Reklama

Reklama

Falling Skies

(seriál)
  • USA Falling Skies
Trailer 8
USA / Kanada, (2011–2015), 36 h 49 min (Minutáž: 39–43 min)

Tvůrci:

Robert Rodat

Hrají:

Noah Wyle, Moon Bloodgood, Drew Roy, Maxim Knight, Sarah Carter, Will Patton, Connor Jessup, Colin Cunningham, Mpho Koaho, Seychelle Gabriel, Doug Jones (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(52)

Tento zbrusu nový sci fi seriál vypráví o tom, jak na naší Zemi přistála agresivní mimozemská rasa, která se lidstvo snaží zcela vyhladit. Bývalý učitel, jehož hraje televizní hvězda Noah Wyle spojí zdecimované zbytky obyvatel a rozhodne se invazi vzepřít. Seriál pro kabelovou společnost TNT produkuje režisérská legenda Steven Spielberg. (Bart16)

(více)

Videa (109)

Trailer 8

Recenze (264)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem od tohoto seriálu dost. Od efektivního plakátu, přes zápletku po fakt, že se produkce ujal i samotný Steven Spielberg, jsem si nemohl myslet něco jiného. Je teda pravda, že hodnocení tady mě dost rozhodilo sandál, ale já tady na hodnocení nehledím a na seriál byl stejně dost zvědavej. O to větší šok mě čekal ve chvíli, kdy mě seriál hned prvním dílem vhodil do akce, která je takovou akcí neakcí a ukázal mi tamní svět, který je takovým světem nesvětem. Seriál jako takový nemá vůbec žádný základ. Po několika dílech mě postavy vůbec nezaujali, jednotlivé příběhy absolutně nezajímali a samotný svět strašně nudil. Kam se tohle hrabe na Jericho nebo Walking Dead, ze kterých si taky určitě něco vzal, ale jako celek mě ten seriál prostě strašně nudil. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

S1: Velmi slusne postavy, prostredie, emzaci i vobec. Minusom je tak trochu nuda. I ked to bolo len 10 epizod, akoby to nemalo dostatocne tempo a moj zaujem o problemy jednotlivych postav i celeho pozadia okupacie rychlo klesal. // Po S1 som videla len časť s2 a pilot s3 a nesledujem ďalej a klesám s hodnotením. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po prvním dvojdíle spíše zklamání.Uvidíme,co přinesou další díly...60% edit : po skončení první řady se hodnocení bohužel nemění.V jednu chvíli (kolem 7-8 dílu) měl seriál našlápnuto výše,ale finální dvojdíl to lehce zazdil,což je velká škoda.Jak již bylo napsáno v ostatních komentářích,celá ta záhadnost a důvod mimozemské přítomnosti mě nechal chladným.Skoro to vypadá,že to tvůrci trošku podcenili a to jak na lacině vypadajících tricích,tak na dějové lince.Mnohdy se dá i s málem pracovat,ale tady to nefunguje.Druhou řadu si sice asi nenechám ujít,ale spíš ze zvědavosti,co mají tvůrci za lubem...edit : za druhou řadu prozatím hvězda nahoru.Po nějakém 7 dílu je to podstatně lepší než první řada...po startu čtvrté řady opět hvězda dolů.Rozjezd zatím nic moc a ani celá třetí řada nebyl žádný extrémní zázrak. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Není to špatné, ale událost roku se rozhodně nekoná. Taky tomu chybí ta beznadějná, v prdeli, atmosféra srach. Co to má být, že si taťka s děckem hážou nebo mrňous jezdí na skejtu, nebo co to bylo za krám? Tohle nechci vidět. Chci pláč a křik a emzáky (ti vypadají docela prima) co jí lidské vnitřnosti jako ve Válce světů. Na druhou stranu jsou tu některé celkem fajn charaktery (i když zase skoro všechny decka jsou nechutně otravné), ale uvidíme jak s nima naloží. První řada: Je to celkem nuda, ale strejda Spielberg do toho propašoval dobré nápady. Poslední scéna má grády a slibuje hodně, ale pokud něco neudělají s tou dementní motivací "chráníme naše děti" tak to bude hodně zlé. Noah Wyle jinak hraje tak dokonalého tátu, že si tím Steven určitě kompenzuje dětství a v zásadě proti tomu nic nemám, ale jedno z těch děcek by mu mohlo umřít ať ho to hodí do pomstychtivé formy (něco jako se ukazuje v posledním díle). Z ostatních postav si zapamatujete tak akorát Popa, fešnou blondýnku se samopalem a kapitána jinak jsou docela dopočtu. Triky jsou těžce nevyrovnané, dějově prázdné. Zhustit, prokrvit, víc tlačit na pilu, rychleji oběvovat. Ti týpci s dlouhýma rukama jsou hodně zajímaví, tak se snažte. Druhé řadě šanci díky závěru dám. ()

phoebess 

všechny recenze uživatele

Když jsem u seriálu četla jméno Spielberg, tak jsem se jako jeho fanynka potěšila, že to bude úžasné. S odstupem (a několika odvysílanými díly) musím říct, že první dva díly nasadili poměrně dobrou laťku, byly ale rázem zazděny dalšími dvěma třemi. :( Obrovská škoda. Ale pořád věřím, že se to ještě zlepší a že mají tvůrci na finále připravenou nějakou monstrózní bombu, která nám způsobí spadnutí čelisti až na zem, jinak nevím nevím, jestli se odvážím i do 2. série (která je, mám ten dojem, už nějaký čas odsouhlasená). ()

Galerie (1 519)

Zajímavosti (10)

  • Herečka Moon Bloodgood v seriálu ztvárnila doktorku Anne Glass, která ve druhé sezoně otěhotní s Tomem Masonem (Noah Wyle) a porodí mu holčičku. Moon byla těhotná během natáčení i ve skutečnosti, 15. prosince 2012 se ji narodila dcera Pepper. (lioncel)
  • Pilotní díl měl nejvyšší sledovanost mezi všemi kabelovými stanicemi pro rok 2011. Jeho premiéru si nenechalo ujít 5,9 miliónů diváků. (Amroth666)
  • V poslední epizodě první série je ve scéně na nákladním vozidle zmíněna jedna z postav filmu Mzda strachu (1952). Podobnost s filmem lze současně najít i ve právě odehrávající se scéně převozu nitroglycerinu. (Amroth666)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno