnout si, že během Sářiny (Sara Paxton) resuscitace zmizely z Nickových rukou (Dustin Milligan) výrazné zarudlé otlaky z předchozího připoutání. (Conspi)

Reklama

Reklama