Reklama

Reklama

VOD (1)

Milá komedie Butter vypráví příběh Laury Picklerové (Jennifer Garnerová), která je tradiční výherkyní soutěže v uměleckém vyřezávání másla. Rozhodne se, že se letošního ročníku nezúčastní, ale nedokáže si představit, že by její rodina neměla titul a začne trénovat. Její největší rivalkou se stává mladá afro-americká adoptovaná dívka Destiny, která je pro tuto disciplínu velice talentovaná. Konkurence je opravdu veliká a Laura se rozhodne pro poněkud drastickou metodu - přemluví svou bývalou lásku k nekalým praktikám, které by jí dopomohly k vítězství. (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (140)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli se mi to zdá, ale poslední dobou jsem se docela často setkal s americkými nezávislými komediemi, které se vždycky snažili zaměřit na něco specificky neobvyklého a toho se držet zuby nehty. Já jsem snad v životě neslyšel o soutěži, ve které se účastníci perou, kdo vytvoří hezčí sochu z másla. A ani nevím, jestli i po tomhle shlédnutí ještě někdy něco takového uvidím, ale musím se přiznat, že tolik příjemných postav jsem ve filmu dlouho neviděl. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Máslo :) Velmi nevyvážené, velmi vulgární, nepříliš vtipné a né zrovna postavy, které byste si nějak zvlášť oblíbily. Asi nejsympatičtější byla striptérka Brooke v podání Olivie Wilde a závěsu se drží Destiny spolu s náhradními rodiči. Zbytkem se dá vcelku opovrhovat :) i mužným Wolverinem! Po celou dobu sledování, jsem nedokázal identifikovat žánr tohoto snímku. Měla to být romanticko-drama komedie nebo klasická sprostá komedie nebo paničkovská komedie?? Vážně nevím a právě tato rozervanost a mix všeho Máslu zrovna neprospívá... ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Máslo je povedený nezávislý malý film o velkých věcech se skvělými herci. Zápletka je jednoduchá, ale celé to dobře plyne a ač je závěr očekávatelný, přesto je film velmi podařený. Hugh Jackman jako místní playboy, který se nebojí kdykoli skórovat, u mě jasně vede. Jo a mimochodem: nikdy by mě nenapadlo, že se z másla dají sochat automobily, koťátka nebo dokonce celé rodiny. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Mě k sobě zezačátku nesedělo to, že jde o nádherné a zajímavé umění, rozkvět malé talentované černé dívenky, do toho drsná, sprostá a odvázaná Olivia Wilde a navíc se tam protrkala polovina filmu... Taková šílená nevyváženost. Po filmu měním názor. Naopak - bylo to něco originálního, jedinečného a svého. Zajímavé a krásné umění, smích a komedie, jednoduchý název. Jo, spokojenost. 70% ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná komedie, braná nejen z jednoho pohledu, s netradičním tématem sochařiny z másla. Zdá se mi to, nebo Jennifer Garner hraje hlavně ve filmech, které dokáží jakýmkoliv způsobem dojmout? Kdo ví. Zde byla každopádně opět v roli spíše záporácké postavy perfektní. A cameo Hugha Jackmana taky zajímavě překvapilo. 70% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Natáčelo se ve městech Bossier City a Shreveport v Louisianě. (Cheeker)
  • Celosvětová premiéra proběhla 4. září 2011 na filmovém festivalu v Telluride. (BMW12)
  • Ashley Green (Kaitlen Pickler), ktorá si strihla bozkávaciu scénu so svojou hereckou kolegyňou Oliviou Wilde (Brooke Swinkowski) sa vyjadrila, že sa veľmi dobre bozkáva a ich bozk bol oveľa intenzívnejší ako bozk s chlapcom. (Cherry_Bomb)

Reklama

Reklama