Reklama

Reklama

Jason a Julie (Adam Scott a Jennifer Westfeldt) jsou už léta kamarádi, ale nechodí spolu. S nelibostí sledují, jak jejich nejlepší přátele, dva manželské páry, změnila svatba a narození dětí. Vyčerpání, nerudnost a ztráta smyslu pro humor. Tohle s člověkem udělá manželství? I proto Julie celkem bez váhání souhlasí s návrhem Jasona, že by spolu mohli mít dítě a dál si žili každý po svém. Když se narodí malý Joe, z obou jsou ti nejschopnější a nejvíc milující rodiče, které svět spatřil. Podařilo se jim přelstít tradiční systém? Důkaz se nebude hledat tak snadno, jak si mysleli… Ve vedlejších rolích filmu se představují Megan Fox a Edward Burns. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (80)

klerik 

všechny recenze uživatele

Pár hercov z DÁMSKEJ JAZDY (Bridesmaids) si zahralo v celku príjemnom filme zo života. Tému mladých ľudí, ktorým zmení dieťa život veľmi podobne spracoval ŽIVOT JE TAKÝ (Pod jednu strechou). Friends with Kids je súdržnejší a menej klišovitý, lenže nemá nejaké extra vtipné či vyslovene originálne scény. Pozerá sa na to dobre, romantika i dialógy sú uveriteľné... ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Zajímavé co ještě ty lidi nedokážou vymyslet. Dva kamarádi se domluví se spolu budou mít dítě. Ovšem to je vše. Bez závazků. Bez vztahu. Pouze dítě. Půjde to? Skončí nakonec spolu? Téma celkem ujde, ovšem provedení je horší. Film mě po půlce nudil a finále bylo mdlé. Další kaňkou na kráse byly hádky ostatních párů. Byli trapné a přišli mi zbytečné. Celkem bych film ohodnotil jako horší průměr. Celkově 40% ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Reálnější, vyspělejší, méně předvídatelné a místy o dost vtipnější Friends with benefits, ale s dětmi. Aneb utrpení jménem rodičovství. Škoda toho klišé konce, ale tomu se asi "nedalo" vyhnout. No a..Megan Fox se do filmů vážně hodí jen jako "sexy ozdůbka". Nějak si nejsem vědoma toho, že by zde ukázala, jak umí hrát, protože v podstatě dělala to co vždycky-špulila pusu a hrudník do kamery. A tady se ještě navíc vážně jen mihla (uff). Jinak milé překvapení. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie. Vskutku zajímavá zápletka, která i přes "originálnější" průběh ke konci spadne do vod předvídatelnosti. Je to celkem škoda, jelikož se tvůrcům dařilo vyhýbat se trapným fórům a fekálnímu humoru. I herci jsou moc dobře obsazeni, ale zamrzí že nejvíce prostoru má hlavní dvojice a to na úkor zajímavých vedlejších postav. Čekal jsem lepší rozpoložení zápletky na celou hereckou sestavu. Díky tomu si nemůžeme správně vychutnat některé momenty, které jsou bravurně zahraný(scéna na chatě). Hodně mě mrzelo, že se přeskočilo celé těhotenství a vzájemná příprava na potomka. Samozřejmě, že film bez těch to scén funguje, ale mě tam chybí určitá provázanost, která byl ve Zbouchnuté. Ve výsledku Svobodní se závazky fungují jako příjemná komedie, která ničím nepřekvapí, ale také ničím neurazí. ()

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

Ufff, to byla neskutečná, ukecaná, uřvaná blbost, vyplněná dětskými exkrementy. To bylo tak romantický, až to bolelo... "Chci tě vymrdat k smrti." ...... "Asi řeknu: Vyšoustej mě prosím." Kdyby tohle bylo na začátku a ne na konci, moh jsem si ušetřit 107 minut a pustit si něco jinýho. Ne. Ne. A ještě jednou ne. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (2)

  • Kristen Wiig, Chris O'Dowd, Maya Rudolph a Jon Hamm si společně zahráli již ve filmu Ženy sobě (2011). (žvanimírek)
  • Celý film bol natočený v americkom meste New York. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama