Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poněkud ztřeštěná Stefanie Plum je na tom mizerně. Nemá práci, nemá peníze, nemá manžela a navíc jí právě zabavili auto. Od svého bratránka dostává nabídku práce v jeho firmě, která chytá osoby, jež se nedostavily k soudu. Za jednoho takového výtečníka může shrábnout třeba i deset tisíc dolarů. Připadá jí to jako skvělá možnost výdělku a rozhodne se to zkusit. Jejím prvním případem je Joe Morelli, šaramantní bývalý policista obviněný z vraždy. Má to však háček, Morelli je její kamarád z dětství, ba možná víc než kamarád… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (139)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Narodil jsem se nahý a nahý taky umřu. A ten čas mezi tím budu nahý." Jak nádherný životní program. Katherine tmavé vlasy hodně sluší. Vypadá tady úplně normálně a obyčejně, žádná načančaná slečinka, což je hodně fajn. Prakticky táhne celý film. Jen ji ten scénář toho mohl poskytnout ještě trochu více. Minimálně více humoru. Možná i akce. 2.5* ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Teprve po tomhle filmu nemůžu vystát Katherine Heigl. Její unylé herectví, kdy je v každém filmu stejná (stejně nudná), její gesta, vlasy, pusa... Ne, tohle byl poslední film s ní. Zápletka je jednoduchá, nezábavná a vše ostatní je předem jasné. Kde jsou klasické komedie? Mělo mi být výstrahou (kromě K.H.), že je film komedií, krimi filmem, thrillerem i akčňákem dohromady. Grrrr. Už nikdy. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Film, hodnotný ako tri krát vyžuvaná žuvačka. Sesterská Exmanželka za odmenu bola zdĺhavou spatlaninou, ale občas aspoň trocha zábavnou a akčnou. A bolo v nej na koho pozerať. Slečna nebezpečná je zo všetkých strán *nijaká*. Bez jediného vtipu či zaujímavej postavy. Krimi zápletka rutina, vyblednutá na kosť. A Katherine Heigl ako ťahúň filmu, bez výrazného mužského spoluhráča?! Come on! ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Tento film byl hodně podobný snímku Ex-manželka za odměnu. Podobnost byla evidentní po pár minutách. V tomto filmu byl padouchem muž, ve snímku Exmanželka za odměnu to bylo naopak. Když pominu podobnost, tak mě snímek překvapil a hlavní hrdinka Stefanie byla docela vtipná. Konec byl sice trochu víc vlahý, ale na celkovém dojmu to nic nezměnilo. Celkově 55% ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Taková nenáročná a celkem i zábavná krimikomedie vhodná na zabití nudy. Má ale drobnou vadu na kráse, je jedna z mnoha a tudíž se na ni brzy zapomene. Jak se rychle objevila, tak rychle zmizí. Katherine Heigl byla příjemná. Škoda, že vedle ní nebyl opravdu někdo stejně výrazný jako ona. Měla tady správnou babičku. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Ačkoliv si Stephanie (Katherine Heigl) v obchodě se zbraněmi zakoupila revolver s komorou pro pět nábojů, na tréninkové policejní střelnici a posléze i během zastřelení vedoucího atletického centra z něj střílí 6 – 7 nábojů. (Conspi)
  • Katherine Heigl a Jason O'Mara, kteří ztvárnili hlavní postavy filmu, se objevili i v seriálu Chirurgové (od r. 2005), jehož několik epizod dokonce režírovala Julie Anne Robinson. (Krissty)
  • Za všechny prachy je filmové zpracování celosvětově úspěšné stejnojmenné knihy Janet Evanovich. [Zdroj: H.C.E.] (Krouťák)

Reklama

Reklama