Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poněkud ztřeštěná Stefanie Plum je na tom mizerně. Nemá práci, nemá peníze, nemá manžela a navíc jí právě zabavili auto. Od svého bratránka dostává nabídku práce v jeho firmě, která chytá osoby, jež se nedostavily k soudu. Za jednoho takového výtečníka může shrábnout třeba i deset tisíc dolarů. Připadá jí to jako skvělá možnost výdělku a rozhodne se to zkusit. Jejím prvním případem je Joe Morelli, šaramantní bývalý policista obviněný z vraždy. Má to však háček, Morelli je její kamarád z dětství, ba možná víc než kamarád… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (139)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $26,414,527Tržby Celosvetovo $38,043,000Tržby za predaj DVD v USA $6,983,548 //počet predaných kusov 462,912║ otrepaná vývarovosť, kde jedinou malou iskričkou je premávajúca sa Katherine Heigl, a neviem kde tu utopili ten rozpočet /20%/ ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Nie je to vyslovene zlé, ale je to úplne zbytočné. Na podobnú tému tu bola prednedávnom Exmanželka za odmenu, čo síce tiež nebolo prelomové dielo, ale Butler mal charizmu a svoj part si pekne užíval. Heigl nie je zlá herečka, ale tu nemala čo hrať. Nebolo to príliš vtipné, chýbala tomu elementárna logika, a mužské postavy boli podľa mňa také nijaké. Pre Robinsonovú je to len druhý celovečerný film, ale treba povedať, že ten prvý (Posledná pieseň) bol oveľa lepší a nenaznačoval nám, že od režisérky môžeme čakať takéto niečo. Snáď nabudúce... 55% ()

Reklama

jasiska 

všechny recenze uživatele

Som veľký fanúšik knižnej série, čiže mnohé veci (ako budovanie charakterov postáv) neboli pre mňa potrebné. Skôr som hodnotila ako hodnoverne knižku filmári spracovali a nemôžem inak, ako uznať že sa mi výsledok páčil. Nevyzerá to síce, že by sa chystali robiť pokračovanie, ale ja by som sa určite potešila. ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Stephanie Plum je neskutečně roztomilá dáma. Roztomilá se v tomto případě rovná nešikovná. Není schopná si během půl roku najít práci. Když jí nové zaměstnání najdou její rodiče, ke kterým chodí vyžírat ledničku (neumí totiž vařit, jak roztomilé), ani zde se nepřizpůsobí. Neumí si najít partnera, a když už se zamiluje, jde o muže, který ji v jejích 17 letech odpanil na zemi v pekárně a pak jí už nezavolal. Romantika hadr. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Krimi akční komedie, která není ani jedno z toho. Místo nějaké alespoň tupé zábavy jsem chtěl po 20 minutách všechny odprásknout a jít koukat do zdi. Producenty, který čas od času napadne odsadit do hlavní role Heigl, by měli zakopat. Ta ženská je totálně nesympatická ve všem, tady je k tomu ještě za příšernou k*ávu. 90 minut a přišlo mi to delší než Titanic. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Za všechny prachy je filmové zpracování celosvětově úspěšné stejnojmenné knihy Janet Evanovich. [Zdroj: H.C.E.] (Krouťák)
  • Skladbou, která z rádia doprovází scénu v obchodě s elektrospotřebiči, je "Habanera" skladatele Georgese Bizeta z muzikálu Carmen. (Conspi)

Reklama

Reklama