Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kuchařská soutěž, která je vysílaná v USA na kanále FOX a je inspirovaná původním australským formátem. Koproducentem této show je slavný britský šéfkuchař Gordon Ramsey, který je zároveň jedním z porotců. Soutěžícími jsou amatérští kuchaři vybraní z celých Spojených států, kteří se chtějí stát profesionálními kuchaři. Vyhrát může však jen jeden z nich. Pokud tedy chtějí vyhrát, musejí ze sebe vydat naprosté maximum. Dalšími porotci jsou - italský vinař Joe Bastianich a americký šéfkuchař Graham Elliot. (Gac)

(více)

Recenze (86)

ghatos 

všechny recenze uživatele

Tohle jim lidi možná žerou v Americe. Příběhy plné "emocí" (maminka mi umřela, mám její recepty), nářků, vzlykání, prošení, kýče...na poblití. Nelze se divit, že to má v USA tolik řad a je to populární. Pro podprůměrně inteligentního jedince je to bolestivé mučení. Sledovat tolik infantilních zmanipulovaných kreténů...ble. 25%. ()

whack odpad!

všechny recenze uživatele

Plytvanie jedlom (uvariť, ochutnať jedno sústo, vyhodiť). Jedlá, ktoré stoja 50 dolárov a nenaje sa z nich ani dieťa, lebo majú 50 gramov, to je možno nejaká forma umenia, ale ja jej nerozumiem. Plus tie afektované americké ksichty... nie všetci boli umelí, ale napr. tlstá slečna v 4. sérií, ktorá v každom diely útočnými vulgárnymi poznámkami typu "hippy vegetarian shit" zakrývala svoju neschopnosť uvariť niečo iné ako pudingy a mŕtvoly (ktoré boli očividne jedinými zložkami jej potravy), je príkladom. Mäsko, mňam. ()

Reklama

CiPR 

všechny recenze uživatele

Miluju všechno, co je spojeno s jídlem. Ať už se jedná o vaření, či sledování různých reality show o něm. Tento pořad mě přímo pohltil. Když ještě přidáme mého idola Gordona Ramseyho, vznikne úžasné dílo, jako je právě Masterchef. Na každý díl jsem netrpělivě čekal a těšil se, až se znovu něčemu přiučím. Je zde vidět nezkutečná tvorba amaterských kuchařů, vynalézavost v určitých situacích je až místy neuvěřitelná. Prostě pořad podle mého gusta. První sezóna 90 %. ()

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Plusy: Nad soutěžními pokrmy se mi sbíhaly sliny ("Neuvěřitelné. Udělala luxusní předkrm z něčeho, co se dává žrát psům."). Napínavost soutěže a zajímaví soutěžící. Někde mezi: Ramsayova neblaze proslulá hrubost - není to kultivovaný projev, ale často je vtipnej ("Podívej, jak z toho salátu kape. Jako pochcaná tráva. *okoštuje* A chutná to taky tak."). Mínusy: Až třetina soutěžících vyloženě nesympatická. Vztahy mezi nima se i poměrně rychle hrotily (pikantní srovnání s méně agresivníma juniorama : "'Nazvala jsem to Procházka lesem.‘, ale prosím vás! Nesnáším ji. Ve škole jsem takový holky mlátila."). Plýtvání jídlem - každej z porotců si zobne a zbytek letí do koše. Hodnocení (po 4. a 5. sérii): 74%. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Gordon Ramsay umí dát snad čemukoliv štítek "kvalita". Nesmírně jsem se u toho bavila. Navíc to, co Gordon o jídle řekne, je pro mě téměř písmo svaté, tolik si jeho názoru vážím... není o čem debatovat... Musím to doporučit všem, kteří až tolik nemusí klasické naučné kuchařské pořady, ale na vaření se dívají "obklikou".. Go, Ramsay, Go!! ()

Galerie (81)

Zajímavosti (2)

  • Show MasterChef vznikla původně v Anglii, odkuď ji přebrala například Austrálie nebo Francie a v létě 2010 USA. (Dromed)

Reklama

Reklama