Reklama

Reklama

Novinka Roba Zombieho nás zavede do současného Salemu, jehož obyvatele navštíví démonický, 300 let starý sabat čarodějnic. Jak sladká bude pomsta za kruté masové upalování z konce 17. století? (ČSFD.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý a možno s pohľadu fanúšika Roba Zombieho netradičnou formou nakrútený strašidelný bosorácky horor. Je to ako filmová poézia ktorá nemá nejako vyjadrený dej iba sa čaká a nič no vizuálne orgie retro vintage štýlu sú tu v každej minúte. Niektoré stvárnenie rituálnych obradov mi navodili husiu kožu. Ten Rob sa vyzná v hororoch naservíroval mi pár fakt chutných trashových scén. Soundtrack kde hrajú Rush či Velvet Underground iba poteší. Tak isto ako rola béčkového herca ktorého mám osobne celkom rád Bruce Davison. Bosorky zo Salemu boli kvalitne spracované make up a masky tiež vyzdvihnem. Sexy Sheri Moon Zombie z dredami hmm dobré ! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,, BUDOUCNOST MŮŽEŠ ZMĚNIT. ALE OSUD, OSUD TEN NEZMĚNÍŠ. JE PŘEDURČEN SILAMI, NA KTERÉ JSME KRÁTKÉ.“...... /// Strašidelný čarodějnice (tož vo tom žádná! jestli někoho z vás nepoleká 100letá nahá bába, tak …) a příběh, kterej ne a ne chytnout potřebný votáčky. Podivná ,,můza“ zasvěcená kozlovi – takovej čarodějnickej film, kterýho čarodějnice nejsou vozdobou (a bohužel ani ten kozel…). Nevotravuje to, ale je to spíš takový ,,vo ničem“. Včetně toho konce. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nechápu, proč mně z těch novejch Sabbatů hrabe. 2.) Zjistím, že přidat se ke skupině kolem Margaret Morgan neznamená stát se partyzánem (soráč vole, na Džihád taky radši zapomeň…). 3.) Thx za titule ,,Chatterer“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Reklama

DanteZ 

všechny recenze uživatele

Celkem chápu to relativně nízké hodnocení. Tohle totiž od Roba Zombieho asi málokdo čekal. Film má sice k dokonalosti daleko, ale i přes pár debilních postav, scén a nedořešených zápletek mě bavil a uplynul rychle. Koho baví témata jako Okultismus, Čarodějnictví, nebo dokonce i black metal (Crushing the ritual je podle mě super pocta skupinám jako Darkthrone, nebo Mayhem) a ocení geniální atmosféru(pro mě nejlépe zvládnutá za poslední dobu) nemůže být podle mě zas tak brutálně zklamaný. Poslední tripově eplieptický sestřih připomínající Altered States už je jenom taková DMT třešeň. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Slet ano, nikoliv však všesokolský. To jen Vilma Cibulková draftuje novou kapitánku pro svůj tým Salem Filthy Witches.. Formou precizní (retro nádech, zvuk, hrátky s osvětlením, Bach se Springsteenem), obsahem těžce klišovité (oběť propadající zlu, její přítel ochránce, historik na stopě pravdy, prolínání nočních můr a reality). Nezávislý Bobby Cummings opět v duchu motta: „My way (to hell), or the highway.“, tzn., že jeho film se mi roztříštil na desítky pekelně ostrých střepů a já přemýšlím, jestli (a jak) je slepit dohromady, nebo je zamést na lopatku a vysypat do koše. Momentálně mám v hlavě Zombieho s Lynchem, jak spolu obcují vyválení v dehtu a peří na Petrových kamenech a přitom sledují na videu Easy-bake coven ze speciálního čarodějnického dílu Simpsonů. A jsem v záři neonových křížů bezradný.. Jediné co vím jistě je to, že ten vrchní je nějakej divnej.. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Rouhající hudba zní v mé mysli a dohnala mě k šílenství. Heidi (Sheri Moon Zombie) má celou ložnici vytapetovanou náměty z filmu "Cesta na Měsíc" z roku 1902. Na tomto příběhu mi vadí, že velká část se odehrává ve snové sekvenci a když se něco děje, převážně se konkrétní osoba prostě probudí. Ničí to koncentraci a člověk (divák) pak opomene na podstatu příběhu ze Salemu. Párkrát jsem se leknul, ale šlo spíše o vnímání zesílené hudby v místech, kde se máte leknout. Příběh, ten surový, je napínavý a podpořený dobrou hudbou. Hlavní hrdinka Heidi, kterou hraje manželka Roba Zombiho, Sheri Moon Zombie je prostě krásná ženská a divákovi je jí líto ikdyž tuší, že s tím nic nedokáže změnit. CITÁT - Šlapeme po kříži, pliveme na knihu lží........ Okolo 84 minuty má Heidi na sobě tričko s hlavou Roba Zombieho. Fotografie na obalu DVD,kde má Heidi bíle namalovaný obličej s černým znakem je ve filmu vidět pouhých dvacet vteřin. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (18)

  • Bruce Dern musel kvůli sporům opustit film a byl nahrazen Brucem Davidsonem. (hladass)
  • The Lords of Salem není prvním filmem, ve kterém se Bruce Davidson zabýval salemskými čarodějnicemi. Už předtím účinkoval ve snímku Čarodějky ze Salemu (1996). (hladass)
  • Přestože Billy Drago opustil film ještě před jeho natáčením, je uveden ve všech castingových listinách. (hladass)

Reklama

Reklama