Reklama

Reklama

Tranzit

  • Česko Rodina na útěku (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Aby zlodějský gang propašoval čtyři miliony dolarů skrz policejní zátarasy, ukryje svůj lup do zavazadel nic netušící rodiny na prázdninách. Teď lupiči chtějí své špinavé peníze zpět a nezastaví se před ničím, co by jim v tom mohlo zabránit. Tahle dovolená měla dát rodinu Sidwellových znovu dohromady. Když ji začne pronásledovat a ohrožovat zlodějský gang, který svůj lup ukryl do jejich zavazadel, členové rodiny pochopí, že bez vzájemné spolupráce nikdo z nich nepřežije. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA CINEMA HD - To jsem takhle jednou už chtěl kolem jedné hodiny jít spát, když v tom jsem náhodou zapnul Nova Cinema a James Caviezel, kterého budu mít už napořád zafixovaného jako Ježíše Krista, mě přinutil nejít ještě spát. Nejenom, že jsem si film mohl vychutnat bez jediného přerušení, ale taky se mi dostalo 80 minut napínavého thrilleru, kde jsem by po celou dobu přikován k pohovce a čučel. 70% ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Vlastně mi nic na filmu výrazně nevadilo. Opět skvělej Caviezel, jeho rodina, záporáci. Přesto mne klišé nějak přechází, chtělo by to nějaký parádní moment, ale nevadí, nenudil jsem se a shlédnutí nelituji. Akce fajn, sice mne mrzí, že Caviezel nepředvedl nic ze svého repertoáru Krav Maga, ale od toho mám Person of incerest. Přestřelky špatný nejsou, aj tu je jeden souboj, kterej spíš připomíná wrestling a pár honiček. Je to hůř sestříhaný, ale vizuální stránka vypiplaná a film funguje, je to takový přímočarý survival. Víckrát si to nepustím, přesto jsem se bavil. ()

Reklama

mourinho 

všechny recenze uživatele

Já mám tyhle thrillery prostě rád. Je to jednoduché, člověk nemusí nějak moc přemýšlet, napínavé a to i přesto, že každý stejně dobře ví jak to dopadne, navíc to prostředí, lužní les, močály....paráda. Ani mi to nepřišlo nějaké zbytečně přehnané. Prostě rodinka v nesprávný čas na nesprávném místě, no víte prd, co se vám v životě kdy přihodí. Zajímavá mi přišla i kamera. Hodně často jsou využívány velmi detailní záběry obličejů jednotlivých postav, což pro herce rozhodně není nic jednoduchého, myslím ale, že tady obstáli na výbornou. Dramatičnost, kterou pak tento efekt přináší, v žádném případě nepovažuji za samoúčelnou a obtěžující, jak tady bylo už naznačeno, ale naopak za velmi efektní a vkusné dokreslení již tak tíživé atmosféry. Suma sumárum, velice nemám nač si stěžovat. Snad jen ten aligátor mohl ještě někoho schlamstnout. ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení ostatních jsem si říkal, že ani James Frain film nezachrání od průměrnosti. Ale právě tenhle herec mě mile překvapil. Tranzit je príma podívaná. Jednoduchá zápletka funguje, akce střídá akci, ženy nejsou zrovna škaredé, občas cákne krev tu a občas támhle. A hudba není ani potřeba. Super. Scénář: ****; Režie: ***; Herci: ****; Hudba: **** (žádná moc není, ale to je na tom právě to kouzelné). ()

ti88na 

všechny recenze uživatele

Nebolo to také hrozné ako sa čakalo, práve že mi pri tom celkom fajne ušiel čas. Kriticky však musím povedať, že fráza "pritiahnuté za vlasy" na tento film nestačí. Prehnali všetko čo sa prehnať dalo a obyčajná rodinka zmietajúca sa v problémoch, sa v závere mení na odvážne akčné komando, takže pokiaľ nie ste ochotní prehliadnuť neprehliadnuteľné, radšej sa filmu vyhnite. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy lupiči pronásledují rodinu a vzápětí naráží do jejich auta, je možné všimnout si, že po několika nárazech zůstavají vozy neporušené. (dc125)
  • Poté, co vyprostí Losada (Harold Perrineau) a Evers (Ryan Donowho) Marka (James Frain) z nabouraného policejního auta, najde Evers v autě zbraň M16. Tu však policie ve voze nikdy nevozí. (dc125)

Reklama

Reklama