Reklama

Reklama

Home Sweet Home

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý manželský pár prichádza do svojho príbytku, netušiac, že prvým krokom dnu vstupuje do teritória sériového mäsového vraha, ktorý nepozná zľutovanie. Očakávaný romantický večer sa tak mení na boj o život. (*CARNIFEX*)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Film sa rozbiehal neskutočne dlho. Lebo najprv vidíme vraha ktorý príde do cudzieho domu a pohladí mačku, pozrie telku, pustí si detský kolotoč, potom to tam všetko zabezpečí, nasadí si masku a prechádza sa po byte a čaká na domácich. Tak to máme asi 30 minút totálnej nudy, keby nebolo tej parádnej kamery tak tento film asi vypnem. Asi tvorcovia chceli znázorniť že je ticho pred búrkou ale na mňa to nejako nezabralo. Ale že mačka sa volala Critters, tak to ma pobavilo. Je pravda že film si pohráva z dusným tajomnom, lebo sledujeme vraha pri činnostiach ktoré nie sú bežné ako napr. umýva pohár alebo svoju obeť počúva cez detskú vysielačku. Ale hlavne po tichučký sleduje svoje obete. Toto je neštandardný Home Invasion lebo tu je praktický vrah a 1 obeť, lebo druhú zneškodnil dosť rýchlo a vrah nehovorí to je tiež zásadná zmena. A tá pointa bola strašne predvídateľná. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Minimalistický pohled na to, jak se vrátíte domů, a tam vás čeká vrahoun v plné polní. Celý film se odehrává v jednom domě mladého manželského páru, ve kterém si na ně pod dohledem velmi pomalé, statické, ale příjemné kamery počíhá precizní, pravděpodobně fanatický a velmi zkušený maniak s cílem je oddělat. Film je zvláštní v tom, že nejsou odhaleny motivy záporáka, ani nedostanete příliš šancí poznat obětní dvojici, takže to celé působí dost vytrženě z kontextu. Chápu, že pro spoustu lidí to bude díky tomuto odsouzeníhodné, ale na druhou stranu je snímek natočený na poměry dost precizně a neobvykle, navíc s kvalitním gore a přijatelnou stopáží, takže já nemám moc důvodů nadávat. Jako novinka se určitě dá doporučit. 75% ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Další z filmů u kterýho mě překvapilo, že ho tady nemám ohodnocenej ikdyž 100% vím, že jsem ho už viděl. O5 je to asi tím, že to bylo asi ještě v letech kdy jsem na ČSFD ještě nebyl. Vím, že kdysi se mi tenhle film celkem líbil a tak jsem se rozhodl dát repete a ohodnotit jak film vidím po těch letech. A musím říct, že dnes už mě film tolik neoslovil. Za ty roky už oho mám mraky nakoukáno. Tenkrát mě to možná ještě bralo. Dnes už to pro mě byl jenom slabej čajíček. Slabší 2hvězdy. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mladý manželský pár prichádza do svojho príbytku. Netuší však, že vstupuje do pasce sériového mäsového vraha. Film podľa môjho gusta. Hlavne úvodné minúty, znázorňujúce lahodné, uvolnené kroky vraha,ktorý je kľudný, akoby prišiel na obhliadku kúpy domu ma príjemne prekvapili a zároveň mrazili na chrbte. Horor taktiež obsahuje niekoľko slušných scén, pri ktorých sa divákovi dostane to, po čom žiada. Napätia sa dá miestami krájať. Aj keď obzvlášť veľké gore snímok neponúka, ani v tomto smere nezaostáva. Záverečné rozuzlenie je presne také aké má byť! K hodnoteniu 5 hviezd z môjho pohľadu chýba len krôčik - 85%. ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Obrovská sračka tenhle film,a musim dát Korbitchovi22 za pravdu,nuda k uzívání.Unylá dvojice manželů,píčus,kterej chodí frakvencí tři kroky za hodinu,žádný napětí,žádný gore,smysl to nemá,prostě nic.Spousta detailů celýho domu,který jsou na hovno.Abych se přiznal,tak mě to stálo obrovský usilí,abych to dokoukal.0%. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama