Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Chon a Ben jsou pěstitelé marihuany. Chon je bývalý voják US Navy SEAL, který propašoval semena marihuany do USA z Afganistánu, kde byl na vojenské misi. Díky Benovým schopnostem a Chonovým kontaktům prodávají nejlepší trávu v celé Kalifornii. Je to celkem bezpečné podnikání, zvlášť když mají pod palcem agenta z protidrogového. Oba díky marihuaně zbohatnou a Ben věnuje svůj čas i vydělané peníze charitativní činnosti v Africe a Asii. Oba žijí v otevřeném vztahu s dívkou jménem Ophelie. Jejich úspěšného byznysu si ale všimne mexický drogový kartel, jehož šéfka s nimi chce spolupracovat. Dostávají od kartelu nabídku na obchod, "která se neodmítá." Mladíci ji však odmítnou. Než ale stihli utéct do Indonésie, Ophelia je unesena. Chon proto se svou bývalou vojenskou jednotkou rozpoutává v okolí městečka Laguna Beach nemilosrdnou drogovou válku. (TV Nova)

(více)

Videa (26)

Trailer

Recenze (805)

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Má to krásné herce, zajímavé prostředí mexické mafie, chvílemi velmi realistické příběhové zákruty, slizského Benicia Del Tora a mafiózní mama Salmu Hayek. Tenhle film tiká jako hodinky a mě příjemné překvapilo, že Oliver Stone je stále schopen natočit něco tak vizuálně agresivního a - pokrokového, dalo by se říct. Naše hlavní trojka (jedna dívka a dva muži) totiž jede v úspěšném obchodu s marjánkou a navíc spolu žije v moderním a spokojeném vztahu. A i přesto, že se tímto dost vymykají průměru, jim držíte palce (tedy spíš těm klukům, protože Ophelia je většinu děje dost pasivní). V mnoha ohledech originální, chytré a rozhodně nadprůměrné. 80 % ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $45miliónovTržby USA $47,382,068Tržby Celosvetovo $82,966,152Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,255,105 //počet predaných kusov 112,812Tržby za predaj DVD v USA $12,445,100 //počet predaných kusov 699,541║ no konečne Oliver Stone ponúkol niečo plnokrvné, má to spád, náboj, dravosť, drsnosť, dobré obsadenie, minutáž nakoniec dobre odsýpala, som sa trošku na záver filmu ľakol ako to pekne zbabral ale... má šťastie /80%/ ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ou.. Téměř plná PÁLKA!! Úžasný Thriller, který je Stylový, Moderní.. Zcela něco Nového a pro dnešní mládež strašně Atraktivní ! .. Zíral jsem jak krásně a nevídaně je to celé natočené, celé je to podtrhnuté krásným Soundtrackem ! Brutalita je Perfektní, Peters se s tím nesere! Záporák je Super! Hnusný, slizký Mexičan! A závěrečný TWIST jsem fakt nečekal a mile potěšil.. Doporučuji Všem Divochům! ()

larelay 

všechny recenze uživatele

videna unrated verzia, cize som bola dve a pol hodiny v extraze. kto to tromfne, bitches?! nebudem sa vykecavat, ale od pribehu, po scenar, cez reziu az po herecke obsadenie, vsetko dokonale. A my, co mame radi sem tam nejaku tu krvicku, trosku viac krvicky, tak uz je to definitivny movie paradise. Dikes, Ollie, dalsi skvely film z tvojej dielne. ()

Rogue 

všechny recenze uživatele

Stonovo zpracování je vysvobozením z přehypovaného bestselleru - vyčítat mu vyletněnou povrchnost je stejně hloupé, jako vyčítat Verhoevenově Pěchotě nevěrohodnost. Navíc je to trochu lízlé Tonym Scottem, roztříštěné, podprahově žonglující s divákem a přesto splňující kritéria prázdninového blockbusteru. Prostě fajn. A ta kniha se fakt nedá číst. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (29)

  • Trevor Donovan byl obsazen do role, která nakonec v průběhu produkce ze scénáře vypadla. Jeho konkurzní nahrávka však natolik ohromila Olivera Stonea, že mu dopsal do snímku postavu, která v knize nebyla. (DivX)
  • Lado (Benicio Del Toro) říká O (Blake Lively), že je čas na koupel. Poté je však možné si všimnout, že má O na krku stopy od krve, kterých by se při koupeli zbavila. (Timak)

Související novinky

Stoneova marihuana láká hvězdy

Stoneova marihuana láká hvězdy

25.04.2011

Pozoruhodnou sbírku zvučných jmen se může pochlubit thriller Savages, který začne v červenci natáčet Oliver Stone. V adaptaci bestselleru Dona Winslowa si komiksoví mladíci Aaron Johnson a Taylor… (více)

Reklama

Reklama