Reklama

Reklama

Per sempre

(TV film)
Itálie, 1986, 97 min

Obsahy(1)

Jakýsi remake filmu Pošťák vždycky zvoní dvakrát, odehrávající se v Itálii a s hororovým zvratem: zavražděný manžel se vrací jako živý mrtvý, který hledá pomstu. (JasonCZ)

Recenze (4)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Lambertov prídavok ku "BRIVIDO GIALLO" sérii, ktorý svojou formou neostáva starej italo terror filmárine nič dĺžny. Bodík navrch, ako pocta majstrovi. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Formálně sympatické mysteriózní drama, které má jakýsi prapůvod, podobně jako řada dalších snímků, v románu É. Zoly - Tereza Raquinová. Velmi pěkná kamera, využívající modrou, červenou a žlutou, byť tohle klasické giallo není, a solidní hudba - žánrově zdatný Simon Boswell - jsou kromě půvabné Gioiy Scoly tím nejlepším. Dojde sice na masky rozkladu, červy a pár kapek krve, hrůzy z toho ale moc není. Přes několik postelových scén je nahota téměř nulová a Linda neukáže nic víc, než by musela. Vizuálně i z hlediska atmosféry je nejhezčích posledních deset patnáct minut, ale jako celek je snímek průměrný. Pověstná italská bizarnost si společně s gore vzaly dovolenou. Škoda. 2,5* ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ak vám aj po hodine pripadá iba Gioia Scola to najpríťažlivejšie a najobdivuhodnejšie v tomto snímku, vedzte že nejde o klam, nedostatok sexu, či hororový ateismus. Proste ste iba zistili, že tento film je nudný, strašidelný minimálne anti a že Lamberto je určite horší režisér ako jeho papá. ()

Reklama

Reklama