Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • USA Paranormal Activity 3 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

I kvůli maximálnímu požitku z filmu zůstává jeho příběh úzkostlivě střežen. Prozradit lze snad jen to, že v něm znovu vystupují hrdinky předchozích dvou dílů, paranormálními aktivitami pronásledované sestry Katie a Kristi, s nimiž se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet. Připravte se na intenzivní filmový zážitek, který nenechá nikoho chladným. Snad kromě hrdinů filmu, kteří se s paranormálními aktivitami setkají na vlastní kůži. Vy ostatní toto setkání možná přežijete. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (449)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, či horory už taky nejsou co bejvaly, mám v tom mezery, ale upadá to nějak. Bejvák to byl obstojný, až na oblíbené americké open space pokoje - pro děcka riziko pádů ze schodů, pro rodiče nahrážka antikoncepce. Ještě pár chyb by se na tom kvartýru našlo plus sem tam zemětřesení není taky žádná sláva. No a to je tak vše. Vlastně se neustále natáčelo v baráku, asi v rámci propagace pořadů Bydlení je hra, Prostřeno! nebo Jak se staví sen (bourá). V roce 1988 se tomu říkalo kamerování, dnes se to nazývá Stalking. Výraz pochází z Ameriky 90. let 20. století. Že by pouhá náhoda?! To zas byl neskutečný propadák, čeče... ;-) ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Upgrade série ma neteší - zlo malo ostať stopercentne "paranormálne", nemalo sa viazať na satanské znaky a nemalo byť pomenované z kalendára. Na druhú stranu na jeho vyčínanie čakáme kratšie než v predchádzajúcich dieloch, a napätie je opäť dôkladne vygradované od prvotných náznakov strachu až k paralyzujúcemu zdeseniu. A to milujem. Trojka je zatiaľ najdiváckejšia, skúste to s ňou, i keď predchodcom neholdujete. Stúpajúci komerčný úspech série je obdivuhodný, producent Akiva Goldsman má kľúč od zlatej bane, stojacej na centových základoch. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Zatial som dvojku nevidel, ale trojka sa mi pacila prinajmensom rovnako, ako jednotka. Herci boli sympaticki, napätie stale viac gradovalo s prichadzajucimi minutami, lakacky boli vydarene, proste nenudil som sa. Mam len obavy, ze dvojka je asi naozaj najslabsia po vsetkych tych hodnoteniach, ale snad sa k nej aj tak dostanem niekedy, pretoze tieto filmy ma jednoducho bavia. Zaujimave rozhodnutie bolo nepridat ziadnu hudbu do filmu, ale nechat proste len bezat kameru na stative, ktora sa kruti dolava a doprava, dolava a doprava a ste v napäti, ze co sa preboha teraz ma stat :-) Kedze som to videl v kine, napätie bolo o to väcsie, ze zvuk bol velmi hlasno a velke platno len zvysilo zazitok filmu, takze hodnotenie je u mna rovnake, ako aj pri jednotke. 80%. _________ Christopher Nicholas Smith - (Dennis) +++ Lauren Bittner - (Julie) +++ Chloe Csengery - (Malá Katie) +++ Jessica Tyler Brown - (Mladá Kristi Rey) +++ Dustin Ingram - (Randy Rosen) +++ Brian Boland - (Daniel Rey) +++ Produkcia: Akiva Goldsman +++ (Videl v kine 15.11.2011) ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

ONA celou dobu hysterčí, že kamery musí pryč a o duchovi nechce už nic slyšet. ON neustále natáčí a čumí na záznamy, ženě nic neřekne. S dětmi je očividně něco v nepořádku, ale ON i ONA je okatě ignorují. V domě se dějí silně znepokojivé věci, které ON na kameře viděl a zatajuje a ONA se o ně nezajímá, ačkoliv logika přímo křičí "pusť si tu kazetu, ty kozo!" Strach opět spočívá v náhlých nečekaných jevech (zabouchnutí dveří, něco někam spadne či se nepřirozeně pohne), avšak potřetí už samozřejmě identický mustr nemůže bez obměn fungovat. A taky nefunguje. Jediný závan hrůzy přišel s prostěradlem v kuchyni, jinak se nejděsivější scéna nachází v traileru (ve filmu nepřítomna). Závěr je nijaký, s povinně vystrčeným konektorem pro další pokračování a rozvíjení mytologie, která se vrhla poněkud nešťastným směrem. Zatím nejslabší díl série, jež si paradoxně až dosud tak častou a přehnanou kritiku nezasloužila. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Christopher B. Landon / Based on characters by Oren Peli | Hudba: - | Produkcia: Oren Peli, Jason Blum, Steven Schneider, Akiva Goldsman | Distribúcia: Paramount Pictures | Štúdio: Blumhouse | Rozpočet: 5 miliónov $ | Tržby: 205,703,818 $ || Opať výborné, ako u predchádzajúcich dieloch, gradácia skvelá, no sektová tematika na konci uberá z mystiky čistého zla. Trochu hustší záver, a bolo by to opäť za 4 nadpriemerné. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 5 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Film nemá žádnou hudbu. (griph)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Související novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (více)

Reklama

Reklama