Reklama

Reklama

Na nože!

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 13x50 min

Obsahy(1)

Nová soutěžní reality show, ve které postrach všech špatných restaurací Zdeněk Pohlreich známý z pořadu ANO, ŠÉFE! spolu s majitelem pražského kulinářského institutu Romanem Vaňkem a autorkou kuchařek Evou Filipovou vyberou z profesionálů i amatérských kuchařů jeden objev, který dostane titul Superšéf a obdrží finanční prémii 1 000 000 Kč. Účast Zdeňka Pohlreicha zaručuje, že celá soutěž bude pro všechny kuchaře NA NOŽE! (Granade)

(více)

Recenze (161)

jefff 

všechny recenze uživatele

Ano šéfe bylo nápaditější a divácky jistě zajímavější. A hlavně byla první reality show, která opravdu něčím konkrétním společnosti přispěla. Na nože! je už spíše klasickou reality show, kterých jsou desítky a desítky. Důvvod proč dávám 4* je Zdeněk, který je prostě osobnost s velkým O. Po druhém díle musím říct, že mě pořad nenudí, baví a těším se na další. Ale přeci jen mi Ano šéfe imponovalo více, bylo komornejší a ne tak velkolepé a rozmáchlé, to mi Češi dle mého tolik rádi nemáme :-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Měl jsem (mám) raději, když jede Zdeněk Pohlreich sólo. Přece jenom je s ním větší prdel a dá více vyniknout svým bohatým zkušenostem. V této kulinářské show sice tady dávám některým soutěžícím dobrou sodu, ale už to prostě nebylo ono. Navíc na to byli tři a zvláště ta ženská mi lezla na nervy. Bylo ale zajímavé sledovat, jak si „soutěžící“ poradili ve stresových situacích, páč jak bych tam asi mrdl po někom nožem a šel do řiti… ()

Reklama

Matamoroz 

všechny recenze uživatele

Vážení........páni.......porodci.......to........že.......dostanete......100...... tisíc........za.........jeden......díl.......neznamená........že.........i .........Vy.........pane ...........Pohlreichu........máte............mluvit.......jako.........Terminátor.....a........dělat.......z..........kuchařského..........Big........Brothera.........víc........než..........to........je.......paní.........Fabešová.........udělala..........díru........do Prahy.........o........panu..................Superšéfovi...................nikdo......................nic.....................................NEVÍ. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Pro mě originálni a musím se přiznat že po prvním dílu se mi to dokonce více zamlouvalo jak Ano, šéfe. S přibývajícími díly už ale kvalita velmi rychle klesá, začíná to být ohrané, půlka kuchařů naprosto nesympatická a celé mi to přijde tak trochu uměle vytvořené. Pohlreich navíc začíná už i na můj vkus až příliš machrovat a přejídá se mi. 60% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Mělo to strašně amatérský look, odbornou porotkyni, která hodnotila jídla buď "je to dobrý", "nechutná mi to" nebo "jo jo, máte pravdu, taky to tam cítím" a pak mi vadilo i to, že ti nejlepší vypadli mezi prvními (co si pamatuju tak Jaime, Jirka a Mirek) a zůstali tam buď amatéři nebo namachrovanci, takže jsem tu show časem přestal sledovat a ve finále mi bylo jedno, kdo to vyhraje (ačkoli Robert mi byl o něco sympatičtější, než extrémně arogantní Jarda mentalitou podobný Russellovi z osmé série Pekelné kuchyně - ale stejně si podle mě nezasloužil vyhrát ani jeden). Ale tak jako tak se na to líp dívalo, než na nováckého MasterChefa, protože tady o to vaření fakt aspoň trochu šlo. 2* ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Táto šou sa inšpirovala okrem iného aj pôvodným formátom MasterChef. Prvé fázy súťaže prebiehajú podobne, napríklad kuchári sú testovaní na základy vo varení, takisto aj porotcovia sú traja. Zvyšné fázy a finále prebieha ako v Hell's Kitchen. (Piri)
  • Pořad vychází z původního formátu Hell´s Kitchen, který se vysílal ve Velké Británii od roku 2004. (Pitrsss)

Reklama

Reklama