Reklama

Reklama

VOD (1)

Uplynul tomu rok od poslední jarní párty v Lake Victoria a krvelačné rybky se zuby ostrými jako nože opět pocítily hlad. Houfně se vydaly na cestu proti proudu a tentokrát se jejich cílem útoku stal nově otevřený aquapark Big Wet. Je parné léto a párty u vody i ve vodě je v plném proudu, slunce pálí do obnažených těl krásných dívek a vysportovaných svalovců. Na tuto letní pohodičkou dohlíží nejznámější plavčík David Hasselhoff spolu se sexy plavčicemi, které jsou ale více sexy než plavčice… Návštěvníci aquaparku se nadšeně vrhají vyzkoušet nové atrakce, zatím ale netuší, že je čeká adrenalinový zážitek, který si nepředstavovali ani v těch nejděsivějších snech, bude to totiž boj na život a na smrt. Ve vodě si na ně již brousí zuby tisíce piraň, které lační po jejich krvi a mase. Kdo bezradné návštěvníky koupaliště zachrání? Bude to superneohrožený David Hasselhoff? Nechte se překvapit a zažijte více akce, více zábavy i více strachu. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (412)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jak říkám.. Hodnotím horory Podle zábavy.. a tady jsem se výtečně Bavil.. Nemohu říct, že bych raději spal, kreslil si, či cvičil.. Tohle byla Fajn černá Komedie s Plno krásnými Nahými ženskými a těm já Prostě Neodolám! Gore stálo za Nic.. Krev byla obyčejná Barva.. Nízké Hodnocení chápu.. Každý čekal Skvělý Horor jako Předchozí Díl.. Já nečekal nic a dostal jsem Fajn komedii ! Takže vychází to přesně na 5/10! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Několikrát jsem se hlasitě zasmál, protože několik scének brutálně podlezlo hranici trpanosti, pod kterou jsem si myslel, že nelze jít. Mnoho hereček, které zřejmě obvykle hrávají spíše ve filmech pro dospělé zde dostaly šanci. A vůbec se zde mohlo ukázat mnoho neznámých herců. Role byly napsány takovým způsobem, že by je zde mohli odkroutit i všichni idioti z ordinací a podobných českých sraček. 3D nemohu hodnotit, protože 3D konverzi za plhodnotné 3D nelze považovat. Nicméně děj je velmi milý. Z něčeho, co kdysi možná připomínalo horor vzniklo něco žánrově zcela odlišného. John Gulager má jistě talent. 3 z jeho 4 filmů mě potěšily. Žije ve svém světě, který se mi líbí a klidně bych se nechal pozvat i příště. Velmi mě mrzí, že mnoho zdejších intelektuálně zaměřených diváků očekávalo spíše něco ve stylu Občana Kanea. Moje očekávání byla naplněna. Za sebe slabší 3*. ()

Reklama

Foox 

všechny recenze uživatele

NE!! Piraňa 3D byla super záležitost, tak sakra kde byl problém to jenom zkopírovat do většího měřítka a absurdnosti? Tedy většinou bych to filmům vyčítal, ale tady by to bohatě stačilo k další výborné zábavě, ale na druhou stranu je tady nádherně vidět, co se stane, když se k brakovýmu tématu dostane trošku lepší tvůrce.. no ale tím rozhodně tentokrát není John Gulager, který doufám už nebude točit ani domácí video z oslavy narozenin. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Pro mne velké zklamání od jinak skvělé scénáristické dvojce Marcus Dunstan + Patrick Melton. Čekal jsem parádní jatka s dávkou humoru. Jatka jsem sice dostal, ale tak nezáživná, že jsem až litoval animátory, kteří si dali na piraních záležet. Nicméně toto asi bude více chyba Johna Gulagera, že si to takto zrežíroval. A co se humoru týká, tak z většiny laciné hlášky a scény, kde ani piraňa na ptákovi nějak vtipně nefungovala. Nejlepší z celého filmu mi nakonec vychází David Hasselhoff. Roli hvězdy z Pobřežní hlídky, které jsou okolo umírající a rozežraní lidé úplně u prdele zahrál dobře a ve scénách s ním jsem i bavil. Zahráno dobře s nadsázkou a trochu utahování si ze sebe. Jo, nebýt Hasselhoffa, tak nějak nenacházím nic. Ani ty kozy to nezachránily. Čekal jsem od toho bohužel více, než mi snímek mohl nabídnout. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Jako videosequel by to nebylo nejhorší, ale koukám, že to šlo do kin... Gulager (KRVAVÁ HOSTINA) si je vědom plytkého a ohraného scénáře a tak do nás průběžně hustí digitální piraně, krvavé mordy, kozy, fórky a veterány ve vedlejších roličkách (Busey, Lloyd, Rhames, Hasselhoff). A i když to podruhé vidět nemusím, aspoň to uteklo jako voda. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (7)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 11. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (ČSFD)
  • Film byl časopisem Cinema označen za jeden z nejhorších snímků roku 2012. (*Elfík*)
  • David Hasselhoff si domů z natáčí odvezl živou piraňu. (StrYke)

Reklama

Reklama