Reklama

Reklama

Alcatraz

(seriál)
  • USA Alcatraz
Trailer
Akční / Mysteriózní / Thriller
USA, 2012, 9 h 19 min (Minutáž: 42–44 min)

Hrají:

Sarah Jones, Jorge Garcia, Jonny Coyne, Parminder Nagra, Sam Neill, Leon Rippy, Jason Butler Harner, Robert Forster, Samuel Patrick Chu, Greyston Holt (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

21. března 1963 byl Alcatraz oficiálně uzavřen a všichni vězni byli odvezeni z ostrova. Tak alespoň zněla oficiální zpráva. Ve skutečnosti 302 vězňů zmizelo ze svých cel beze stopy, jako by se vypařili a dodnes o nich nikdo neslyšel. Vzhledem k tomu, že se pohřešovala banda hrdlořezů, nikdo se jejich zmizením nepotřeboval moc zabývat a vše bylo zameteno pod koberec jako jedna z mnoha nevysvětlitelných událostí. Celá věc upadla v zapomnění, až do chvíle, než o několik desítek let později, v dnešním San Francisku, jeden z vězňů nezačal zabíjet lidi. A vypadá tak jako by nezestárl ani o den. (3DD!3)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (170)

Ydrosten

všechny recenze uživatele

Zmatené , nezáživné , nic se nevysvětluje , nikdo se ničemu nesnaží přít na kloub , hlavním aktérům zřejmě nevadí že se zločinci " jen tak " vrací z minulosti. Po 7 dílech sem to vzdal a klidně ať to má i 8 sérií - já na to koukat nebudu. Stejně se to akorát zamotávalo a nerozmotá to ani Kolombo s Fletcherovou dohromady. Nehodnotím , protože není co hodnotit ( na odpad to není , a jakýkoliv počet hvězdiček by nemohl vyjádřit mé pocity ) ()

divak84

všechny recenze uživatele

pilot je super, stejně jako u LOST. perfektní hudba, návnada v podobě zahad přiláká všechny diváky.. Jen je škoda že do hl. role zase museli obsadit totální krásku, která se spíš hodí do porna. Ona se na tu roli nehodí. ano je napsaná správně a tvrďacky, ale když dojde na běžecké a obecně veškeré akční sceny, nevím zda je ženská "tohoto typu" tím pravým.. ale fandím ji, navzdory sex ftkam na googlu :D . jen doufám že se Alcatraz nezatočí do stupidní vaty jako LOST v posledních řadách. Vše je nastartováno správně, jen doufám, že twisty si tvurci nenechali až do poslendích dvou dílů (viz FRINGE), ale naopak nás budou každým koncem jednotlivých dílů pěkně navnaďovat na ten další... Hugo Reyes je fajn, ale jeho obsazením si tvurci na sebe upekli srovnávací bič s LOSTem. Sam Neil rullezz. Flashforward jsem taky po prvních dvou dílech hodnitil na 200%, abych byl pak zklamanej na maximum.. Počkam tedy s hodnocením aspon do půlky první řady. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie po troch dieloch. Tuctova epizodna detektivka s nesympatickymi vysetrovatelmi a nelogicky sa spravajucimi kriminalnikmi obohatena o mysterioznu liniu v tradicnom Abramsovskom prevedeni s minimom odpovedi ale milionom otazok. Po fiasku s Lost tuto natahovacku radsej vynecham. Narozdiel od Lostu tentoraz nestoji za vela ani samotne spracovanie, ktore nedokaze vyvolat potrebne napätie a ani zaujem o jednotlive postavy. 4/10. ()

jolanek 

všechny recenze uživatele

Zo zaciatku sa mi pacila myslienka, obsadenie, namet, prostredie, caro neznameho... no ale s odstupom casu musim povedat ze tento serial je FIASKO! Az mam pocit ze tvorcovia sa nam smeju do ksichtu! Naivne sceny, dementne riesenia, vsetci su dementni len hlavni hrdinovia nie. Vsetko sa toleruje, zakony neplatia, logika ide bokom.... tvorcovia nas fackaju, stia nam do tvare a my si to nechame... totalne som znechuteny. dnesny diel bol asi posledny ktory som pozrel. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Jedna věc se tomuto seriálu upřít nedá. Velmi dobře propracované příběhy a specializace vybraných vězňů. Ovšem zbytek se po delším sledování stává obyčejnou dílovou kriminálkou, s pro mě ne moc sympatickými herci v rolích vyšetřovatelů. Sam Neill by ještě šel, i když jeho neutrálního výrazu už je přehršle, za to ta mladá policajtka, ta je jako osina v zadku. Čím přibývá více dílů, tím se snaží být drsnější a to se stává neúnosné. Doktor je neustále ze všeho vykulenej a je už ho také dost. Škoda, seriál měl poměrně dost našláplo, sliboval dobrou podívanou s neotřelým námětem, avšak až moc veliká samostatnost dílů jej vhodila do obyčejně tuctových kriminálek, kterých je všude ažaž. Poslední dva díly, už se pospojily a začaly odkrývat to, nač se celou dobu čeká a co bylo doposud odhalováno v pár větách každého dílu. Jak to celé skončí, zde prezentovat nebudu, každopádně, dle mého názoru další seriálový adept na pouhou jednu sezonu. Apropo seriál má dílů 13 ()

Galerie (123)

Zajímavosti (7)

  • Jméno ostrova Alcatraz vzniklo z původního španělského názvu Isla de los Alcatraces, což v překladu znamená „ostrov pelikánů“. (Ainy)
  • Auto, ktorým jazdí hlavná hrdinka je Mustang GT 390 ročník 1968. (tarponko)
  • Ve scéně v 1. epizodě, kdy si jde Jack Sylvane (Jeffrey Pierce) vyzvednout zbraň, si chlapec za stolem čte knihu "Under the dome" od Stephena Kinga. (starblade)

Související novinky

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

07.02.2012

Účast špičkových filmových tvůrců v televizních projektech už dnes není ničím výjimečným. Z těch posledních jmenujme třeba drama HBO Luck, na kterém Michael Mann spolupracuje s Dustinem Hoffmanem.… (více)

Reklama

Reklama