Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • USA Paranormal Activity 3 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

I kvůli maximálnímu požitku z filmu zůstává jeho příběh úzkostlivě střežen. Prozradit lze snad jen to, že v něm znovu vystupují hrdinky předchozích dvou dílů, paranormálními aktivitami pronásledované sestry Katie a Kristi, s nimiž se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet. Připravte se na intenzivní filmový zážitek, který nenechá nikoho chladným. Snad kromě hrdinů filmu, kteří se s paranormálními aktivitami setkají na vlastní kůži. Vy ostatní toto setkání možná přežijete. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (449)

misterz 

všechny recenze uživatele

Aj keď nie som fanda trasúcej sa kamery a filmov natočených spôsobom dokumentu, tak aj tak Paranormal senility 3 je už hodne za hranicou môjho vkusu a toho, čo považujem za slušný horor. Tu o horore nemôže byť ani reči. Áno, nedá sa uprieť istá gradácia napätia, ale to na dobrý hororový kúsok nestačí. Keď už chýbajú bubáci (nerátam ten tieň na stene...) tak by som uvítal trocha desivejšiu atmosféru, niečo ako pri sledovaní Sinistera. Tam hlavný bubák tiež nestál zaveľa, skôr naopak, pretože pripomínal opitého M. Mansona. Film však zachránila vynikajúca, správne desivá hororová atmosféra. V tomto prípade to neplatí ani zďaleka. Jedinú dobrú lakačku, ktorá sa podarila nemá na svedomí "duch", ale jedna z hlavných postáv v rámci srandy. A tiež sa mi nepáčilo, že film už začal skĺzavať do satanistických mistérií, čo sa v tomto prípade absolútne nehodí. Jednotka bola lepšia. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

To jsou mi, ale věci... Podobně jako v jiné rádoby hororové sérii Resident evil kterou jsem komentoval nedávno se i v této sérii našel jeden koukatelný díl a shodou okolností je to opět ten třetí. Nicméně tady to mělo skončit. Nic skvělýho na tom sice není, ale ušlo to. Co přišlo potom to už je hotová tragédie.50% ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

ONA celou dobu hysterčí, že kamery musí pryč a o duchovi nechce už nic slyšet. ON neustále natáčí a čumí na záznamy, ženě nic neřekne. S dětmi je očividně něco v nepořádku, ale ON i ONA je okatě ignorují. V domě se dějí silně znepokojivé věci, které ON na kameře viděl a zatajuje a ONA se o ně nezajímá, ačkoliv logika přímo křičí "pusť si tu kazetu, ty kozo!" Strach opět spočívá v náhlých nečekaných jevech (zabouchnutí dveří, něco někam spadne či se nepřirozeně pohne), avšak potřetí už samozřejmě identický mustr nemůže bez obměn fungovat. A taky nefunguje. Jediný závan hrůzy přišel s prostěradlem v kuchyni, jinak se nejděsivější scéna nachází v traileru (ve filmu nepřítomna). Závěr je nijaký, s povinně vystrčeným konektorem pro další pokračování a rozvíjení mytologie, která se vrhla poněkud nešťastným směrem. Zatím nejslabší díl série, jež si paradoxně až dosud tak častou a přehnanou kritiku nezasloužila. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak ze třech dílů je právě tento tím nejdebilnějším a má nejméně lekaček. Vlastně, když bych chtěl být úplně přesný, tak bych musel napsat, že je totálně o hovně, a proto to právě píšu. A ten konec? Trošičku fail! Jako horor film nefunguje vůbec a jako film umí jediné - nudit. Myslím, že je bezúčelné cokoli dalšího psát. Snad jen odpad! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jakožto neznalci předchozích dílů mi vyhovovala zejména délka. Premisa je jasná: něco je v domě a nedá to jeho obyvatelům spát. Poptávka po nějakém posunu je, zdá se, zbytečná. Dialogy kolem jsou totiž úplně o ničem, totálně unavují před nočními scénami, dramaturg si zřejmě vždycky zašel na hodně dlouhé kafe. Grády to nemá, divák se vlastně ani nijak zvlášť nebojí. Prvnímu dílu pomohla výživná mediální masáž, těží z ní i pokračování. Otravná série (to si troufám říct, protože je mi jasné, že ostatní díly jsou totožné), u které si jen můžeme tipovat, že Paranormal Activity 13 se bude odehrávat v nějakém bulharském panelákovém bytě. A duchy přijde vymlátit Steven Seagal. PS: Dcerky a otáčející kamera na pomezí obývacího pokoje a jídelny byla fajn. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Film byl do kin dodáván pod krycím názvem Sports Camp. (SidneyP)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 5 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Související novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno