Reklama

Reklama

Megažralok versus crocosaurus

  • Česko Megažralok vs. crocosaurus (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co se utkal Mega žralok s Obří chobotnicí a oba se potopili do hlubin, si všichni mysleli, že obě dvě monstra zahynula. Mega žralok však znovu na hladinu vyplul a znovu začal zabíjet a ničit. Do cesty se mu však připlete pradávný Crocosaurus, který má však jednu "výhodu" - je to totiž suchozemský tvor. A tito dva vyrovnaní soupeři proti sobě válčí a zanechávají za sebou hotovou spoušť. A je jen na lidech, aby rozhodli, který z dvojice vyhraje.... (StrYke)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (169)

raimi 

všechny recenze uživatele

- Agentka Hutchinsonová: "Ne! Ne! Ne! Musí přestat bombardovat žraloka, má v sobě jadernou ponorku!" :-) Tyhle fantastický dialogy, plus neuvěřitelně mrdlý triky, plus WTF scény (jako rádobycool akce na pláži ze závěru, plná zpomalovaček a kamerových nájezdů zkopčených z Bayovek, nebo žralokův útok na vojenskou loď), plus toporní herci, plus ten feeling béčkovosti a filmového šílenství... to všechno dohromady je kouzelná formule, která ze mě udělala fanouška pecek z Asylum. :-) ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Gumovej žralok vs latexovej crocosaurus v epické bitvě století. Ne kecám ve skutečnosti to je digitální žralok vs digitální crocosaurus v ještě epičtější bitvě. Strašná krávovina ale já mám prostě většinu déčkových filmů s monstry rád když se neberou vážně. A tenhle se vážně fakt nebere a těch devadesát minut jsem se nějakým zázrakem prostě fajn bavil. Jo a fandil jsem megažralokovi kdyby Vás to náhodou zajímalo :-) ()

Reklama

Melios odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z veľa pokusov Asylumu ako spraviť podobnú sračku ako Sharknado ,no narozdiel od Sharknada je to len trápne ,nezaujímavé a absurdne zlé. Zatiaľ ,čo Sharknado sa má brať s humorom a nadhľadom toto sa nedá brať ani ako nepodarený vtip (a celá trilógia sa nedá zhliadnut bez toho aby vás to psychicky poznačilo). Ak sa radi trýznite odporúčam. 15% - za Řiťka video 😂 ()

zzzzzjjjjj odpad!

všechny recenze uživatele

Sr*čka všech sr*ček. Doporučuji shlédnout video od Maceho na YouTube, "Dívám se na nejhorší horor všech dob". Taky právě z tohoto videa snímek pouze znám, ale na názor to stačí... Jak film, tak to video je sice hovadina na Ntou, ale právě proto se na těchto dvou tvorbách s chutí ujedete. 😂 Film ale stál za velký kulový. Je vidět, že režisér má oblibu v takovýchto filmech, a to mluvím i o jejich názvech... 🙈👎🦈 ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Stejná sračka jako předchozí díl, Mega Shark vs. Giant Octopus... Co si budeme nalhávat, filmy od společnosti Asylum jsou vždycky kraviny, ale zamrzí, že jsou to už jen neskutečně nudné kraviny a ne zvráceně zábavné kousky, jako byla např. Megapiraňa, u které jsem se neskutečně bavil... Doufejme, že se pánové vzpamatují a natočí podobnou pecku... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • Po titulkoch nasleduje krátka scéna. (ČSFD)
  • Hlavní hrdinovia si nie sú nejakú dobu istí, či vajcia, na ktoré narazili, sú žraločie alebo krokodýlie. Táto otázka je však bezpredmetná, nakoľko vajcia žralokov majú mimoriadne zvláštne tvary a na vajcia, aké kladú plazy (teda aj krokodíly) sa vôbec nepodobajú. Každý, kto má aspoň základné znalosti žralokov, by okamžite vedel, že im vajcia nepatria. (ČSFD)
  • V jednej scéne je žralok označený za druh Carcharodon megalodon. Megalodon však nemá rodové meno Carcharodon, ale Otodus, prípadne Carcharocles. (ČSFD)

Reklama

Reklama