Reklama

Reklama

Falling Skies

(seriál)
  • USA Falling Skies
Trailer 7
USA / Kanada, (2011–2015), 36 h 49 min (Minutáž: 39–43 min)

Tvůrci:

Robert Rodat

Hrají:

Noah Wyle, Moon Bloodgood, Drew Roy, Maxim Knight, Sarah Carter, Will Patton, Connor Jessup, Colin Cunningham, Mpho Koaho, Seychelle Gabriel, Doug Jones (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(52)

Tento zbrusu nový sci fi seriál vypráví o tom, jak na naší Zemi přistála agresivní mimozemská rasa, která se lidstvo snaží zcela vyhladit. Bývalý učitel, jehož hraje televizní hvězda Noah Wyle spojí zdecimované zbytky obyvatel a rozhodne se invazi vzepřít. Seriál pro kabelovou společnost TNT produkuje režisérská legenda Steven Spielberg. (Bart16)

(více)

Videa (109)

Trailer 7

Recenze (264)

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Marně jsem přemýšlel nad tím co tomu chybí. Je tam vyvážená akce, která je poměrně dobře nasnímaná. Jakási psychologie postav funguje na výbornou, alieni působí tak, aby děsili, působili inteligentně, nelítostně. Obsazení je bezchybné a herecké výkony jakbysmet. Málem bych zapomněl zmínit výtečnou práci hudební složky. A přeci tomu něco chybí, abych šel o hvězdu výše. Nejspíš nad tím budu dumat ještě hodně dlouho. Jen doufám, že na ten pádný důvod přijdu do konce série. Nebo, v tom úplně nejlepším případě, "to něco" co chybí vymizí, abych mohl s hodnocením výše. Zatím je to ale sympatický rozjezd, druhá série potvrzená, strýček Steven co by producent a vrchní dohlížející. Obavy jsou minimální. Nezbývá tedy, než pustit další díl a doufat k nalezení pádného důvodu.___V záplavě kvalitnější podívané jsem se rozhodl další dobrodružství bez problému oželit. ()

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

No jestli to neni skoda. Takovej peknej napad a tolik bidny zpracovani. A trebaze narazky na Harryho Pottera muzou udelat marginalni radost, nejde prehlidnout, ze SPielberg nam zacina na stary kolinky trochu meknout. Anebo nova Terra Nova, jen trochu min televizni, bez dinosauru, v mestech a s emzakama. Prace s mytologii pribehu miziva, nektery postavy sice sympaticky, vetsinou ale znacne schematicky, na takov\y libustky, jako je treba pozorovani vyvcoje detsky psychiky v podobnejch podminkach, rezingnovali tvurci uplne. A krom vzacnejch fragmentu je to jako celek konvencni jako svine. O poznani lacinejsi Jericho potesilo vic, tehle rodinnejch blabolu a nedelni emocionality se snadno preji a postapo dokonale zabijej... Zlatej Distrikt 9. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Pilot, který většinou má navnadit, mi přišel nic moc. Nějak mi tam nejsou jasné všechny okolnosti a podmínky - v noci tuhá řežba, ve dne se přesunuje tři sta lidí a nikde žádný emzák, nikdo se nebojí, že se objeví... Ty rodinné vztahy proč ne, ale tady mi přijde to až zas tak nefunguje. Zkrátka po pilotu mám pocit, že ani tvůrci neměli jasno, jak celý zajímavý námět pojmout a kudy vést. ()

Iwus.ka 

všechny recenze uživatele

Miniseriál, který je pro fanoušky sci-fi téměř nezbytný. První díl mě zaujal postapokalyptickou vizí a přeživšími lidmi, bojujícími o právo žít. Jak jen to jde, snaží se čelit atakům mimozemšťanů a shánět zásoby potravin či vhodnou munici. S dalšími díly trochu kvalita upadla a seriál se tak stal průměrným. To vše díky tomu, že je zde více mluvení než samotné akce, což je pro takový žánr docela škoda.Závěr seriálu jsem však čekala napínavější, než skutečně byl. Konec zůstal otevřený… Hodnoceno *** po první sérii... 21.7.13 po zhlédnutí druhé série zvedám hodnocení na **** A důvod? Více akce, více mimozemšťanů a vůbec celkově to má větší koule. Tak to má být! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ach jo další seriál který mi moc nesedl, a při tom jsem se na tenhle zatraceně těšil, už jenom proto že se jedná o sci-fi s mimozešťanama a má ho v záštitu Spielberg. Už jen tyhle dvě věci měly být zárukou kvality, ale bohužel. Tenhle seriál je pro mě tak docela silně nedodělaný ale při tom dost zbytečně ukecaný. Fakt mě sralo jak se každý postavě něco nelíbilo a každá postava musela mít milion připomínek. Herci sice nebyly nejhorší, ale fakt mě štvaly ty jejich postavy. Aspoň že efekty byly fakt na výborné úrovni a masky byly též výborné, kdyby tu bylo více těch mimozemšťanů a méně lidí nezlobil bych se. ()

Galerie (1 519)

Zajímavosti (10)

  • Tom Mason (Noah Wyle) používá jako hlavní zbraň výhradně útočné pušky Kalašnikov, a to různé modely. Od původního AK-47, přes AKM, AKMS, polskou licenční kopii Zastava M70 až po moderní AK-74M2 (v 5. sérii). (Lord_Denvil)
  • Herečka Moon Bloodgood v seriálu ztvárnila doktorku Anne Glass, která ve druhé sezoně otěhotní s Tomem Masonem (Noah Wyle) a porodí mu holčičku. Moon byla těhotná během natáčení i ve skutečnosti, 15. prosince 2012 se ji narodila dcera Pepper. (lioncel)

Reklama

Reklama