Reklama

Reklama

VOD (1)

V zimě roku 1952 britská policie dostala hlášení o vloupání do domu profesora matematiky a kryptoanalytika Alana Turinga (Benedict Cumberbatch). Namísto pachatele tohoto zločinu však v poutech odvedli samotného Turinga, který byl obviněn ze sexuálních přestupků a čekal ho zničující soudní proces. Téměř nikdo ze zúčastněných nevěděl, že jde o válečného hrdinu, který se spolu s týmem podílel na prolomení kódu legendárního německého šifrovacího stroje Enigma. The Imitation Game vypráví příběh matematického génia, který díky svému úžasnému talentu pomohl zkrátit 2. světovou válku a zachránil tak tisíce lidských životů. (Forum Film CZ)

(více)

Diskuze

bloodcountes

bloodcountes (hodnocení, recenze)

Zase mi zkazili vanoce, parchanti!!!! Ja uz se na to vykaslu. Zmenil se distributor. Hyml. Za mesic uz budou kinoripy, snad preziju aspon na tom....hajzlove.

na příspěvěk reagoval Callysto

eldina

eldina (hodnocení, recenze)

na film sa veľmi teším-okrem toho hudba C.Mansell, môj obľúbenec.

na příspěvěk reagoval Disk

Inirdin

Inirdin (hodnocení, recenze)

Je to dost jednoduché a nezajímavé, ale celkem se mi líbí ten barevný filtr a nápad s kolečky. Nevím kdo přišel s charakterovyma posterama s oblečejem přepsaným textem...

Uživatel Inirdin smazal svůj příspěvek.

ti88na

ti88na (hodnocení, recenze)

Fancipal

Krása, vďaka že si sa fotkami podelil o ten zážitok :) Naozaj úprimne závidím, nielen možnosť vidieť Benedicta naživo, ale celkovo cestovanie spojené s filmom. Úžasné!!!

Callysto

Callysto (hodnocení, recenze)

Pánové, nějak jsem si myslela, že BC působí hlavně na nás, na ženy libovolného věku, takže mne opravdu překvapujete, že i pro vás je takové setkání na živo velkým zážitkem. I když, proč se divím, ten člověk prostě umí hrát, každá jeho role je neskutečný výkon. Potěšili jste mne, že je šance vidět film opravdu ještě letos, takže vím, co chci pod stromeček. Už jsem dokonce přemluvila jak dceru - ta půjde kvůli BC, tak i syna, toho zas zajímá Enigma. A protože mě zajímá oboje, těším se jako malá holka. Asi začnu stříhat metr jako se to dělávalo na vojně.

Fancipal

Fancipal (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Všiml sis ... ten moment si pamatuji, počítalo se, že už půjde dovnitř, ale ještě se rozhodl otočit a podepsat se několika dalším fanouškům ... měli jste vidět ty kreace, které tam předváděl. Dělal i spoustu group foto
s fanoušky. Fakt frajer .... užíval jsi to ....

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

ta fotka 337 jak Ben náhle zatočí k fanouškům a ten jeho bodyguard či co se mu v tom snaží zabránit.. To je docela super :D

na příspěvěk reagoval Fancipal

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Fancipal

Za možnosť vidieť Cumberbatcha z takej blízkosti by tu podaktorí položili aj život :-) Na dokumentáciu sú fotografie absolútne postačujúce.

Fancipal

Fancipal (hodnocení, recenze)

bloodcountes

Upozorňuji, že nejsem profesionální fotograf :)

http://uloz.to/xRAbEvZw/imitation-game-gala-rar

Já jsem jel do Toronta na celý festival. Viděl jsme cca. 10 filmů (všechny jsou ohodnoceny + komentáře v mém profilu). Plus jsem samozřejmě během festivalu viděl nějaké pamětihodnosti. Dělám to tak normálně, že jezdím do různých měst v období filmových festivalů, což je můj primární zájem + doplněno o nějaké památky, kultura apod.

Upřímně, původně jsem ani neměl na Imitation Game lístek (byly totiž hnedka pryč). Ale poté co jsem během festivalu slyšel na film samou chválu, jsem si na poslední možnou projekci vystál dvou hodinovou řadu (Rush Line), abych film viděl a rozhodně nelituji :) Nevím, jestli to proběhlo českými médii, ale Imitation Game nakonec získal hlavní cenu festivalu (diváckou cenu), což film automaticky film katapultuje do výhodné pozice v oscarovém závodu.

na příspěvěk reagoval mad_ness, Madsbender, ti88na

ti88na

ti88na (hodnocení, recenze)

bloodcountes

Iste, to že JE sympaťák môžem skonštatovať aj ja, ale vidieť ho na živo a môcť povedať, že pôsobil ako sympaťák je iná káva. Tak som to myslela :))

na příspěvěk reagoval bloodcountes

Související novinky

Cumberbatch a velký elektrický duel

Cumberbatch a velký elektrický duel

20.12.2016

V minulých letech platilo, že si zhruba polovinu filmových a seriálových géniů zahrál Benedict Cumberbatch. Britská hvězda se objevila v Hawkingovi, Sherlockovi, Kódu Enigmy, Doctoru Strangeovi nebo… (více)

Filmy roku dle TOP uživatelů ČSFD.cz

Filmy roku dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2014

Mezi za oceánem nejlépe hodnocenými filmy roku 2014 je hodně těch menších, nezávislých, které k nám ještě nedorazily - Inherent Vice, Birdman, Slídil, Whiplash, Hon na lišku, Kód Enigmy nebo Teorie… (více)

Benedict Cumberbatch je Doctor Strange

Benedict Cumberbatch je Doctor Strange

05.12.2014

Po několika měsících spekulací je konečně jasno. Role špičkového neurochirurga Stephena Strange, který se po autonehodě zaplete do hrátek s magií a alternativními dimenzemi, si zahraje Benedict… (více)

Reklama

Reklama