Reklama

Reklama

Na nože!

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 13x50 min

Obsahy(1)

Nová soutěžní reality show, ve které postrach všech špatných restaurací Zdeněk Pohlreich známý z pořadu ANO, ŠÉFE! spolu s majitelem pražského kulinářského institutu Romanem Vaňkem a autorkou kuchařek Evou Filipovou vyberou z profesionálů i amatérských kuchařů jeden objev, který dostane titul Superšéf a obdrží finanční prémii 1 000 000 Kč. Účast Zdeňka Pohlreicha zaručuje, že celá soutěž bude pro všechny kuchaře NA NOŽE! (Granade)

(více)

Recenze (161)

Matty 

všechny recenze uživatele

Poněkud tupé nože. Uvítal bych, kdyby se od sebe jednotlivé díly nelišily jenom množstvím nakrájené mrkve, vykostěných kuřat a neúspěšných pokusů soutěžících spáchat harakiri škrabkou na brambory. Ano, šéfe! bylo pokaždé zasazené do odlišného prostředí s odlišnými lidmi a různou vrstvou plísně za sporákem, Na nože mne svou monotónností už po pár týdnech uspává. První málo akční úkol, zisk imunity, druhý málo akční úkol, šlus a nazdar. Hlavní důvod proč sledovat zůstává – Mr. P. Třebaže málo nabroušený, někdy přímo krotký a svým výskytem ne dost frekventovaný, aby mohl být označen za moderátora pořadu. Hlavní důvod proč nesledovat přichází naštěstí vždy až na konci a má podobu dámy, která měla ve vlastním zájmu zůstat u domácího lakování nehtů. Její afektovanost, pro kterou je třebas Pekelná kuchyně velice zábavná, se ke zbytku pořadu hodí stejně jako hromádka kečupu ke steaku z lososa 60% ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si jen tak z nudy pustil celou sérii pořadu "Na nože!" znovu na Streamu, abychom mohl konečně uzavřít i svůj komentář (všechno předchozí jsem raději smazal, protože to bylo fakt dlouhý a komu by se to chtělo číst! :D). Celá tahle kuchařská show měla své chybky a mouchy (často spíš masařky), ale jako celek ve většině případů fungovala, ať už to bylo chtěně (zajímavé úkoly), nechtěně (neschopnost kuchařů nakrájet cibuli, něco uvařit, něco vykostit, rozpoznat suroviny podle chuti), díky přítomnosti amatérů (fandil jsem Ivětě, nó), neschopné porotě (Eva "papoušek" Filipová) nebo vtipnosti soutěžících (Jirkovo "zmrdi" mě dostalo do kolen). Pár slov také k vítězi - Robertovi jsem nefandil, ale zasloužil si to rozhodně víc než "Já, kuchař první" Jarda! ()

Reklama

Matamoroz 

všechny recenze uživatele

Vážení........páni.......porodci.......to........že.......dostanete......100...... tisíc........za.........jeden......díl.......neznamená........že.........i .........Vy.........pane ...........Pohlreichu........máte............mluvit.......jako.........Terminátor.....a........dělat.......z..........kuchařského..........Big........Brothera.........víc........než..........to........je.......paní.........Fabešová.........udělala..........díru........do Prahy.........o........panu..................Superšéfovi...................nikdo......................nic.....................................NEVÍ. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Primácká ždímačka nečekaně nabyté popularity šéfa Zdeňka Pohlreicha. Je dobře, že pořad Áno, šéfe! po druhé sérii na našich obrazovkách skončil (neberte to špatně, byl jsem jeho oddaných fanouškem, ale druhá řada šla kvalitativně volným pádem dolů), ale honem, honem vymyslet jak něco vytřískat ze Zdendy než se pod ním slehne zem-no nevím! Slabý odvar Masterchef Gordona Ramsayho, kterému nemůže Pohlreich nabídnout to co dával pořadu Áno, šéfe!, nemluvě o dvou zbytečných postavičkách Filipové a Vaňka. Každopádně je kuchařský souboj a milión korun českých dobou večerní uspávačkou. ()

m0lL!sS 

všechny recenze uživatele

Bojím se, že v této rádoby české "Pekelné kuchyni" (upřímně mi ten koncept připadá dosti jiný) nebude pan Pohlreich moci, tedy alespoň podle mě, naplno projevit svůj "potenciál" (pod slovem potenciál si představte, co je vám libo), čímž pro mě pořad ztrácí notnou dávku atraktivity. Ale uvidíme, nebudu předčasně malovat čerty na zeď a nechám se překvapit, zda-li další díly přinesou podstatně vyšší úroveň zábavy, než je krájení cibule, mrkve, tisíce pořezaných prstů a seriózní porotu (pane Pohlreich, tato "role" vám vůbec nesedí!!!) /// UPDATE Přes prvotní rozpačitost zvyšuji hodnocení o jednu hvězdičku...Na nože je celkem dobře koukatelný pořad. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Táto šou sa inšpirovala okrem iného aj pôvodným formátom MasterChef. Prvé fázy súťaže prebiehajú podobne, napríklad kuchári sú testovaní na základy vo varení, takisto aj porotcovia sú traja. Zvyšné fázy a finále prebieha ako v Hell's Kitchen. (Piri)
  • Pořad vychází z původního formátu Hell´s Kitchen, který se vysílal ve Velké Británii od roku 2004. (Pitrsss)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno