Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Iceman je pravdivý příběh o Richardu Kuklinskim (Michael Shannon), notoricky známém zabijákovi a milujícím otci rodiny. Svou přezdívku si vysloužil zmrazením těl svých obětí, což zatajovalo dobu úmrtí a svedlo policii mimo stopu. Byl to muž, který měl sklony k násilí a rovněž vytěsňováním následků, tak aby vytvořil idylický rodinný život. Jeho rodina a sousedé věřili, že byl průměrný podnikatel a neměli tušení o jeho druhém životě. Kuklinski zabil během svého života přes sto lidí. Nikdy necítil výčitky svědomí s výjimkou bolesti, kterou způsobil své rodině. (DannyBoy80)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (185)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Ta story pro mě nebyla zajímavá. A film ji nijak nepovýšil. Z týranýho kluka je necitelnej chlap, kterej přijde shodou okolností do styku s mafiánem, kterej v něm jeho chladnou náturu okamžitě odhalí a přesně ví, jak toho využít ve svůj prospěch. Chlapík je ve svým oboru pracant, když z toho má něco kápnout, tak se ochotně vzdá i Vánoc se třemi nejbližšími lidmi, kterým by snad jako jediným na téhle planetě neublížil. Choďte do rachoty, makejte do úmoru, zemřete chudí a v zapomnění. Dejte se na dráhu nájemnýho zabijáka, nebudete vědět, co s prachama, a nakonec o vás ještě budou točit celovečeráky. That's the message. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Scénářem to nebyla žádná sláva, ale nad průměr to celé zvedá Michael Shannon, který se ani moc nemusel snažit a vraha se svým ksichtem zahrál bezvadně. Také překvapí poměrně slušné obsazení, které by člověk v tak běžném filmu vážně nečekal. Atmosféricky to k tomu bylo dobře zvládnuté, takže škoda akorát té předvídatelnosti. 70% ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

velmi dobrá atmosferická žánrovka,která sice nejde nijak extra do hloubky,ale těch 103 minut uteče jako nic.Filmy a nájemných zabijácích a masových vrazích jsou a vždy budou vděčné téma.Michael Shannon je navíc ďábel a už jen díky němu si tenhle kousek ty čtyři hvězdy zaslouží.Winona Ryder pak s přibývajícím věkem nabírá na kráse...75% ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Michael Shannon je brutální badass. Nehne brvou když mu namíříte kvérem do xychtu a navíc vás dokáže odrovnat svou teorií o bohu (Tak na něj společně pár minut počkáme a uvidíme jestli tě přijde zachránit). Tahle postava je sice pětihvězdičková, nicméně film samotný celkem tápe, takže nakonec je z Icemana jen ten klasický lehce (pod)průměrný thriller. 4.5/10 ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Jo, Jo, Jo !!! Tímto filmem se Michael Shannon nadobro zařadil mezi moje top herce, jeho filmová dvojrole (zabiják bez svědomí vs. milující otec rodiny) je naprosto famózně sehraná, na tento film jsem koukal s otevřenou pusou až do závěrečných titulků - další z řady pro mě totálně nepochopitelného ratingu !................moje hodnocení = 9 z 10. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (13)

  • Okrem 15-sekundového flashbacku sa vo filme prakticky vôbec nezmieňuje o strašnom detstve, ktoré Richard Kuklinski prežil. Jeho rodičia boli obaja veľmi násilnícki ľudia, pričom jeho otec omylom dobil svojho staršieho brata na smrť. To prispelo k tomu, že sa sám Kuklinski stal veľmi násilníckym človekom. (Arsenal83)

Reklama

Reklama