Reklama

Reklama

VOD (1)

Maturiťák organizuje obdivovaná prezidentka třídy Nova Prescottová. Pomáhat jí má rebel Jesse, kterému to jako trest nakázal ředitel školy. On ale raději chodí za školu, prohání se na své motorce nebo naoko balí svou učitelku. Oba mladí se postupně poznávají a pronikají vzájemně do svých světů. Když se dozví, že sousední škola chystá podobný ples, jedou se tam jako dva špióni podívat. Aby viděli výzdobu, musí se tam vloupat. Chytí je hlídač a je z toho průšvih. Otec Novy se zlobí na jejího nového kamaráda a řekne mu, že dceru jen brzdí, ať ji nechá na pokoji. Během přípravy se tak změní život i dalších mladých lidí. Pár jich bude šťastných, někteří se znemožní a ostatní budou čelit očekáváním, která obklopují jednu z nejdůležitějších událostí střední školy. (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 3

Recenze (95)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si to včera pustila, s tím že jsem od toho nic nečekala, spíš jsem si po prvních minutách říkala, jestli to zvládnu vůbec bezbolestně dokoukat. Kupodivu mě film zhruba v polovině docela chytl a ve výsledku musím uznat, že mě bavil víc něž hvězdnější kousky podobného ražení (film řešící několik vztahů zároveň) alá Na sv. Valentýna, nebo Až tak moc tě nežere (což jsou v obou případech snímky, jejichž dokoukání pro mě opravdu bylo utrpením). Solidní romantika s kupou (opravdu je jich kopec) hezkejch chicks. 50% ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Není to úžasný film, je přímočarý, snadno stravitelný, je od Disney… ale mně to pro tu chvíli bohatě stačilo. Je to film postavený na klišé, ale je jich tam víc, střídají se, takže to vůbec nevadí. Nejde o tom, že bych si z toho filmu odnesla veliké prozření, jde o to, že jsem se u něj nenudila a ten trumbelín, co si někoho hledal na ples a nakonec vzal svoji sestru byl prostě… úžasnej. :-) Navíc, já na Disneyho blbinkách ujíždím, protože většinou stojí za starou klišovitou bačkoru a to mám na nich ráda. Mohla bych to přirovnat k někomu, kdo ujíždí na Béčkových, Céčkových, … hororech. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

To už bych snad radši skousl promiskuitní alkoteenage jednoduchost (na kterou mám lékařským štemplem potvrzenou alergii) a dal si s tequilou načatým quarterbackem placáka za každou obnaženou část dívčího těla mající slangový ekvivalent v živočišné říši, než tohle ploché, schematicky nudné, naivní NIC. ()

MatyTroy 

všechny recenze uživatele

Dávám 3 hvězdičky, nečekal jsem od toho filmu nic, ale jsem rád, že jsem se na něj podíval. Taková oddychovka kdy se člověk nepotřebuje plně soustředit. Ano film je plný klišé a celkově je předvídatelný, ale nenudil jsem se, ani jsem nesledoval, kdy už konečně film skončí. Jako odpočinkový film svojí úlohu splnil bez problému. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

No a co, že je to odhadnutelný a klišovitý? Aspoň tam na sebe nezvrací a všechny vtipy se netýkají erekce, jak je u teenage komedií špatným zvykem. Dokonce tady byla i jedna hodně vtipná scéna. No a co, že je to Disney, když se na to dá koukat. Nehledně na to, že Aimee se mi líbila i ve Friday Night Lights. A i hudební doprovod mi taky přišel dobrej. Jsem dokonce i v pokušení dát tomu ještě hvězdičku navíc, protože bych to zařadil i k lehkému nadprůměru. ()

Galerie (67)

Reklama

Reklama