Reklama

Reklama

VOD (1)

Uplynul tomu rok od poslední jarní párty v Lake Victoria a krvelačné rybky se zuby ostrými jako nože opět pocítily hlad. Houfně se vydaly na cestu proti proudu a tentokrát se jejich cílem útoku stal nově otevřený aquapark Big Wet. Je parné léto a párty u vody i ve vodě je v plném proudu, slunce pálí do obnažených těl krásných dívek a vysportovaných svalovců. Na tuto letní pohodičkou dohlíží nejznámější plavčík David Hasselhoff spolu se sexy plavčicemi, které jsou ale více sexy než plavčice… Návštěvníci aquaparku se nadšeně vrhají vyzkoušet nové atrakce, zatím ale netuší, že je čeká adrenalinový zážitek, který si nepředstavovali ani v těch nejděsivějších snech, bude to totiž boj na život a na smrt. Ve vodě si na ně již brousí zuby tisíce piraň, které lační po jejich krvi a mase. Kdo bezradné návštěvníky koupaliště zachrání? Bude to superneohrožený David Hasselhoff? Nechte se překvapit a zažijte více akce, více zábavy i více strachu. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (412)

petero 

všechny recenze uživatele

Na talent pána Gulagera som si vytvoril názor hneď od jeho prvého ospevovaného nedopozerateľného filmu FEAST a som rád že jeho ďalšie počiny, ako tak sledujem hodnotenia, už tak ospevované nie sú... no ale nepozri si pokračovanie úplnej pecky s takým obsadením. Keby tam nehrala Katrina Bowden a nestrapňoval sa tam David Hasselhoff tak nieje šanca to dopozerať. Záverečné nepodarené zábery alebo čo to bolo sú neskutočne trápne, čiže film má v skutočnosti cca 70min. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Pro mne velké zklamání od jinak skvělé scénáristické dvojce Marcus Dunstan + Patrick Melton. Čekal jsem parádní jatka s dávkou humoru. Jatka jsem sice dostal, ale tak nezáživná, že jsem až litoval animátory, kteří si dali na piraních záležet. Nicméně toto asi bude více chyba Johna Gulagera, že si to takto zrežíroval. A co se humoru týká, tak z většiny laciné hlášky a scény, kde ani piraňa na ptákovi nějak vtipně nefungovala. Nejlepší z celého filmu mi nakonec vychází David Hasselhoff. Roli hvězdy z Pobřežní hlídky, které jsou okolo umírající a rozežraní lidé úplně u prdele zahrál dobře a ve scénách s ním jsem i bavil. Zahráno dobře s nadsázkou a trochu utahování si ze sebe. Jo, nebýt Hasselhoffa, tak nějak nenacházím nic. Ani ty kozy to nezachránily. Čekal jsem od toho bohužel více, než mi snímek mohl nabídnout. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Potřeboval jsem si spravit chuť po ultra-sračce SHARKNADO - vybral si stejně nablblý film áčkové produkce - pokračování svých milovaných piraní z roku 2010. A jednička je jiná liga, ale tohle je stejně totální letní béčko brak, co sednul a bavil. A nechci urážet místní CSFD komunitu, ale... pomátli jste se? Tolik koziček, scéna šoustání s piraním překvápkem v kundičce, Hoffie vládne, fajn hlášky... vždyť v rámci takový kraviny je to celkem třída! Občas se hold divím co mi přijde dobrý a jsem jeden z mála, anebo co mi přijde shit a jsem cca jedinej, jooo, to je ostatně jedna z radostí dívání na filmy - jak je to občas nevyzpytatelný :) ()

choze 

všechny recenze uživatele

Jako videosequel by to nebylo nejhorší, ale koukám, že to šlo do kin... Gulager (KRVAVÁ HOSTINA) si je vědom plytkého a ohraného scénáře a tak do nás průběžně hustí digitální piraně, krvavé mordy, kozy, fórky a veterány ve vedlejších roličkách (Busey, Lloyd, Rhames, Hasselhoff). A i když to podruhé vidět nemusím, aspoň to uteklo jako voda. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Jednička byla dobrá, ale tohle je blbost nad blbost. Tu jednu hvězdičku si zaslouží jen asi 3 momenty v první polovině, které mě dokázaly pobavit. Jinak to bylo hrozný a čím víc se blížil konec, tím to bylo debilnější a debilnější. Fakt zůstává rozum stát nad tím, co autoři dokáží zplodit. Megatrapných scén přibývá geometrickou řadou a tyto "vtipné" scény můžou pobavit snad jen Amíka s IQ 50. Navíc po režisérské stránce nuda, gore o ničem, příběh o ničem, rozhovory o ničem. Ale na ty trapácký scény prostě nic nemá. Dejvid Hajzlhóf byl vtipnej poprvý a podruhý, ale pak už se zařadil do sraček tohoto dementního výplodu. 25% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (7)

  • Film byl časopisem Cinema označen za jeden z nejhorších snímků roku 2012. (*Elfík*)
  • V době uvedení byla vydána hra na motivy tohoto filmu, která byla určena pro mobilní zařízení. (fiLLthe3DD)
  • Zatímco Piraňa 3D (2010) byla do třetího rozměru převedena až v postprodukci, tento díl se natáčel přímo na 3D kamery. (pavlikv)

Reklama

Reklama