Reklama

Reklama

Potomek slavného hledače pokladů sira Francise Drakea, Nathan Drake, konečně našel stopu k prokleté zlaté sošce ze Zlatého města v El Doradu. Když se však vydá na cestu, za zády se mu náhle objeví zakeřní konkurenti. (Falcon)

Videa (8)

Trailer 5

Recenze (598)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Po ohlášení mladého Drakea (jehož pasáže ve hře patří mezi ty jednoznačně nejnudnější a nezajímavé) a prvním traileru jsem očekával další adaptační odpad. A nakonec jsem dostal něco na úrovni lepších Lovců pokladu s Cagem ... film celkem pěkně odsýpá, nemá vyloženě moc hluchých míst a závěrečná akční scéna na lodích je hodně fajn (a asi jediná scéná, která není ukradená z nějakého dílu této videoherní série). Pokud se natočí dvojka, na kterou se odkazuje v titulcích, tak určitě do kina znovu půjdu. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„ZLATO SVĚTÍ PROSTŘEDKY…“   Tom Holland a jeho metrosexuální exhibice. Chce si to hrát na Indyho, ale má to blíž (i kvůli debilním berličkám) k Lovcům pokladů. Nebo spíš k Flinnu Carsonovi. Nejhorší je to finále, ve kterým vo nic nejde. Že by to bavilo teenagery? Pro mě ovšem píčovina. Nenáročná…     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám Playstation.  2.) Od filmů očekávám lekci z dějepisu. 3.) Vždycky jsem se chtěl nechat zabít 500 let starou lodí. /// Thx za titule „Martin Petřík“                PŘÍBĚH  ***  HUMOR  *  AKCE  **  NAPĚTÍ  ne ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

No, žádný zázrak, alespoň to však nebylo vyloženě špatné. Čehož jsem se vcelku oprávněně obával. Cesta ke ztraceném pokladu byla vydlážděna vcelku poutavým způsobem a akční i humorné scény byly na výši. Největší slabinou filmu jsou tedy nebetyčné nelogičnosti a chatrný příběh. Přímočarý děj, se kterým si tedy nikdo příliš hlavu nelámal. Přestože jsem si první polovinu parádně užíval, finále mne tedy docela dost znudilo. Ačkoli jsem to v závěr opět viděl pouze na dvě hvězdy, hodnocení ponechám o něco vyšší. Neodolám totiž srovnání s nejnovějšími filmy podobného typu jako například Ztracené město (*). Budiž filmu poklonou, že pokud zde zrovna nelétají prastaré lodě vzduchem (přesněji se to asi týká veškerých scén s létáním😅) , Uncharted dávalo alespoň nějaký smysl. 48% ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Jako furt mně mrzí že Ruben nenatočil druhé Venoma, který však nedopadl zase tak špatně a o to větším překvapením je že Ruben a ta štafeta scénáristů, dokázali z tohohle projektu vykřesat, docela solidní dobrodružný film. Já osobně sem totiž nevěřil že tenhle film vznikne, bylo to doslova prokleté a to až tak, že v tom měl původně hrát Nathan Fillion, který za tu dobu stačil zestárnout. Takže jo čest všem, kteří se na tomhle filmu podíleli a neni to špatné, ano je to klasický dobroružný akční film, který oplývá kretivní akcí, fajn ústřední trojící a špatnýma záporákama. Co se mi líbilo a to jako dost, byl vztah Sullyho a Nathana, který si tady prošel docela těžkým emočním vývojem, tady nemají na růžích ustláno jako ve hrách, takže za tohle palec nahoru. Akce je slušná a nelze ji v podstatě nic vytknout a nutno podotknout že kameraman a strihač předvedli bravůrní výkon. Výkon Toma Hollanda, je podle mně naprosto uspokojivý, Nathna hraje uvěřitelně, má takový dětský pohled na svět a v mnoha směrech je naivní, ale to se mi líbí, protože začátky sou vždycky těžké. Takže to že si, sypal popel na hlavu, za svůj výkon mi příjde trochu přehnané, protože v mých očích udělal parádní výkon. Aaaaa záporáci, sou dost klišoídní a čitelný, takže než něco stačili udělat, tak sem už tušil co udělají, takže opět se nijak neodlišují od her. Za mně pohodové čtyči hvězdičky a doufám že bude nějaké pokračování, se Sophia Ali aka Chloe Frazer. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Dal bych 4 hvězdy, nebýt to laděné do teen podoby, protože jinak nápad je fajn, potenciál to má, způsob, jak se navzájem všichni zrazují, mi přišel jak ze života, má to fajn triky, zvláště s těmi loděmi a vrtulníky nebo když vás holka srazí autem v letadle, dokonce tu dost dobře zahrál Banderas padoucha, jen mohlo být víc hlášek, puberťák méně nesmrtelný, pátrání více indianajonesovské, když už na něj odkazují i přímo, některé scény se snaží být spíše bondovské (ve stylu, než to zkazili Craigem), ale taky to malinko pokulhává. Ale celkově mě to bavilo a pobavilo a neměl bych problém vidět to znovu, myslím. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (24)

  • Studio původně chtělo, aby film režíroval Seth Gordon. Ten však odstoupil kvůli kreativním neshodám. Snímek měl také režírovat David O. Rusell, který však od projektu v květnu roku 2011 odstoupil. Režiserské křeslo po něm převzal Neil Burger, který však nakonec také film nenatočil. Během dlouhých deseti let příprav se v pozici režiséra vystřídalo 9 lidí. (Dooky)
  • Muž, který po havárii letadla krátce mluví o podobné zkušenosti s Natem (Tom Holland) a Chloe (Sophia Ali), je herec Nolan North, který hlavního hrdinu dabuje v předlohových videohrách. (MatyM)

Související novinky

Příští Spider-Man má režiséra

Příští Spider-Man má režiséra

11.09.2024

Režisér nového Spider-Mana 4 je konečně potvrzen. Dlouho se nevědělo, kdo se po odchodu režiséra první trilogie Jona Wattse, který nám za pár týdnů nadělí lákavý thriller Wolfs s Bradem Pittem a… (více)

Amazon odhalil obří plány s Tomb Raiderem

Amazon odhalil obří plány s Tomb Raiderem

28.01.2023

Herním adaptacím se po letech nezdarů a posměchu začíná mimořádně dařit. Sony slaví úspěch s Uncharted nebo The Last of Us, Netflix zase s Arcane podle světa League of Legends, no a Amazon teď zkusí… (více)

Banderas by rád natočil třetího Zorra

Banderas by rád natočil třetího Zorra

28.11.2022

Mezi výborným Zlatým okem a ještě lepším Casinem Royale natočil režisér Martin Campbell taky moderní reboot (a pak výrazně slabší sequel) jiné slavný franšízy. Řeč je o Zorrovi z roku 1998, v němž si… (více)

Reklama

Reklama