Reklama

Reklama

Na nože!

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 13x50 min

Obsahy(1)

Nová soutěžní reality show, ve které postrach všech špatných restaurací Zdeněk Pohlreich známý z pořadu ANO, ŠÉFE! spolu s majitelem pražského kulinářského institutu Romanem Vaňkem a autorkou kuchařek Evou Filipovou vyberou z profesionálů i amatérských kuchařů jeden objev, který dostane titul Superšéf a obdrží finanční prémii 1 000 000 Kč. Účast Zdeňka Pohlreicha zaručuje, že celá soutěž bude pro všechny kuchaře NA NOŽE! (Granade)

(více)

Recenze (161)

Junglista 

všechny recenze uživatele

Jak je u mě obvyklý, tak zase sem něco shlídnul až 2 roky po tom, co tohle bylo v kurzu. Nečekal sem nic, ale celkem příjemně mě tahle soutěž překvapila. Pohlreich by moh uvádět závody šnečích spřežení a byla by to furt zábava. Vaněk je praktičtějšího rázu (viz Peklo na talíři) a docela mi tam jako ten "hodnější" seděl. Výběr tý blonďatý bůhvíčeho byl jeden z největších omylů v historii obsazování, takhle nepříjemnou a nechutnou ženskou už sem léta neviděl. Co věta, to chuť jí zarazit kudlu do hlavy. Totálně zbytečná. Úkoly byly relativně nápaditý (i když ke konci už se to opakovalo) a s přehnanym PP sem počítal předem. Pokud by někdy bylo pokračování, asi bych se díval. ()

Kratoc 

všechny recenze uživatele

Špatné. Kromě toho, že se nejedná o originální koncept (to by tak nevadilo), tak má i tragické zpracování. Doporučuji se podívat na americkou verzi Masterchef s Ramsey, kde můžete vidět, jak se to má správně udělat. Tady se Prima (asi v nějakém flashbacku k Vyvoleným) pokusila nakombinovat tyto dvě reality show a vyšel z toho paskvil, kdy ať jste kuchař jak dobrý chcete (o kvalitě všech účinkujících raději pomlčet, je vidět, že česká gastronomie nemůže být nikdy na světové úrovni, když nám vaří v kuchyních něco takového a to by měla být vlastně elita), ale stejně vás mohou vyřadit třeba spoluhráči (jak se stalo v jednom díle). Pohlreich je určitě odborník, ale Vaněk a ta ženská nejsou profesionálové, ale působí jako samo-vzdělaní amatéři. O nudných úkolech, které mnohdy s kuchařským uměním souvisí jenom velmi nepřímo, raději pomlčím. Pro mne rozhodně zklamání. O to větší, když tomu předcházela zajímavá reality show Ano, šéfe! ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Primácká ždímačka nečekaně nabyté popularity šéfa Zdeňka Pohlreicha. Je dobře, že pořad Áno, šéfe! po druhé sérii na našich obrazovkách skončil (neberte to špatně, byl jsem jeho oddaných fanouškem, ale druhá řada šla kvalitativně volným pádem dolů), ale honem, honem vymyslet jak něco vytřískat ze Zdendy než se pod ním slehne zem-no nevím! Slabý odvar Masterchef Gordona Ramsayho, kterému nemůže Pohlreich nabídnout to co dával pořadu Áno, šéfe!, nemluvě o dvou zbytečných postavičkách Filipové a Vaňka. Každopádně je kuchařský souboj a milión korun českých dobou večerní uspávačkou. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Poněkud tupé nože. Uvítal bych, kdyby se od sebe jednotlivé díly nelišily jenom množstvím nakrájené mrkve, vykostěných kuřat a neúspěšných pokusů soutěžících spáchat harakiri škrabkou na brambory. Ano, šéfe! bylo pokaždé zasazené do odlišného prostředí s odlišnými lidmi a různou vrstvou plísně za sporákem, Na nože mne svou monotónností už po pár týdnech uspává. První málo akční úkol, zisk imunity, druhý málo akční úkol, šlus a nazdar. Hlavní důvod proč sledovat zůstává – Mr. P. Třebaže málo nabroušený, někdy přímo krotký a svým výskytem ne dost frekventovaný, aby mohl být označen za moderátora pořadu. Hlavní důvod proč nesledovat přichází naštěstí vždy až na konci a má podobu dámy, která měla ve vlastním zájmu zůstat u domácího lakování nehtů. Její afektovanost, pro kterou je třebas Pekelná kuchyně velice zábavná, se ke zbytku pořadu hodí stejně jako hromádka kečupu ke steaku z lososa 60% ()

Pharlap 

všechny recenze uživatele

Zdeňkovi to ne úplně sedí. V pořadu Ano,šefe! to byl pan kuchař, co se zapojil, a ukazoval lidem, jaký blafy se vařej v českých hospodách a že lecos, za co člověk vyplajzne velký peníze, je vlastně velkej podvod. V týhle šou, je to doopravdy o "vycepování" a nalezení všestranného kuchaře, mistra, což na jednu stranu může znít zajimavě, na stranu druhou je to proti původnímu pořadu se Z.P. relativně nuda. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Pořad vychází z původního formátu Hell´s Kitchen, který se vysílal ve Velké Británii od roku 2004. (Pitrsss)
  • Táto šou sa inšpirovala okrem iného aj pôvodným formátom MasterChef. Prvé fázy súťaže prebiehajú podobne, napríklad kuchári sú testovaní na základy vo varení, takisto aj porotcovia sú traja. Zvyšné fázy a finále prebieha ako v Hell's Kitchen. (Piri)

Reklama

Reklama