Reklama

Reklama

Na nože!

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 13x50 min

Obsahy(1)

Nová soutěžní reality show, ve které postrach všech špatných restaurací Zdeněk Pohlreich známý z pořadu ANO, ŠÉFE! spolu s majitelem pražského kulinářského institutu Romanem Vaňkem a autorkou kuchařek Evou Filipovou vyberou z profesionálů i amatérských kuchařů jeden objev, který dostane titul Superšéf a obdrží finanční prémii 1 000 000 Kč. Účast Zdeňka Pohlreicha zaručuje, že celá soutěž bude pro všechny kuchaře NA NOŽE! (Granade)

(více)

Recenze (161)

FireTight 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si jen tak z nudy pustil celou sérii pořadu "Na nože!" znovu na Streamu, abychom mohl konečně uzavřít i svůj komentář (všechno předchozí jsem raději smazal, protože to bylo fakt dlouhý a komu by se to chtělo číst! :D). Celá tahle kuchařská show měla své chybky a mouchy (často spíš masařky), ale jako celek ve většině případů fungovala, ať už to bylo chtěně (zajímavé úkoly), nechtěně (neschopnost kuchařů nakrájet cibuli, něco uvařit, něco vykostit, rozpoznat suroviny podle chuti), díky přítomnosti amatérů (fandil jsem Ivětě, nó), neschopné porotě (Eva "papoušek" Filipová) nebo vtipnosti soutěžících (Jirkovo "zmrdi" mě dostalo do kolen). Pár slov také k vítězi - Robertovi jsem nefandil, ale zasloužil si to rozhodně víc než "Já, kuchař první" Jarda! ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Poněkud tupé nože. Uvítal bych, kdyby se od sebe jednotlivé díly nelišily jenom množstvím nakrájené mrkve, vykostěných kuřat a neúspěšných pokusů soutěžících spáchat harakiri škrabkou na brambory. Ano, šéfe! bylo pokaždé zasazené do odlišného prostředí s odlišnými lidmi a různou vrstvou plísně za sporákem, Na nože mne svou monotónností už po pár týdnech uspává. První málo akční úkol, zisk imunity, druhý málo akční úkol, šlus a nazdar. Hlavní důvod proč sledovat zůstává – Mr. P. Třebaže málo nabroušený, někdy přímo krotký a svým výskytem ne dost frekventovaný, aby mohl být označen za moderátora pořadu. Hlavní důvod proč nesledovat přichází naštěstí vždy až na konci a má podobu dámy, která měla ve vlastním zájmu zůstat u domácího lakování nehtů. Její afektovanost, pro kterou je třebas Pekelná kuchyně velice zábavná, se ke zbytku pořadu hodí stejně jako hromádka kečupu ke steaku z lososa 60% ()

Reklama

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Kvalit, vtipu a břitkosti pořadu "Ano, šéfe" tato jídelní reality-show zdaleka nedosahuje. Nože jsou trochu tupé, nicméně i tupý nůž občas řízne a občas je to horší, než tím nabroušeným. Ale tak co, nápad špatný to nebyl, výsledek už pokulhává, ale tak nějak jsem se svezla po vlně a dobrovolně tento pořad sledovala. Pořad možná sem tam nedokořeněný, sem tam překořeněný, občas i chutnající, kolikrát nechutný, ale nemastný, neslaný rozhodně nebyl. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Mělo to strašně amatérský look, odbornou porotkyni, která hodnotila jídla buď "je to dobrý", "nechutná mi to" nebo "jo jo, máte pravdu, taky to tam cítím" a pak mi vadilo i to, že ti nejlepší vypadli mezi prvními (co si pamatuju tak Jaime, Jirka a Mirek) a zůstali tam buď amatéři nebo namachrovanci, takže jsem tu show časem přestal sledovat a ve finále mi bylo jedno, kdo to vyhraje (ačkoli Robert mi byl o něco sympatičtější, než extrémně arogantní Jarda mentalitou podobný Russellovi z osmé série Pekelné kuchyně - ale stejně si podle mě nezasloužil vyhrát ani jeden). Ale tak jako tak se na to líp dívalo, než na nováckého MasterChefa, protože tady o to vaření fakt aspoň trochu šlo. 2* ()

Junglista 

všechny recenze uživatele

Jak je u mě obvyklý, tak zase sem něco shlídnul až 2 roky po tom, co tohle bylo v kurzu. Nečekal sem nic, ale celkem příjemně mě tahle soutěž překvapila. Pohlreich by moh uvádět závody šnečích spřežení a byla by to furt zábava. Vaněk je praktičtějšího rázu (viz Peklo na talíři) a docela mi tam jako ten "hodnější" seděl. Výběr tý blonďatý bůhvíčeho byl jeden z největších omylů v historii obsazování, takhle nepříjemnou a nechutnou ženskou už sem léta neviděl. Co věta, to chuť jí zarazit kudlu do hlavy. Totálně zbytečná. Úkoly byly relativně nápaditý (i když ke konci už se to opakovalo) a s přehnanym PP sem počítal předem. Pokud by někdy bylo pokračování, asi bych se díval. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Táto šou sa inšpirovala okrem iného aj pôvodným formátom MasterChef. Prvé fázy súťaže prebiehajú podobne, napríklad kuchári sú testovaní na základy vo varení, takisto aj porotcovia sú traja. Zvyšné fázy a finále prebieha ako v Hell's Kitchen. (Piri)
  • Pořad vychází z původního formátu Hell´s Kitchen, který se vysílal ve Velké Británii od roku 2004. (Pitrsss)

Reklama

Reklama