Reklama

Reklama

Resident Evil: Zatracení

  • Japonsko Biohazard: Damnation (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Zvláštní americký agent Leon S. Kennedy proniká do malé východoevropské země, aby tu ověřil zvěsti, že místní vláda využívá ve válce bio-organické zbraně. Jen chvíli po překročení hranice ale dostává rozkaz k návratu zpět. Leon s odhodláním odhalit pravdu ignoruje nařízení a vstupuje do válečné zóny, aby ukončil řetězec tragédií způsobených bio-organickými zbraněmi. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (168)

mosnak 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohoto filmu jsem si říkal, že jednoho krásného dne budou "živý" herci minulostí. Nikdo jim nebude muset platit nechutné prachy a nebudeme o nich číst v bulvárech a v podobných blbostech. Jasně... není to zrovna skvost mezi fimy,ale mě se to docela líbilo. Klidně by se to mohlo jmenovat i jinak. Ale chápu,že název "Resident Evil" přitáhne lidi! Možná by bylo super,kdyby byl natočen film ke hře Dead Island. Ty jejich videa jsou úžasná! Vypadá to,že animace bude vládnout světu filmu! 50% ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem psal u Degeneration, na hraný filmy by se měli vysrat a soustředit se na tohle. Začátek vypadal slibně a měl koule, občasnej prostřih do pohledu první osoby fungoval bezvadně, pak ovšem přišla hlavní zápletka kde se tradičně hrálo na citečky a zdálo se že to jde do hajzlu. Opak byl ale pravdou a po nepříliš zábavným prostředku přišla tuna akce ke konci a korunu tomu nasadilo stádo Tyrantů kdy už jsem byl z filmu totálně vyplácanej. Dávám pět ale přesto si myslim že Degeneration byl lepší, tvářil se totiž víc jako RE. Tohle je přestřelený, sice správně, ale né v rámci série. A nebyla tu Klér. P.S. LIVINGDEAD zde píše že je to urážka "RESIDENTA EVIL" a přitom prvnímu hranýmu dílu vrazil 5 hvězd, což naprosto dokazuje co je ten zkurvenec zač a že jeho názor nestojí ani za vymrdanou grešli. ()

Reklama

Gonzi 

všechny recenze uživatele

Doporučuju - nutnost pro lidi, co znaj ty hry a obecně je to něco, co bych rád viděl v kině jako "film podle hry". Převedení herních realit a navázání na filmové hodnoty je tam prostě skvělé... Jasně, z pohledů filmů to není žádné terno, ale zároveň to funguje a odsýpá a třeba posledního filmového residenta to naprosto zadupává do země. Čímž chci hlavně říct, že kdyby někdo udělal naprosto totéž, akorát by ten děj stavěl zručněji, více dramaticky apod, tak by to byl prostě nadupaný blockbuster. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Hrozný blábol...Příběh tradičně ResidentEvilovsky plytký a překombinovaný. Animace nic moc. Herci žalostní(ano ti animovaní herci opravdu hrají špatně). Ženské mají pod sukní vždy jen neprostupně černé díry.......Je jedno jestli je to kdysisexy Mila, která ani neudrží bouchačku v ruce nebo animovaní paňáci-RE je evidentně značka braku(minimálně teda ve filmovém světě). ()

stitch7 

všechny recenze uživatele

/// Určitě o kus lepší než Degenerácia, ale pořád to na čtyři nestačí. Leon je tady až příliš drsnej. No aby taky ne, když ho vždycky někdo na tu nejposlednější chvíli zachrání. Potěší stabilnější tempo, dokonce mi nevadil ani potrhlý JD. Film některý plot twisty vůbec nevysvětluje, což je společně s nechutně vybělenou Adou asi největší mínus. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Parazit Las Plagas, zde nazývaný jako Plaga, který se ve filmu objevuje, pochází ze čtvrtého a pátého dílu stejnojmenné videohry. (JackBurda)
  • Ve filmu lze najít hned několik odkazů na původní herní sérii „Resident Evil“. V bonusové misi druhého dílu herní série se poprvé objevil obr Mr. X, který ve filmu pronásleduje Leona a Buddyho. Scéna prvního setkání Leona a Ady Wong je více než podobné jejich shledání ve 4. díle původní hry, a to včetně Leonovy závěrečné narážky na ženy. U Leona je pak možné zaznamenat, že nosí stejnou obuv jako Chris Redfield ze hry „Resident Evil 5“. (VooDoo:*)

Reklama

Reklama