Reklama

Reklama

Na nože!

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 13x50 min

Obsahy(1)

Nová soutěžní reality show, ve které postrach všech špatných restaurací Zdeněk Pohlreich známý z pořadu ANO, ŠÉFE! spolu s majitelem pražského kulinářského institutu Romanem Vaňkem a autorkou kuchařek Evou Filipovou vyberou z profesionálů i amatérských kuchařů jeden objev, který dostane titul Superšéf a obdrží finanční prémii 1 000 000 Kč. Účast Zdeňka Pohlreicha zaručuje, že celá soutěž bude pro všechny kuchaře NA NOŽE! (Granade)

(více)

Recenze (161)

Hooya 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro Zdeňka a kulinářinu obecně. "Na nože" mě tedy bavilo, místy i velmi, byť většina soutěžících mi byla krajně nesympatická. Nicméně po zhlédnutí předlohy (Masterchef) musím druhým dechem dodat, že si Češi zase jednou ukrojili příliš silný chleba a na kvalitu předlohy se dívají z úctyhodné dálky. ()

Primavera 

všechny recenze uživatele

Fuckt rada varím. Mala som to dokonca ako študijný odbor. Napriek tomu - nemám rada machrovanie v tomto odbore, ktoré predvádza pán Pohlreich a prehnané posúvanie jedla do kategórie super umenie. Tretí svet, ktorý hladuje, by žasol, čo sa stalo z jednej zo základných potrieb na prežitie ... Potom sa už človeku natíska otázka - nedá sa urobiť umenie aj z dýchania a spánku? A čo takto vylučovanie ako alternatívne umenie? Híkanie nad jedlom - jooooj, mne sa tu jahody nehodia, aj keď farebne ladia ..... ma dostáva do stavu nepríčetnosti. Jedna hviezda len preto - lebo viď prvá veta. ()

Reklama

Matamoroz 

všechny recenze uživatele

Vážení........páni.......porodci.......to........že.......dostanete......100...... tisíc........za.........jeden......díl.......neznamená........že.........i .........Vy.........pane ...........Pohlreichu........máte............mluvit.......jako.........Terminátor.....a........dělat.......z..........kuchařského..........Big........Brothera.........víc........než..........to........je.......paní.........Fabešová.........udělala..........díru........do Prahy.........o........panu..................Superšéfovi...................nikdo......................nic.....................................NEVÍ. ()

Kratoc 

všechny recenze uživatele

Špatné. Kromě toho, že se nejedná o originální koncept (to by tak nevadilo), tak má i tragické zpracování. Doporučuji se podívat na americkou verzi Masterchef s Ramsey, kde můžete vidět, jak se to má správně udělat. Tady se Prima (asi v nějakém flashbacku k Vyvoleným) pokusila nakombinovat tyto dvě reality show a vyšel z toho paskvil, kdy ať jste kuchař jak dobrý chcete (o kvalitě všech účinkujících raději pomlčet, je vidět, že česká gastronomie nemůže být nikdy na světové úrovni, když nám vaří v kuchyních něco takového a to by měla být vlastně elita), ale stejně vás mohou vyřadit třeba spoluhráči (jak se stalo v jednom díle). Pohlreich je určitě odborník, ale Vaněk a ta ženská nejsou profesionálové, ale působí jako samo-vzdělaní amatéři. O nudných úkolech, které mnohdy s kuchařským uměním souvisí jenom velmi nepřímo, raději pomlčím. Pro mne rozhodně zklamání. O to větší, když tomu předcházela zajímavá reality show Ano, šéfe! ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Zdeněk Pohlreich je zpátky! Bohužel v tomto pořadu nemá tolik prostoru na hlášky a stíraní lemplů jako v Ano šéfe!, ale obhajovat touto skutečností zdejší nízká hodnocení je podle mě blbost. Na nože! přeci není Ano, šéfe! 2, je to soutěžní reality show, takže formát pořadu je úplně jiný. Díky postupnému vyřazování stoupá napětí mezi soutěžícími. Navíc pořad nestojí jen na Zdeňkovi, protože porota je tříčlenná a každého si umí pořádně vychutnat. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Táto šou sa inšpirovala okrem iného aj pôvodným formátom MasterChef. Prvé fázy súťaže prebiehajú podobne, napríklad kuchári sú testovaní na základy vo varení, takisto aj porotcovia sú traja. Zvyšné fázy a finále prebieha ako v Hell's Kitchen. (Piri)
  • Pořad vychází z původního formátu Hell´s Kitchen, který se vysílal ve Velké Británii od roku 2004. (Pitrsss)

Reklama

Reklama