Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 2509 a Země nejen že ztratila kontakt s lodí Ishimura a Isaacem Clarkem, ale nyní také s USG O'Bannon, lodí která byla k Ishimuře vyslána. Čtyři členové posádky lodi O'Bannon přežili. Ale co se stalo se zbytkem? Co se tam odehrálo? Jaká tajemství skrývají? Všechna budou odhalena v Dead Space: Aftermath! (Zet)

Recenze (54)

movieband 

všechny recenze uživatele

O něco slabší, než Downfall. První díl jsem ještě nedohrál (času je zatraceně málo), takže nemůžu posoudit návaznost mezi herními díly a tohodle dílka. Co, ale můžu posoudit je samotné zpracování, které bylo místy dost otřesné. Tím myslím zpracování hlavní dějové linky, které mělo animaci, jak zpracování Caspera z roku 2000. Animace flashbacků byly povedené, ale proč byla každá výpověď udělaná jinak? A proč měnili vzhled postav? Celkově mi děj nepřišel, až tak špatný, jen některé věci tam dobře drhly a místy jsem si říkal, že to s DS mimo artefakt nemá nic společného, protože ani Nekromorfové nevypadali, jako ti z předešlého dílu nebo ze hry. Co se filmu, stejně jako u Downfall nedá upřít je vcelku drsná atmosféra. Na poli animovaných filmů se jedná o průměrný film. 60% ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Předpokládal bych při produkci od Electronic Arts, že se bude jednat o hodně solidní film v plné grafice. Jediné, čeho jsem se dočkal bylo prostředí jak z Borderlands křížené s něčím velmi neúctyhodným. Proti jedničce je tady neskutečně málo akce. Postavy si ani v realite a v anime flashbacích nejsou moc podobné což je škoda. Nedonáším si z toho vůbec dobrý pocit. Aspoň ta hra to prý dohání na plné obrátky ... ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Otřesná animace mimo flashbacky a zase o něco méně strachu a akce než posledně, ale jinak jsem spokojen. Zajímavou mytologii Markeru se daří rozvíjet vskutku znamenitě - jsem zvědavý, jestli se časem necromorphové podívají i na naši matičku Zemi. Řekněme třebas za takové tři roky se třetím dílem tohoto survival hororu na PC? Aftermath je fanouškovskou lahůdkou pro všechny, kteří neohroženě přetrpěli ty dva roky čekání na hru, a i když má své (velké) mouchy, dokáže solidně pobavit a rozhodně neurazí. Twinkle twinkle little star... brr! ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Stejně jako v případě jedničky doprovázelo vydání druhého dílu počítačové hry Dead Space i vytvoření animovaného filmu. Jedná se o jakýsi prequel k událostem druhé hry, takže se setkáme s některými známými, hlavně teda s tím otravou Strossem, který mi celou hru lezl vytrvale na nervy. Animace se oproti prvnímu filmu výrazně zlepšila, přesto mi to zase přišlo takové nemastné neslané a v porovnání s gamesou, která oplývá úchvatnou, nervy drásající atmosférou, prostě unylé. Je škoda, že se zatím nenašel nikdo, kdo by atraktivní námět Mrtvého vesmíru přenesl do hraného filmu... ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Výborné propojení prvního a druhého dílu hry. Skvělá hudba (dočkáme si i strašidelné Twinkle Twinkle...) a na animovaný film opravdu slušnou atmosférou. Škoda jen chvilkami podivné animace, být to hrané či animované jako například Beowulf, nerozmýšlel bych plné hodnocení. To by ale stálo trošku víc peněz a tak doufám, že se alespoň dočkáme slibovaného celevečeráku. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Snímek byl vytvořena na motivy počítačové hry Dead Space. (Listeroman)
  • Holografická hra, kterou lze ve filmu spatřit, se jmenuje "Dante's Inferno". Jejím autorem je stejně jako v případě filmu společnost Electronic Arts. (DailyDreamer)

Reklama

Reklama