Reklama

Reklama

Evidence

všechny plakáty
Trailer

Štyria najlepší priatelia vyrazia na výlet spojený s kempovaním. Ryan túto cestu chystá už dlhšie, pretoťe chce nakrútiť dokument o kamarátovi Brettovi.Pri prechádzke lesom si táborníci čoskoro uvedomia, že tu nie sú sami. Ich cestu skríži tajomná postava, ktorá ich začne loviť. (Slavigrom)

Videa (1)

Trailer

Recenze (233)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

To čo tu predviedol s kamerou ten nešťastný Robinson , to hádam nemá ani obdoby. Pospájané zaoceánske štáty sa pokúšajú desiť fanúšikov žánru rádoby autenntičnosťou , prípadne znásilnia zahraničný námet ( najradšej francúzsky a japonský ) vymodelujú cool remake a sú za vodou. U Mňa teda nie. Rozmrvená kamera zameraná od trávy , šálky v kuchyni , strop až po upískanú šišinu , o ktorú má zájem nejaký " littlefoot " ktorého bratrancom je troll. Ak by som si to pozrela v noci v nahnilej chate na samote v lese , aj tak by som svojím hlasitým smiechom vyplašila všetko živé v okolí. Ten F*king Found F*ucktage je už už unavený žáner , no kým to amíkom nabehne do chápania , bude už neskoro. Je škoda, že baterka v kamere sa začala vybíjať tak neskoro. Bodík dávam za neuveriteľný strach a ten druhý za pokus o pár nových vsuviek do tohto guláša. P.S. Vieš si predstaviť , ako by dopadol ten snímok , keby bol natočený " normálnou" formou " Ja totiž áno. Ďalší dôvod na pousmiatie. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Tákže...Proč v každým found footage je minimálně jeden z party totální krypl, kterýmu přejeme dlouhou a bolestivou smrt? Asi proto, abyste ostatním mohli fandit? Hmm, asi proto. Jenže ti další jsou tak iracionální pablbové, že jim fandit nemůžete. Co rozhodnutí, co čin, toť absolutní nesmysl. Takže? Nefandíte nikomu a přejete si, aby to tam plyšáci vykosili co nejdřív. Jenže...plyšáci nejsou jediní, co tam naši bandu tupounů čeká. Aha. A ty pobíhající lidi jsou jako kdo? A hele, zásahovka, tak teď mi to asi vysvětlej. Tvl není to mimozemšťan?? Těžko říct, záběr trval jen 3 vteřiny. Hele, další zásahovka, tak ta to už určitě rozlouskne jako hlavu tý bloncky. Voni do tý akce na konci serou titulky...jako konec jo??! Tenhle film je další zbytečná fáund fůtyč sračka typu Tunel a podobný mrdky, který nemaj koule na to, aby daly filmu nějakou pointu či vysvětlení!!! Nechte si je! ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

To zas bude vopruz říkal jsem si, když jsem byl nucen prvních zhruba dvacet minut sledovat přípravu, nudné kecy a první krůčky naší čtveřice. Už jsem z těch všech pubertálních řečiček, nadržených hlášek a suchého humoru asi vyrostl a po pořádné akci ani památky. Což o to, prostředí tábořiště bylo docela pěkné a whisky bych si taky lokl, jenže já pořád očekával konečně nějakou akci a ono pořád nic. Pomalu ale jistě mi začal kameraman lézt krkem a já si začal přát, ať co nejrychleji chcípne. Však ho taky jeho kámoš otituloval velice hezky. Už jsem viděl dost podobně laděných filmů (točených přes ruční kameru), ale tohle byla vážně uspávačka, jakou jsem zatím nezažil. No a když konečně přešel děj na vyšší level, tak jsem už skoro spal. Rázem se atmosféra zlepšila a já radostně ožil. Noc sebou přinesla kromě podivných skřeků i toužebně očekávané napětí (cože se to skrývá ve tmě) a když zmizel první, rázem jsem se do toho zažral. Režisér vědom si zřejmě nedostatků, kterých bylo zatím víc než dost, sáhl k radikálnímu řešení a na scéně se objevili podivní chlupatí tvorové. Atmosféra v tu chvíli asi dosáhla největší intenzity a noční „naháněná“ patří k tomu nejlepšímu, co nám film mohl nabídnout. Navíc se přesuneme z lesa do různých budov, až narazíme na zdroj „zla“. Doslova jsem si mnul ruce a očekával velkolepé finále, ale ke konci nastal další zlom. Tentokrát však k horšímu... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Stěžovat si u žánru Foot Fetish, …tedy pardon Found Footage, na "shaky" kameru je jako plísnit ráno slunce, že vychází a tak nakonec člověka ovlivňují následující faktory: kameraman se třese přirozeně, zimou, strachem a nebo je zrovna nad epicentrem zemětřesení 8,6 Richterova magnituda, postavy jsou/nejsou sympatické a v souvislosti s tím ukážou/neukážou prsa, obsahem nahrávky jsou/nejsou stolici uvolňující lekací scény a hlavně jako divák jsem/nejsem napnut jako guma od trenek Gérarda Depardieua. Tady jsem jen zíval u přitroublého tlachání kvarteta na čundru a pak půl hodiny civěl na hystericky ječící korpulentní pozadí snažící se nocí uniknout před krvelačnými opopsi, zombie a možná i tím blbcem, co za této prekérní situace běhá se zapnutou kamerou. Místo napětí tak přišlo jen vypětí a to abych udržel víčková vrata na stropě své oční garáže.. ()

darkrobyk odpad!

všechny recenze uživatele

Megakokotina spáchaná roztřesenou ručkou. Dvě třetiny sledujete užvaněnou nudu čtyř kempujících, která je naprosto bez nápadu. Pak se začne něco dít, což znamená, že i kamera se roztočí, a následuje podivný masakr. Dal bych jednu hvězdu za vytahaná střeva, rozervaná břicha a občasné rudé gejzíry. Jako celek jde však o děsnou hovadinu. Kdyby byl film natočen normální kamerou, snad by měl u mě i pěkné 3*. Nejhorší, kromě obrazu, je, že chybí napětí. Jakmile dojde ke střetu s přerostlými plyšáky, těžko se lze ubránit smíchu. No, už vidím, jak vyděšená děvečka prchá a vše točí - cha, cha. Ta by zahodila kameru do křoví... A vůbec klišé, kdy chlapi zařvou jako první a křehké blbky bojují do poslední chvíle, mne už vážně nebaví. Šílené závěrečné titulky se zřejmě pokoušejí dorazit ty, kdož ještě neodpadli. Uděluji si bobříka za výdrž a druhého za hloupost, že jsem to vůbec dokoukal. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Mená všetkých štyroch hlavných postáv sú totožné s krstnými menami hercov. (MaxForValue)
  • Herec Ryan McCoy (Ryan) je autorom scenára, Ashley Bracken (Ashley) mala na starosti make-up a spoločne sú aj producentmi tohto filmu. (MaxForValue)
  • Natáčanie prebiehalo v Santa Clarita v Kalifornii. (Laslo)

Reklama

Reklama