Reklama

Reklama

Řada talentovaných herců vás pobaví v nostalgické komedii, která se odehrává jedné noci roku 1988. Když se v nákupním středisku, kde si zrovna Matt Franklin (Topher Grace) užívá své “perspektivní” zaměstnání, objevuje Tori (Teresa Palmer), jeho dávná láska ze střední školy, Matt se svým kámošem Barrym (Dan Fogler) osnují bláznivý plán, jak konečně získat dívku svých snů. Brzy bude jasné, jestli Matt dokáže svést nádhernou bohyni na divokém večírku a navíc přežije šílenou noc plnou svodů, destrukce a zhýralosti. Užijte si zábavnou komedii, vždyť noc je ještě mladá! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (198)

Steny94 

všechny recenze uživatele

Možno som hodnotenie trochu prehnal,alebo ani nie.Ja proste neviem.Toto ale bola komédia podľa môjho gusta.Od prvej minúty nasadnete na šialenú jazdu s Topherom Gracom,Danom Foglerom a Annou Faris..a áno,od tej prvej minúty si to užívate.Dokonalá,fiktívna noc so skvelou muzikou z 80 rokov za účelom zbaliť krásnu Teresu Palmer+ukradnúť auto,experimentovať s kokaínom,skoro sa utopiť atď...Určite film odporúčam a viem že sa k nemu ešte určite vrátim a nie len raz... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Topher Grace a Teresa Palmer se za mě v tomhle filmu k sobě ale vůbec nehodí a já jsem je sledoval s lehkým utrpením, protože tohle prostě není romantická komedie, která by mě bavila. Tlustý kámoš je asi nejvtipnější, což je docela smutné, protože ostatní postavy jsou nudné. Tohle se celkově prostě nepovedlo. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Dnešní druhá americká komedie a zcela odlišné pocity. Zatímco mi film Old School připadal místy až příliš odvázaný, tahle záležitost byla sešněrovaná jako Scarlett O'Hara. Jakákoli snaha o humor byla okamžitě dušena mnohými rádoby romantickými klišoidy, příběh byl předvídatelný až běda a na to, že šlo o komedii, to byla docela nuda. Hvězdičku pohodím snad jen za Chrise Pratta, protože jsem mu toho tuponě fakt věřil, a za Michelle Trachtenberg z čistě osobních důvodů. / Poučení: Stydíš se za své povolání? Pamatuj, že i knihkupec může žít život plný adrenalinu. ()

Evlin 

všechny recenze uživatele

Konečně nějaká špičková komedie, u které jsem se slušně pobavil a zasmál. Film se mi libí ve všech ohledech jsou zde sympatičtí herci jako Topher Grace nebo Teresa Palmer. Film jsem viděl jak v originálním jazyce, tak s českým dabingem, který mi sice přijde trochu horší, ale nebyl nejhorší. Jinak z mého pohledu film vidím jako perfektní oddechovku na večer. 90% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

První půlka byla spíš nuda a trochu opruz, díval jsem se na hodinky, kdy už bude konec. Nevím, co nakonec změnilo můj názor - skvělá hudba z 80. let, jedinej vtip celýho filmu "Ani nepoznám, jestli pícháte nebo se topíte.", nebo možná poučný řečičky, o tom, že by měl člověk udělat něco se životem - asi tohle si z filmu odnesu, sice to bylo možná v amaricky laciným stylu, ale zaručeně poučný a motivační. 50 % # Lámal jsem si hlavu, kdo je ta kočka v síťovaných punčochách a pomohly až titulky - Michelle Trachtenberg. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (22)

  • Vo filme možno počuť piesne z albumu Mötley Crüe s názvom "Kickstart My Heart", ktorý bol vydaný v roku 1989. Film sa však odohráva o rok skôr. (Arsenal83)
  • V ročenke z roku 1984 je niekoľko anachronizmov. Je tam klip k videu A-HA ku skladbe „Take On Me“, ktorý vyšiel až v roku 1985. Je tam fotka ALFa, videoklip od The California Raisins a fotka štyroch dievčat s nápisom „Walk Like an Egyptian“. Alf, The California Raisins a pieseň „Walk Like an Egyptian“ od Bangles sú všetky z roku 1986. Na konci ročenky sa objavuje fráza „Don't Worry, Be Happy“, čo je odkaz na pieseň Bobbyho McFerrina, ktorý túto frázu spopularizoval, avšak tá bola vydaná až v roku 1988. (Arsenal83)
  • Po vydaní filmu v marci 2011 Topher Grace oznámil bývalému účastníkovi súťaže American Idol Chrisovi Medinovi, že 1% príjmov zo zárobkov filmu bude venované na starostlivosť o Medinovu zranenú snúbenicu, Julianu Ramosovú. Juliana mala v roku 2009 vážnu autonehodu a utrpela traumatické poranenie mozgu. Jej príbeh bol široko sledovaný v celej krajine od vystúpenia Medinu v American Idol. (Arsenal83)

Reklama

Reklama